- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Sadece şu kısma cevap vermek istiyorum
ben yapılan saygısizkigi vurgularken alttan alttan onlar da bunu haketti diyecek kadar katil ruhlu biri değilim bunu da böyle yansıttığımi sanmıyorum gayet açık bir şekilde bu olanlarda müslümanlar suçlu ama o karikatürler bir özgürlük değildir keşke onlar da gerektiği gibi elestirilse diyorum
tıpkı sizin Filistin İsrail olayında müslümanlar da masum değil dediğiniz gibi
ben nasıl bu yazımızdan İsrail'in bebek katliamını savunduğusavunduğunuz anlamını çıkarmiyorsam siz de biraz insanlı olun
Benim söylemek istediklerim yeterince açıkSiz katilleri savunuyorsunuz, vicdansızsınız demiyorum zaten ama farkında değilsiniz sanırım karikatürlerin ısrarla köpek sırtına çıkmışken ya da kızların peşinden giderken çizildiğini vurgulamanız tahrik etkisi yaratıyor, "bunu çizme cüreti gösteriyorlarsa birileri de çıkar vurur yani" alt metni taşıyor. "Sanki batı çok mu masum, onlar kötü şeyler yapmıyor mu" kıyaslamalarıyla da "farkında olmadan" normalleştirmeyelim bu cinayeti.
Muhabbetimin tarihsel gelişimi sizi ilgilendirmedigi sürece yazılarıma ortadan bir yerden girmek suretiyle gereksiz hatta yanlış yorumlar yapma hakkınız yok
Afrikada başka dinler olabilir ama Hristiyanlığın hakim olduğu batının oyuncağı ise onlara zarar veren batidir diğer dinlerin sahibi değil
her şeyi geçtim Hz muhammed e hakaret etmenin dimi hükmü kuranda mevcut değil
o zaman dini sorgulamayalim bu konuda
Hamas terör u de aynı şekilde
PekiYazınızda hatalı bir bilgi gördüm ve düzelttim. Sömürgecilik faaliyetlerinin din odaklı olmadığını ifade ettim. "Yazımın ortasından girerek gereksiz ve yanlış yorum yapma hakkınız yok" diyorsunuz ama farkında değilsiniz yanlış olan bu kıyaslamayı yapmanız benim yorumum değil. Saldıracak ya da bu kadar tepki gösterecek bir şey yok.
Artik yutmazlar.
Yutanlar da dünya veya siyaset sisteminin sadece önlerine mama gibi sunulan kisimlarindan görüp olayi yutuyor.
Arka planda olaylar cok farkli halbuki..
Müslümanlar yapmadi bu saldiriyi
3 tane cezayirli müslüman genç:kim yaptı?
3 tane cezayirli müslüman genç:
eğer bu güçler varsa bunlar neden onların önünde oldu.
katilin hiçmi suçu yok
anladım canım ne demek istteediğini. kimin maşası olduğu beni inan hiç ilgilendirmiyor. ben katile ve niyete bakarım.müsümanlar yapmadı yazmış ya arkadaş kim yaptı diye sordum işin önünde ki kuklaları biliyoruz da arkasında kim var acaba.
Haçlı seferleri osmanlının barbarca tutumuna tepki olarak doğdu tarihi doğru bilelim.
LRA son 30 yıldır ciddi bir eylem yapmaz.
Müritleri sübyancılığa vs.. teşvik edenlerin hristyanlıkla uzaktan yakından alakası yok ama dedesi yaşında din adına evlendirilen küçük kızları size sayabilirim.
sömürgecilik faaliyetleri derseniz osmanlı yaparken iyiydi de şimdimi zor geldi?
ben hiç bir hristyan örgütün kafa kestiğini kızlar okumasın diye okul bastığını görmedim.
hristyan terör diye bir şey yoktur ama islami terör vardır ve bugün hala geçerlidir.
“Savaş, hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı. İhtimal ki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir ve ihtimal ki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir”(Bakara 216)
“Allah yolunda muharebe edin. Bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitici, kemaliyle bilicidir.” (Bakara 244)
“(Ey müminler!) sizler gerek hafif, gerek ağırlıklı olarak elbirlik (savaşa) çıkın. Allah yolunda mallarınızla,canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu, sizin için çok hayırlıdır.”(Tevbe 41)
terörist dinler değil derken?
2 yüzlülükmü. yanılıyorsun. orada o gazeteye yapıldı saldırı. doğal olarak onun adı olacak.Bir de neden hepiniz "charlie hebdo" sunuz?
Neden aynı zamanda orada ölen müslüman bir polis olan "ahmed merabet" değilsiniz?
Yazık. İkiyüzlülüğün de bu kadarı.
ve bir ek,ama işte o amadan korkuyorum ben. ama her türlü şeyi yaptırır insanaYalnız bu olaylarda enteresan bir durum var, Avrupanın yanlılığı...
Avrupada anti-semitizmle ilgili bir karikatür çizildiğinde hepsi ayağa kalkıyor ama islamla ilgili çizilince "basın özgürlüğü" deniyor. Yapılan şiddeti kesinlikle onaylamıyorum ama ayrımcılık yapılmasını da hoş bulmuyorum ben
Ya ikisine de karşı çık ya da ikisine de "basın özgürlüğü" de değil mi
ve bir ek,ama işte o amadan korkuyorum ben. ama her türlü şeyi yaptırır insana
boşver bende seni anlayamıyorum bugünanlamadım oky aması nedir
ve bir ek,ama işte o amadan korkuyorum ben. ama her türlü şeyi yaptırır insana
ve ama bana göre iyi olmuş demenin kaçamağıdır
ama bir anda değiştirir herşeyi,o ama bir anda başkasının hareketine hak verdirir insanaaa bunu yeni gördüm
ama islamla yazılsın yahudilerle yazılsın bana ne ki
benim dediğim gibi kişinin inancı sağlamsa zaten sallamaması gerekir
nihat hatipoğlu ateistlere şeytan dediğinde güldüm mesela çok da umrumda o adamın ne düşündüğü
insan öldürmek ahlaka sığmaz
ben avrupadaki yanlı tutuma değindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?