Parfüm seçmeme yardım eder misiniz?

erengungor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
9
0
23 yaşındayım ve şuan parfüm arayışına girdim. Ruh gibi beyaz bir tene sahibim. Ağır olmayan hafif çiçeksi veya pudra kokulu parfüm arıyorum. Aklımda şuan diorun addict life to life parfümü ve lancome tresor parfümleri var. sizce hangisi daha güzel ve kalıcı olur? Başka güzel bulduğunuz bir parfüm var mı?

23 yaşındayım ve şuan parfüm arayışına girdim. Ruh gibi beyaz bir tene sahibim. Ağır olmayan hafif çiçeksi veya pudra kokulu parfüm arıyorum. Aklımda şuan diorun addict life to life parfümü ve lancome tresor parfümleri var. sizce hangisi daha güzel ve kalıcı olur? Başka güzel bulduğunuz bir parfüm var mı?
Lancome Tresor in Love tavsiye ederim.. Madem aklınızdaymış :)
Ekstra öneri olarak Marc Jacobs Daisy denemenizide öneririm. Birde Chloe See by Chloe.
Cacherel Noa hiç denediniz mi bilmem ama oda mis gibi pudra kokusudur.

evet chole da güzel. hayır hiç cacherel noa yı denemedim. ona da bir bakayım o zaman . Ancak şu yazdığım iki parfüm arasında çok kaldım Karar veremiyorum.o_O

evet chole da güzel. hayır hiç cacherel noa yı denemedim. ona da bir bakayım o . Ancak şu yazdığım iki parfüm arasında çok kaldım Karar veremiyorum.o_O
İllede Dior kullanacağım dersen açık tenlilere uyduğunu düşündüğüm mis gibi çiçek kokusu olan Pure Poison tavsiye ederim. Sabunsu çiçeksi bir koku ama silajı ve kalıcılığı mükemmel.

X