Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Yok elektrikli arabalar çıkacakmış Yok o kadar para verilmez iş bilmem ne. Bende lanet olsun diyip vazgeçiyorum
Elektrikli arabalar dünya para fakat. Uzun süre de bizim alacağımız paraya olmaz :) o kadar para kazanıp da aile sözünden çıkamamak enteresan. Hayalinizde araba almak varsa bir şekilde alin. Sonra zincirlerinizi kirarsiniz yavaş yavaş. Gezin tozun ay. Hem bekarlik hem de iyi gelir insanın eline her zaman geçmez. İlk inatlarini kirarsaniz yavaş yavaş yaşam alanınızı genisletirsiniz.

Her şeyiniz varsa o zman o para sizn deil ihtiyaç sahiplerinin olmalı. Yardım yapmayı düşünmez misiniz

Annen haklı biriktir, yarın Allah korusun birşey olur elinden tutar.

Yatırımın var mı? Ev alabilirsin kiraya verirsin. Yazlık alabilirsin.

İlla harcamak istiyorsan bağış yap, çocuk okut, fakir bir ailenin aylık erzağının bir kısmını karşıla.

Yüzme kursuna, dans kursuna yazılabilirsin. Ailem izin vermez dersen daha “normal” kurslars yazılabilirsin.

Bana da bir kaç aylık maaşını bağışlayabilirsin tabi, yatırım yapacağım bi kırk bin tl eksiğim var.

Ailenizle yaşamaya devam edecekseniz paranızı biriktirin ve ev alın. Dert etmeye gerek yok yani:)

Yok elektrikli arabalar çıkacakmış Yok o kadar para verilmez iş bilmem ne. Bende lanet olsun diyip vazgeçiyorum
Elektrikli araba türkiyede pek tutulmadı. Zaten pek markada yok türkiyeye getiren. Toyota bile birkaç sene önce 150bin tlden piyasaya sürdüğü elektrikli araçlar tutulmayınca fiyatı 110bine çekmişti.

Arkadaş daha çok kendi özendiği yapmak istediği şeylerden dem vuruyor sanırım. Yani kendisi birikim yapıp ev alma insanı değil özünde. Ben de 5-6bin civarı maaş alıp kış ayında termal otele, kayak merkezine; yaz ayında iyi otellerde ya da yurt dışında tatil yapmaya harcıyorum. Masaj yaptırmayı severim. Bir evim ya da arabam yok. Bence “Harcayamadığım parayı ben napayım” demek istemiş.

Tiyatro, sinema, spor, kisa geziler gibi faaliyetlere de mi engel oluyorlar?

canım benımde maasım senın kadar bekarım tek yasıyorum. ne mı yapıyorum.

1. gezıyorum gormedıgım yerlere gıdıyorum . gezmek ınsanı geliştirir hem de cevrenı genısletırsın. gezmek benı mutlu edıyor
2. spor yapıyorum spor salonum var spora gıdıyorum fit oluyorum :)
3. biriktiriyorum -.. gelecegıde dusunmek lazım ( arabam yok evım de yok ama ıksınden bırını alıcam kesın :)

Altın al dolar al yatırım yap hedefin böyle olsun madem araba alamıyorsun ev alırsın ilerde :)

Benim işim bir de o kadar maaşım olacak da ben yerim de duracağım... 5 binle birikim de yapılır gezilir de, hele ailenin yanındayken.
Siz onların istediklerini yapmayınca aşırı büyük olaylar olur mu, Allah korusun kriz falan geçirecek raddeye gelirler mi mesela? Ki öyle olsa bile yavaş yavaş iplerinizi koparmaya başlayın bence ailenizden. Bir şeyi alıcam demeyin "aldım" deyin örneğin.
Ayrıca hobi kurslarına falan da gidebilirsiniz.

Kızlar böyle dert mi olur demeyin valla milyonlarınız bile olsa özgürlüğün kısıtlanması en büyük dert bence. Güzel kardeşim artık yetişkin bir kadınsın gezmek de yemek de içmek de istediğini almak da senin hakkın. Bence ev araba almak yerine ailenle kötü olmayı göze alıp bu çarkı kırmakla işe başla.

Bence siz amacsiz kalmis olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir amac edinin. Hobi olarak spor, gezi, dans, muzik, doga yuruyusleri, kamp gruplari vs..Yardim etmek istiyorsaniz cevre, hayvan, egitim, cocuklarla ilgili derneklere gonulluluk. Maddi seylerin bazi bosluklari doldurdugunu dusunmuyorum. O yuzden araba yada ev lisa vadeli tatmin saglar ancak. Zaten boyle bir amac buldugunuzda para harcamaniz gerekecek. Yada siz paranizi kafaya takmamis olacaksiniz.

Elektrikli araba türkiyede pek tutulmadı. Zaten pek markada yok türkiyeye getiren. Toyota bile birkaç sene önce 150bin tlden piyasaya sürdüğü elektrikli araçlar tutulmayınca fiyatı 110bine çekmişti.
Giderli sen arabalardan anlıyor gibisin, benzin bu kadar pahalıyken elektrikli araba almak sence mantıklı mı sen olsan alır mısın mesela? Bozulunca ustası mustası parçası bulunuyor mu bu değişiklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…