- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
avmlerdeki oyun parkları olabilir.
Yaşadığınız şehirde varsa bir oyun kulübüne kayıt edebilirsiniz. Yaşıtlarıyla sosyalleşmek iyi gelecektir günde bir iki saat.
Kışın kar yağmur olmadığı sürece parka gidebilirsiniz. Yarım saatte çocuk hasta olmaz.
My gym, gymboree tarzı yerlere götürebilirsin. Haftada 2 gün. Eve eğitici oyuncaklar alabilirsin. Avm oyun yerleride alternatif.
Kışın çocuk sokağa çıkmaz diye bir şey yok .Sıkı giydirin ama terlemesin . Yürütün,oynatın bol bol .Evde kalan çocuk çok huysuz olur .
Avm ler mikrop yuvası,açık hava daha yararlıdır.
Internette akademisyenanne var takip et derim evde cok guzel aktiviteler yapiyolar :)Hanımlar malum kış geldi havalar soğudu benim derdim bu soğukta çocukları nası oyalıcaz 19 aylık bı oğlum var çok hareketli hiç durmuo napıcam ne edıcem bılmıorm yazın günde 2 defa göturuodm parka enerjisını atması için ama smdı napıcamkızlar siz evde ne gibi aktiviteler yaptırıosunuz oyalamak için durmuo sıkılıo sürekli dışarıyı ıstıyo bilemedm bütün kış napıcam ben bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok tesekkurler
Ben yagmurluk tulumlardan aldim sikica giydirip gecen kis her gun cikardim parka bence cikarin acik havaya gunese ihtiyaci var bir yasindaydi kizimiz gecen kis kar yagmis parkta kaydiraktan karlarin icinden kaydiriyordum cok egleniyordu bir de kar cizmesi alirsaniz mis gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?