Cahide sultan diye bir kadın var, facebook sayfasında bu olay için attığı başlık 'RASULULLAH'IN ÖLDÜRTTÜĞÜ ŞAİR!' Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor.
Amaç intikam değil bacım. Dini bir hükümde deliller vardır. Ayet, Hadis ve diğer naslar. Bun kardeşler de 'keyfi' bir şekilde gidip 'Hadi bunları öldürelim' demiyorlar. Bu naslara göre hüküm veriyorlar. Ki delilleri sağlam.
sorma ya bende alıntı yazmadım her mesajıma. umarım millet benim fikrim anlamaz :)Yorumların arasına ben girince sanki bu senin fikrin ve bana cevap vermişsin gibi olmuş :)
Ben mi insanları galeyana getiriyorum anlayamadım.ben kopyalayım ve bu kadının insanları nasıl galeyana getirdiğini göstereyim. ha ayrıca yapılan yorumlardanda ekleyeceğim
yok yok. cahide sultanBen mi insanları galeyana getiriyorum anlayamadım.
Pardon kusura bakmayınyok yok. cahide sultan
olur olur. no problem.Pardon kusura bakmayınSanal ortamda bazen yanlış anlamalar olabiliyor. Bir de alıntılar araya girince
ayrıca sabah çalar saatte izledim manyakça katlettikleri o polis de müslümanmış.
bilselerdi bile fark etmezdi bence, yine öldürürlerdi, dertleri müslümanlık değil ki
bu yorum beni benden aldı. yazık ya, neden bu kadar kindarsınız?EĞER BU SEBEPTENSE ÇOK İYİ OLMUŞ..
MaalesefYa kusura bakmasın da kimse,ne olursa olsun birileri hep ''İslam'ı kötü göstermeye çalışıyorlar'' a getiriyor durumu.
Yanlış anlaşılma olmasın asla genelleme yapmam ama artık Müslümanların anlaması gereken şey içlerinde bu kafada binlerce hatta milyonlarca insan olduğu...Siz sabaha kadar ''Onlar Müslüman değil'' deyin.O adamların bir çoğu kendini Müslüman sizi de kafir olarak görüyor yaptıklarını da hak olarak görüyorlar ayrıca.
Yani demek istediğim olaya hep dışlayarak bakmak yerine içimizdekilere bakmamız gerek.Okypete'nin attığı yorumlara bakarsanız aramızdaki bazı insanlarla bu terör örgütleri arasındaki tek farkın 'silahlarının olmaması' olduğunu fark edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?