- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
Söylemem ben. 2bin falan diyorum. Karışmazlar hiç parama. Sadece boşa harcama kriz var biriktir falan derlerNasıl yani ne kadar maaş aldığınızı bilmiyorlar
Çizim programcı tekniker. 3 ü bir arada:)Bende merak ettim mesleginiz nedir acaba
Bağış yap,ihtiyacı olan arkadaşlarına yardım et,çocuk esirgeme kurumuna,darulacezeye,sokak hayvanları için mama alan bir sürü gonullu var onlara bagista bulunabilirsin.Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Kac yillik tecrubeniz var. bugun 5 yillik tecrubeli muhendis 5 i birarada calisiyor 5 bin alamiyor istanbul sartlarinda ne sanslisiniz!Çizim programcı tekniker. 3 ü bir arada:)
Ee kırman gerekmiyor ki.Ben ailemi kırmak istemiyorum. Ben böyle yetiştim. Zaten çokta geziyim tozuyum kafasında da değilim esasında.
Ailemin sözünü dinlemekle kazandığım para ters orantılı olmak zorunda değil. İsterse ayda yüz bin TL geçsin elime. Ben onlara rest çekip birşeyler yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor öylesi
Beni de babam vazgeçirmek için böyle şeyleri öne sürerdi. Hatta daha da kötüsü, hassas noktam olduğunu bildiğinden kazalara ilişkin felaket senaryoları anlatırdı vazgeçirmek için. Daha araba kullanmayı doğru düzgün bilmiyordum bile. Ayrıca hazırda param da yoktu. Buna rağmen annemi kafaladım, kredi çekip araba aldım 7-8 sene önce. 1 hafta sonra da babama market dönüşü bu araba benim diye gösterdim. iyi ki de dinlememişim diyorum şimdi. Ayrıca almak isterseniz elektirikli seçenekler zaten mevcut. Öte yandan şu da bir gerçek ki araba iyi bir yatırım aracı değil benzini bakımı derken epeyce masraflı.Yok elektrikli arabalar çıkacakmış Yok o kadar para verilmez iş bilmem ne. Bende lanet olsun diyip vazgeçiyorum
Ee kırman gerekmiyor ki.Ben ailemi kırmak istemiyorum. Ben böyle yetiştim. Zaten çokta geziyim tozuyum kafasında da değilim esasında.
Ailemin sözünü dinlemekle kazandığım para ters orantılı olmak zorunda değil. İsterse ayda yüz bin TL geçsin elime. Ben onlara rest çekip birşeyler yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor öylesi
Evlenin.
Oyle Para gidiyor ki.iki de cocuk yapin miss gibi paranin anlami oluyo
Tabiki öyledir. Ama mesai yapıyorum ikramiyeler falan derken elime ayda 5 bin TL rahat geçiyor. Çalıştığım yer çok rahat birde işte şansıma. Ama parasızlığı çok iyi bilirim. İşten de kovulduğum, işsiz kaldığım günlerde oldu. 1 TL ye muhtaç olduğumu bilirimKac yillik tecrubeniz var. bugun 5 yillik tecrubeli muhendis 5 i birarada calisiyor 5 bin alamiyor istanbul sartlarinda ne sanslisiniz!
Çok var. Artık Parfüm görmek istemiyorum desem inanır mısın.ben olsam parfüm koleksiyonu yapardım, şimdi bile var gibi para biriktirip alıyorum. çalışınca tüm maaşımı parfüme gömeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?