Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Etrafinizda hic mi ihtiyaci olan yok bir cocugu mutlu edin bir anneye care olun bakin okullar aciluyo bir cocugun tum ihtiyaclarini giderin kalanida biriktirin

Ben de işsizim ,
Cüzdanımda 20 TL var.
Ne yapsam bilmiyorum :)

Kendi üzerine arsa al derim güzelce araştır ben evlenmeden.
Hem aileni memnun edersin hem sana gelecek için bir yatırım olur.

Bekar olsam kesinlikle araba alırdım
Biriktirecekseniz de evlenirken size birikmiş olur rahat edersiniz çeyiz falan alırken

Ben ailemi kırmak istemiyorum. Ben böyle yetiştim. Zaten çokta geziyim tozuyum kafasında da değilim esasında.
Ailemin sözünü dinlemekle kazandığım para ters orantılı olmak zorunda değil. İsterse ayda yüz bin TL geçsin elime. Ben onlara rest çekip birşeyler yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor öylesi

Ay ne güzel dert diyenlere katılmıyorum, 5bin maaş alıp hala her şeye hesap vermek tatile bile gidememek güzel bir şey değil.

Ya ailenizi razı ediceksiniz özgürlük sınırınızı çizeceksiniz, ya da paranızı biriktireceksiniz evlenirken rahat etmek için.
Kıyafete kozmetiğe para dökmekle nereye kadar.

Elektrikli araba türkiyede pek tutulmadı. Zaten pek markada yok türkiyeye getiren. Toyota bile birkaç sene önce 150bin tlden piyasaya sürdüğü elektrikli araçlar tutulmayınca fiyatı 110bine çekmişti.
Onu alabilirim belki Hoş ailem benim bu kadar kazandığımı da bilmiyor :) zannediyorlar 2 bin TL falan alıyorum. Parama karışmazlar

Altın al dolar al yatırım yap hedefin böyle olsun madem araba alamıyorsun ev alırsın ilerde :)
Zaten altın dolar alıyorum sürekli Parayı görmüyorum bile. Banka hesabıma yatıyor. Ordan altın dolar vs
Sıkıldım galiba
Hem param olsun istiyorum Hemde mezarda mı yicem bu kadar parayı diyip üzülüyorum

Bana burs ver ablacimm :) saka bi yana da yardima ihtiyaci olanlara yardim edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…