- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
yakınızdaki kreşlerle görüşüp oyun gruplarına katılabilirsiniz, oyun grubu yoksa bile oyun saatlerini öğrenip o saatlerde götürebilirsiniz.
onun dışında evde oyun hamuru, parmak boyama etkinlikleri, bul-tak oyunları, kitap okuma, magnetli bulmaca yüzler (bu şekilde google a yazarsanız çıkar), ahşap yap bozlu tren setleri, basit legolar, iki parçalı puzzle lar yapabilirsiniz.
bu yaşlarda parça birleştirme oyunları hem ilgilerini çeker hem parça bütün ilişkisi kurmalarını sağlar.
hamur, parmak boyama gibi etkinlikler el kaslarını ve yaratıcılığını geliştirir.
bi de kavanoz oyunları oynayın bol bol, mesela bi tabağa kuru mercimek koyun, onu kaşıkla kavanoza doldursun, ya da renkli boncukları renklerine ayırın birlikte (tabi bu küçük nesnelerle oynarken yanından bir an bile ayrılmamalı ve gözünüzü ayırmamalısınız)
Eki Görüntüle 1905921 Korkma hic sikica kapatirsin sapkasi eldiveni olduktan sonra bir sey olmaz Ben bu tulumlardan aldim kiyafetlerinin uzerine giydirip uzun montla kullaniyorum
avm ye gidebilirsiniz
çocuklu komşularla görüşün çocuklar oynasın
oyun hamuru baya stres attırıyor
küçük toplardan bi sürü alıp onları sepete atmaca yerde yuvarlama oyunu falan yaparsınız
Hiperaktivitesi olabilir mi? Bunu iyi yönde eğitirseniz çok faydalı olur.
Çocuğun beynini yormak da bedensel yorgunluk sağlar. Yaşına ve zevkine uygun zeka oyunları da size yardımcı olabilir.
Ucuz yollu kaydırak, salıncaklar var az da olsa yerin varsa onu oyalayacaktır ya da akranı olan çocukların oyun grupları var oyun grubu oluşturabilirsiniz.
internetten montesorri diye araştırın
evde her şey oyuncak olur
sizin yaptığınız işlere dahil edin
çamaşır bulaşık
çekmece topla sil süpür vs vs
çocuk hep hareket halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?