Pardon utanarak aciyorum

Diamondds

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
61
21
3
34
Kizlar burada anne olanlariniz coktur yardim edebilir misiniz acaba?? Utanarak resim aticam cunku anlatamiycam baska turlu.kizlar benim meme uclarim su en bastaki resimdeki gibi ama o tam ortasinda kabuk var Yani sanki meme ucu oymus gibi ama degil, kopuyor kabuk. Hic boyle bi durumla karsilasan var mi,ben kendimi bildim bileli oyle. Bu durum cok pskolojimi bozuyor

Çökük meme ucu denilenlerden.çoğunlukla genetik olduğu gibi bazı hastalıklardan da oluşabiliyor.cerrahi yöntemler var ama ne kadar başarılı tartışılıyor.bir doktora görünseniz içiniz rahar eder.benim tek göğsüm o şekilde.emzirme sorunu çok yaşadım onun haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım.herkesin at nalı kadar göğüs ucu olmasa da olur:))

Son düzenleme:
Ilk defa duydum bir dra gorunun belki normaldir bilemedim.
Bende kiyafet giyince benmkinin ucunun belli olmasin diye kVucuk sudyen kulanmak zorunda kaliyorum

Benim arkadaşımın öyleydi sonra duzeldi hatta yengemin de öyle idi hala ayni duruyor.Dr gidin bence sıvı falan akıyor mu?geçmiş olsun.

Benim arkadaşımın öyleydi sonra duzeldi hatta yengemin de öyle idi hala ayni duruyor.Dr gidin bence sıvı falan akıyor mu?geçmiş olsun.

Hayir canim sivi falan akmiyor. Surekli ayni kabuk kopunca tekrar olusuyor zamanla. Anlamiyorum sadece kendimde gordum heralde bunu

Bende ilk kez görüyorum. Ama dr gidin lütfen ayrıca utanılcak bile yok canım . Hersey insanlar için benim de ucları cok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…