Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

paramı zaten ben idare ediyorum. burda paramı başkası idare ediyor diye bir şey mi söyledim ben.
Araba alamıyorum tatile çıkamıyorum diyorsunuz siz yalnızca paranızı değil komple kendi hayatınızı idare edemiyorsunuz

Beni evlatlık alabilirsin

Biriktir paranı işte ne güzel , daha gençsin ileride ev , araba alırsın.

yatırım yapmışım yapacağım kadar fikir danışıyorum
benim param fazla geliyor size sizin paranız az gelebilir ne yapabilirim
zorunuza mı gitti anlamadım

Yok tatlım, çok şükür hiç öyle derdim yok :)
Şu cevaplarını okudum da parayı ne yapacağını buldum, bol bol kitap al oku sen :)

Ne güzel derdiniz varmış öyle. Bool bol bağış yapın, bir çocuğa burs verin. Löseve, sokak hayvanlarına, wwf ye falan düzenli bağış yapın. Allah başka dert vermesin yani.

evlenmeden once yatırım yapında ne yaparsanız yapın ... evlendıkten sonra kocanız paranıza ortak olur ...

Kendinize bir ev alabilirsiniz krediyle.yada guzel pirlanta bir set alin ilerde kullanırsınız

1 tl’ye Muhtaç olduğum günlerde oldu yokluğu bilirim demişsiniz ama ihtiyaç sahiplerini bulun yardım edin diyenlere veriyorum diye gösterdiğiniz örnekler şaka gibi

Ayrıca ego tatminimi bilemem ama ekonomik gidişatın bu kadar kötü olduğu insanların gelecek kaygısıyla huzursuz olduğu şu günlerde nispet yapar gibi bu başlığı açıp birde millete beni kıskanıyorsunuz demeniz sizin vicdanınızla sorunlu olduğunuzu gösteriyor bence

Bence ayri eve cikin. Cok ciddiyim.
Emeğimle kazandigim parayi yonetemiyorsam ayri eve cikardim.
Ben anlamam oyle tutuculuk falan direkt ev tutmaya gidiyorum der cikardim.
Benzer bir cok seyide bu sekilde yaptim, tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…