merhaba arkadaşlar
bir süredir siteyi takip ediyorum gerçekten faydalı olduğunu söyliyebilirim
sizlerden bir isteğim olacak. bir süredir eşim benden uzak gibi__yani bilmiyorum bana öyle geliyor.
bana tavsiye edebileceğiniz sexi (gece parfümü) bir parfüm varmıdır acaba, pahalı olması önemli deil.
birde önereceğiniz bir site varmı internet üzerinden almayı düşünüyorum.
sevgilimin sürdüğüm anda fark ettiği ve mest olduğu,etkilendiğini her halinden anladığım koku coco chanel matmazel ama farklı şişelerde ve renklerde olanı var benimki sarı renkli sıvı.daha çok pembe renkli olanı var piyasada sanırım
sevgilimin sürdüğüm anda fark ettiği ve mest olduğu,etkilendiğini her halinden anladığım koku coco chanel matmazel ama farklı şişelerde ve renklerde olanı var benimki sarı renkli sıvı.daha çok pembe renkli olanı var piyasada sanırım
soldaki chance sağdaki matmazel canım ikisi de güzeldir etkileyicidier ama matmazeli tercih ederim. ama işte bu matmazel de pembe benimki sarı renkli sıvı
merhaba arkadaşlar
bir süredir siteyi takip ediyorum gerçekten faydalı olduğunu söyliyebilirim
sizlerden bir isteğim olacak. bir süredir eşim benden uzak gibi__yani bilmiyorum bana öyle geliyor.
bana tavsiye edebileceğiniz sexi (gece parfümü) bir parfüm varmıdır acaba, pahalı olması önemli deil.
birde önereceğiniz bir site varmı internet üzerinden almayı düşünüyorum.
misspera ve mizu sitelerini öneririm canım. bu aralar bikaç parfüm aldım. 2 günde yolluyorlar kapına.hem indirimleri bol hem de hızlılar.çok memnun kaldım ben.
soldaki chance sağdaki matmazel canım ikisi de güzeldir etkileyicidier ama matmazeli tercih ederim. ama işte bu matmazel de pembe benimki sarı renkli sıvı Eki Görüntüle 523584
Çok var ama zaman olmadığı için aklıma gelen ilk üçünü yazayım.(Bu arada nasıl kadınların birbirinden farklı koku zevkı oluyorsa erkekler için de geçerli.Mesala hypnotic poisonı sevmeyen hatta nefret eten kadınlar olduğu gibi erkekler de var.Tabii aynı kokuyu seven kadınlar ve erkekler var)