Misafire ayirdigi vakti bebegine ayirsin bir zahmet.Tek rahat ettigim zaman kizimin uyudugu zaman, yoksa gozumun onunden ayiramam sinir oldum kadina , Allah akil fikir versin.Ya cocuk hasta , yada annesi merhametsiz.Cocuk rahatsiz olsa bile orada tutulmasi vicdansizca.1,5 yasinda kizim var .Evin icinde 1 dakika sesi cikmasin merak edip kontrol ediyorum.Bir cocugu uc saat yanliz birakmak akli basinda bir annenin yapacagi bir sey degil.
Sinirden kizimin yasini yanlis yazmisim.16 aylik kizim neyse , ablamin kizi dogustan engelli ama her gun ise goturup getirir.Insanlarla ic ice olup sosyallessin diye bu kadin sadece kendini sosyalestiriyor .Yazdikca yazasim geliyor biraz sakinlesiyim bari yoksa daha agir seyler yazicam.Misafire ayirdigi vakti bebegine ayirsin bir zahmet.Tek rahat ettigim zaman kizimin uyudugu zaman, yoksa gozumun onunden ayiramam sinir oldum kadina , Allah akil fikir versin.
Çok haklisiniz.. Tesbit ve yorumlariniz yerinde..Çok sağolunBence kadınla konuşmak çözüm değil, sosyal hizmetlere haber verilsin ama çocuk ondan alınsın diye değil, kadına eğitim verilsin ve o çocuk kaybettiği zamanı geri yakalasın diye eğitim almalı, kasları için egzersizler yapılmalı, tv den uzaklaştırılmalı, parka götürülüp eğlendirilmeli vs. Lütfen ihmal etmeyip arayın, ya da bilgilerini verin biz arayalım. Ben kedilerime onu yapamıyorum. Evcil hayvanı bi bi kutuya hapsetmek dursun, bir odada kapalı bırakmaya içim elvermiyor. Çocuk bu ya. Tek ihtiyacı ilgi. Ama benzer bir vakayı ailede yaşadık. İşi gücü ev temizlemek, misafir ağırlamak olan bir akraba gelinimiz vardı. Ailesinden öyle görmüş. Hiç bir dakika boş durmayan ama çocuğa ilgi göstermeyen, ailedeki herkes sürekli ilgilendi hem onunla hem çocuklarıyla, bak böyle olmaz, konuş onunla, oyun oyna, parka götür diye diye, anneliği öğrettiler resmen . Şimdi anlayabiliyor, ama ilk çocuğu çok durgun ve ezik kaldı, ikincisi daha cevval.
Aynen ya bende misafiri Çocuğum için çağırıyorum daha cokBenimde esim oglumu besige koyar duruyo iste der ama ben cok sinirleniyorum o cocuk orda ne ogrenebilir diyorum.misafiri de bilerek oglum icin cagriyorum sosyallessin diye.
Hiç katilmiyorum bu yorumunuza. Misafirimde gelse bebeğimi kucağıma alıp çayları doldururmusunuz diyorum veya kucaklarına veriyorum. Yere oturtsam ben de yanına oturuyorum.Canım o onun annesi. Ve kimse o kadından daha fazla düşünemez bebeğini. Evde misafiri olduğu için o günlük beşiğinde vakit geçirsin diye bırakmıştır. Belki de her misafiri geldiğinde öyle yapıyordur. Yapılabilecek pek bişey yok.
Evet bilinçsiz bi anne belki ama siz bişey yapamazsınız.
İki yaş dedim ama 22 aylikmis.Doldurmak üzere yani..İnanın benim istahim kesildi..Aile bakanlığı na şikayet etsek dedim ama direk anlar diyor.biraz zaman geçsin kendisiyle konuşacak ama ins anlar.birde çocuk önceden daha iyiydi son zamanlar da tuhaflığı sezdim diyor.muhtemelen sabah akşam tvv karşısında.birde park yatağı çok yüksek çıkamaz diyor.nasil çıkamıyor ben anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?