Park yatak alan var mıı? içine nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz?

bave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
101
34
53
45
Selamm... Kasım ayında bir oğlum olacak inşallah. internetten wellgro marka 60\120 boyutlarında bir park yatak istedik. Çok iyi bişey değil ama fena da değil. İçine nasıl bir yatak almalıyım?

Dün civilde hazır yataklara baktık. Viskon olanlar vardı bi de sünger olanlar... hangisini almak daha mantıklı? süngerin pek sağlıklı olmadığını biliyorum ama viskon hakkında bi fikrim yok. Eski usul yün yatak mı yaptırsam diye de düşünmüyor değilim. Yatak alan var mı? Bana bu konuda fikr verebilecek olanları bekliyorumm

Bi de uyku seti problemi var tabi onunla ilgili fikirlerinizi de söylerseniz hiç yok demem Şimdiden teşekkürler:)

Canım ben daha fikrim yokken viscon aldim.. ama onuda önermiyor burdaki anneler, 1tane uyku setimiz var. 2 tane de biz carsaf alacaz annem yapacak bize takim :) evde zaten 1 tane pike takimim var.

Kizlar tecrube sahibi olarak cevaplayim
bende park yatagi hic arastirmadan icine yaru vickoj yari sunger bir yatak aldim
ancak alerjik bir ogl um oldigundan sonra yayli yatak almak durumunda kaldik
sunger pamuk viscon yataklar akar yuvasi akarlarin cok sevdugi bir yasam alani
benim fikrimce antialerjik yayli bir yatak almanizdir benim gibu degismek iatemiyorsaniz

peki yaylı yataklar oyun parklarının içinde kaba durmuyor mu?

evet üst tarafta biraz yüksek olabilir ama alt taraf için çok mantıklı. teşekkür ederim

Park yatak ebatlarında yaylı yatak ıkea da gördüm. Bilginiz olsun. Bende park yatak aldım içini düşünüyorum. Yün yatak nasıl yaptırılır onuda bilmiyorum.

Visko bebek omurgasi icin iyi deil onerilmio.pamuk veya yari ortopedk yataklar oneriliyo arastirmistim.pamuklu yatak almayi dusunuyom.

Ebebekte antialerjik ve antibakteriyel pamuk yatak gormustum sanirim onu alicam park yatak ebatlarina uygun cok agir da degil ince bise.

ebebekten antibakteriyel pamuk yatak aldım. Teşekkürler önerileriniz için

Nazi park yatakların kendinden ortopedik siltesi oluyor o zaman almaniza gerek yok

ben de pamuk yatak almıştım park yatakla birlikte hepsiburada dan. Deneyip göreceğiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…