- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Yanlisikla bu konuya yazmisim baska yere yazacagima:)) sampuanlar cok guzel, Ben almanyadan aldim 2 eurodan 50 cente inmisti turkiyede fiyatida ucuzdur diye dusunuyorumŞampuanların fiyatı ne? Bir de güzel mi acaba?
Ahaha çok tatlısınız. :)Yanlisikla bu konuya yazmisim baska yere yazacagima:)) sampuanlar cok guzel, Ben almanyadan aldim 2 eurodan 50 cente inmisti turkiyede fiyatida ucuzdur diye dusunuyorum
paramı zaten ben idare ediyorum. burda paramı başkası idare ediyor diye bir şey mi söyledim ben.
Arabaya ailesi izin vermiyormuş.Araba alırdım kesinlikle
Genç güzel kızsın, paran da var çık gez arkadaşlarınla buşuş, takıl, eğlen
Genç kızsın tabi ki gezip eğleniceksin. Giyin kuşan, ye iç, gez derim.
Bir çocuğu var galiba önceki konusunda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamBeni evlatlık alabilirsin
Biriktir paranı işte ne güzel , daha gençsin ileride ev , araba alırsın.
Kendine kocaman bir kitaplık al, kütüphane kurmaya başla. Her ay on tane kitap al mesela.Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
kime beni kıskanıyorsunuz demişim ya bi göstersenize1 tl’ye Muhtaç olduğum günlerde oldu yokluğu bilirim demişsiniz ama ihtiyaç sahiplerini bulun yardım edin diyenlere veriyorum diye gösterdiğiniz örnekler şaka gibi
Ayrıca ego tatminimi bilemem ama ekonomik gidişatın bu kadar kötü olduğu insanların gelecek kaygısıyla huzursuz olduğu şu günlerde nispet yapar gibi bu başlığı açıp birde millete beni kıskanıyorsunuz demeniz sizin vicdanınızla sorunlu olduğunuzu gösteriyor bence
doğru. bende nasıl yaşarım diye soruyorum.Edemiyorsunuz ki, elime aşağı yukarı sizin maaşınız kadar para geçiyor benim de ama ailemden bağımsızım, ayrı evde yaşıyorum, hatta kardeşimle birlikte yaşıyorum onun da hayatını idame ettirebilmesini sağlıyorum. Siz paranızı idare falan etmiyorsunuz, kendinize bir araba almaktan acizsiniz, paranızı nereye harcayacağınız hakkında o kadar fikriniz yok ki burada hiç tanımadığınız insanlara paranızı nereye harcayabileceğinizi soruyorsunuz. Sizin elinize isterse 20 bin lira geçsin her ay, hiç geçmemesiyle eşdeğer. 6 gün çalışıyorsunuz, hayatınızı yaşayamıyorsunuz yahu. Üzgünüm, kendinizi kandırmayın.
Yok hayır gerçekten danışmak istedim ama hastalık düzeyine gelmiş kıskanç insanlar karşılaştım ne yapayım. Zorlukta çektim işsiz de kaldım ama şimdi rahatım. Emek olmadan yemek olmuyor. Ama kıskananlar sanıyor ki gökten zembille indim paranın içinde yüzüyorum falan.. Ne diyebilirim ki
doğru. bende nasıl yaşarım diye soruyorum.
para batıyor atacak yer arıyorum demiyorum !!!
konu sahibi 3 kuruş paranız var bir ev bile etmiyor ama millete kıskanç diyip duruyorsunuz sayfalara göz attım biraz sizin bence tedaviye ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?