Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sekreteri anladımdımda asistanları üniversite ALES le almıyor mu öyle bişeyse anlamadımMerhaba kizlar. Eski üyeyim. Bir Anlık sinirle üyeliğimi iptal etmiştim. Neyse.
Iş arıyorum. Is arama sitesine is alarmi olusturdum. Ama cv de fotograf ve telefon numarasi koymadim. Mail adresim var.
Çeşitli is teklifleri geldi. Ama 2 tanesi var ki size sormak istedim.
1. Universitede öğretim gorevlisinin Asistanlığı. Maaşı ve imkanları güzeldi. Konustuk. Ama ogretim gorevlisi benimle disarda bir kahve icip gorusmek istedi. Bende fakultede goruselim dedim. Ben sana donerim bulamazsam dedi. Bende tamam dedim.
2. Buyuk bir sirketin sahibinin asistanligi. Bu isinde imkanları iyiydi. Basta sekreteri benimle iletisime gecti. Sonra kendisiyle görüştüm. Bastan giyim kusam hakkinda konuştu. Toplantılara yemeklere katilcagimiz icin resmi giyinilcek dedi. Ok dedim biliyordum zaten. Sonra seni ben alcam dedi arabamla. Ama senin ehliyetin varsa sana araba vericem sirketten sen beni alcan dedi. Özel soforun muyum dicektim neyse dedim bunada tamam. Ama adam giyim konusunu açtı da açtı. Iste alimli olman lazım fizigin cok guzel yuzun cok guzel vs. Rahat ol benimle rahat konuş diye. Bende sert çıktım biraz. Giyimi anladim is hakkinda konusmaya devam edelim diye. Adamda bana ters çıktı. Ben oyle kotu niyetli degilim sapik mi sandin dedi. Cv iptal oldu dedi. Çokta tın sanki.
Size sorum kizlar bu islerin yordami bu mu ? Hayir az cok biliyorum asistan giyimine ozen gostercek ama adamlarin da oyuncagi olmicak herhalde. Sonradan üzüldüm 2 tane isi kacirdim diye. Sizce dogru mu yapmisim yoksa firsatlar kaçtı mi ?
Hocanın asistanlığı nasıl oluyor anlamadım
Onun için sınavlara girilir kadro açılır sonra yine sınav puan vs böyle cv ile olmaz ki sahte bişeymiydi acaba
Devlet Üniversite asistanlari ortalama 4500 tl civari aliyorlar.Ama arkadasin dedigi gibi büro da calisacak taseronlar nasil oluyor bilmiyorum.bir üniversitede öğretim üyesi kaç lira para alır ki, ayrıca çok da yoğun olmuyorlar bildiğim kadarıyla. hadi diyelim 6 bin lira bile alsa 2 lirasını bi eleman tutupda vereceğini sanmıyorum. kazancı ne ki, eleman alsın yanına. hele de devlette çalışıyorsa.
Bence bu üye "ben çok güzelim, bana her gören hayran oluyor" demek istiyor. Üstüne basa basa adamların kendisine çok güzelsin dediğinden bahsediyor kızımız..
Hiçbir işveren telefonda bu şekilde konuşmaz.Konuşuyorsa ya biri onunla dalga geçiyordur ya da burada biri bizimle dalga geçmeye çalışıyordur(!) yersen..
Ha buarada üniversite öğretim üyesinin asistanlığı da başarı düzeyine göre ya da alesten yeterli puanı alıp üniversiteye kabulün ile olur ancak..
Siz iyi niyetlisiniz.dışarıda iş görüşmesi mi olur?kahve içerek?Ikisnide cok kotu niyetli bulmadim.
Ilki is gorusmesini disarida konuslaim demis sonucta is yemekleri oluyor.evine davet etseydi ozman kotu niyet arardim.
2.is ciddiyet gerektiriyor ona gore giyin demis ulasimida konusmus.bilemedim taciz goremedim.
Benim kuzen fizyoterapist hastahaneye is basvurusunda hastahane sahibi benimle tatillere cikacakin bir nevi nikahlanacaksin benimle diye espiri yapinca suratina vc yi carpmisti
Ama sizinkin de durum acik aleni degil varsayimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?