Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Yanlisikla bu konuya yazmisim baska yere yazacagima:)) sampuanlar cok guzel, Ben almanyadan aldim 2 eurodan 50 cente inmisti turkiyede fiyatida ucuzdur diye dusunuyorum
Ahaha çok tatlısınız. :)
Bakacağım buradaki mağazalarına,şampuan arıyordum bende
Yorumunuza denk geldim. :)

paramı zaten ben idare ediyorum. burda paramı başkası idare ediyor diye bir şey mi söyledim ben.

Edemiyorsunuz ki, elime aşağı yukarı sizin maaşınız kadar para geçiyor benim de ama ailemden bağımsızım, ayrı evde yaşıyorum, hatta kardeşimle birlikte yaşıyorum onun da hayatını idame ettirebilmesini sağlıyorum. Siz paranızı idare falan etmiyorsunuz, kendinize bir araba almaktan acizsiniz, paranızı nereye harcayacağınız hakkında o kadar fikriniz yok ki burada hiç tanımadığınız insanlara paranızı nereye harcayabileceğinizi soruyorsunuz. Sizin elinize isterse 20 bin lira geçsin her ay, hiç geçmemesiyle eşdeğer. 6 gün çalışıyorsunuz, hayatınızı yaşayamıyorsunuz yahu. Üzgünüm, kendinizi kandırmayın.

Konu sahibi kimse senin paranı kıskanmıyor merak etme.
Ki zaten kıskanılacak kadar kazanmıyorsun. Türkiye şartlarında olması gereken o zaten. Bakma sen bizim asgariyle geçindiğimize.
Allah daha çok versin, herkese versin hatta.
Yalnız senin bu konuyu açman abes olmuş.
Şöyle ki sen kendini biliyorsun zaten.
Gezmeyeceğini, ev araba almayacağını vs.
Kime sorsan bunları söyler sana.
E sen de kendini bildiğine göre neden bu konuyu açtın?
Bir sürü kişi güzel fikirler vermiş, onlara cevap bile vermemişsin.
Yani burda tavsiye olarak , yapmayacağın şeylerin söyleneceğini bile bile böyle bir ortamda neden bu konu?
Ha dersinki, yardım etmek istiyorum bana yol gösterin, bilenler söyler.
Ya da gezeceğim nerelere gideyim diye sorarsın, herkes tavsiye verir, araba alacağım ne alayım dersin gene herkes bildiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışır.
Ama sen de hiç birisi yok.
Yardım etmek istemiyorsun sanırım, bunun haricinde parayı ya gezerek, ev araba alarak harcarsın ya da birikim yaparsın.
Ki sen bunları zaten biliyorsun.

Araba alırdım kesinlikle

Genç güzel kızsın, paran da var çık gez arkadaşlarınla buşuş, takıl, eğlen

Genç kızsın tabi ki gezip eğleniceksin. Giyin kuşan, ye iç, gez derim.
Arabaya ailesi izin vermiyormuş.
Gezmeyi sevmiyormuş.
Yemeyi de sevmiyormuş ki markete girdiği zaman 20-30 lira harcıyormuş.
Sayfalarca neler yazıldı Chery bi görsen.
Hiç biri uymadı konu sahibine.
Ne istediğini kendisi de bilmiyor bence

Hiç biri uymuyorsa kapat konuyu o zaman. Paranla gezersin, yer-içersin, bağış yaparsın, birikim yaparsın başka seçenek yok ki. 5 bin maaş alıyorum diye duyurmak için mi açıldı konu?
Türkiye şartlarında 5bin olması gereken bir maaş.
Önce bir birey olarak ailene kendi fikirlerin olabileceğini öğret, sonra maaşını düşün. Önce birey ol.

Kendine kocaman bir kitaplık al, kütüphane kurmaya başla. Her ay on tane kitap al mesela.

kime beni kıskanıyorsunuz demişim ya bi göstersenize
ütopik dünyanızda senaryolar yazıp durmayın rica edeceğim

doğru. bende nasıl yaşarım diye soruyorum.
para batıyor atacak yer arıyorum demiyorum !!!

Bak burda ve bazı mesajlarında demişsin

konu sahibi 3 kuruş paranız var bir ev bile etmiyor ama millete kıskanç diyip duruyorsunuz sayfalara göz attım biraz sizin bence tedaviye ihtiyacınız var.

Gerçekten kıskanç mı demiş? Kıskanılacak para değil ki. Konu sahibiyle elime geçen para aşağı yukarı aynı ev geçindirmeye yetmiyor doğru dürüst. Ailemden destek almazdım eskiden şimdi alıyorum. Tabi konu sahibi ailesiyle yaşıyormuş, masraf yok bir şey yok fazla geliyordur para, olabilir. :)

keşke benimde böyle bir derdim olsaydı
biraz borcum var bana gönderebilirsin hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…