- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
İşte bu bana Allah'a şirk koşmak gibi geliyor. Bu 'ben müslümanım' diyenler Allah'ın kudretinden sual olmayacağını bilmiyorlar mı? Neden Allah'a havale etmek yerine, onun adaletine güvenmek yerine can almaya kalkıyorlar?
ben ara ara bu kadının bloğuna bakıyorum bu başlağı attığı tek saçma başlık değil genelde bütün yazıları aynı çizgide aynı saçmalıkta.o yüzden şaşırmamak lazım.işte böyleleri yüzünden islam ve terör kelimeleri hep iç içe anılıyor.acaba Peygamberimiz yaşasaydı bu insanlar kendisiyle dalga geçti diye öldürülmelerini haklı bulur muydu?
şunlar Müslümansa bizim gibi düşünenlerin yaşadığı dinin adı ne acaba ya da onların ki Müslümanlık mı?
yok illa burda olacak.burada demedim dünya gündemi olarak bahsediyorum okycim
islamın özü barıştır hoşgörüdür ama insanlar Allah adına cihad yapıyoruz diye saçmalayınca ne barışı kalır ne hoşgörüsü.burada suçlanması gereken bir din değil onu çıkarlarına alet eden topluluklar olmalı.
eee niye hristyanlığı alet etmiyorlar da islamı alet ediyorlar demek ki islam buna zemin hazırlıyor.
Hristiyanlığı da alet ediyorlar ancak sizin gündeminize girmiyor.
nerede alet ediyorlar?
kanıt gösterin.
nerede alet ediyorlar?
kanıt gösterin.
eee niye hristyanlığı alet etmiyorlar da islamı alet ediyorlar demek ki islam buna zemin hazırlıyor.
Haçlı seferlerine gitmeye gerek yok. Aklıma en yakın tarihli LRA geliyor, Uganda'da 100.000 kişinin ölümünden sorumlu, çocukları asker ve seks kölesi olarak kullanmadıysa ünlü Hristiyan bir örgüt. Hala varlığı sonlandırılmış bir örgüt değil bildiğim kadarıyla. Bunu es geçersek özellikle ABD'de müritlerini sübyancılığa, nefret suçuna, toplu intihara ya da cinayet işlemeye teşvik eden Hristiyanlık temelli tuhaf tarikatlar var. Children of god, People's Temple ilk aklıma gelenler araştırsam onlarcasını bulabilirim. Ama yine bunları da geçebiliriz, bugün Ortadoğu, Afrika ve Güney Amerika karmakarışık bir haldeyse, on kişinin toplu ölümü Dünyanın yarısında katliam sayılamayacak kadar sıradan kalıyorsa, bunun sebebi Avrupanın sömürgeleştirme faaliyetleridir ve bu sömürgeleştirme dini yayma kisvesi altında yapılmıştır.
tabii islam zemin hazırlıyor demek işin en kolayı
yapmayın Allah aşkına dini kötülemek için fırsat kollamayın.islam mı diyor eline silah al cihad adı altında milleti katlet diye.ayrıca hristiyanlığı nasıl alet ettiklerini arkadaşlar çok güzel açıklamış.
terörist olan dinler değil insanlardır.
Osmanlı ile bugünkü batının sömürüsünu karşılaştırmak çok komik
Afrika'nın eline İncil verip hayatını zenginlikleri çalan bir avruladan bahsediyoruz
Osmanlı o topraklara girdi dillerini aldı mı
ama bugün Afrikada fransızca ne alaka demedin mi hiç?
Ha bir de diyelim sozinde haklısın
ee ozaman?
Demekki sadece islam değilmiş di mi ?
Ne eskisinden bahsediyorsunsömürgeleştirme falan eskide olan şeyler bugün cevap veremediğin bir şey var bugün hangi hristyan kızlar okumasın diye okul basıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?