Bebek İkinci El park yatak arıyorum

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
oğlumun odasını yaptık ama ilk aylar yanımda yatsın diye taşıması kolay park yataklardan almak istiyorum ama sıfır almak mantıklı gelmedi çünkü karyola aldık zaten :) satmayı düşünen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum :)

Merhaba bende kraft var eger dusunursen foto atabilirim yatak cok az hatta hic kullanilmadi diyebilirim kapatip kaldirdik karyolasini kullaniyoruz elimde foto yok dusunursen cekip atabilirim iyi aksamlar..

Kizlar makul fiyatli bisiler ariyorum, bir de cok az kullancam zaten.besik veya Mini park yatak tarzi bisi ariyorum aslinda.80 tl civari olmasi lazim.

Bende var canım kırmızı nuna resmini gönderirim istersen

Ben 2-3 ay önce baby 2 go marka park yatağı 50ye verdim. 80 çok daha uygun bir şey bak sen canım.
Saol canim benim ya burda bakiyorum herkes 150 den asagi demio park yatagi. E bi de kargo var zaten. Yatiracagim da 2-3 ay en fazla. Bende 80 den asagi bulamam die dusunmustum fiyatlara bakinca burda. Saol uyardigin icin canim :)

Saol canim benim ya burda bakiyorum herkes 150 den asagi demio park yatagi. E bi de kargo var zaten. Yatiracagim da 2-3 ay en fazla. Bende 80 den asagi bulamam die dusunmustum fiyatlara bakinca burda. Saol uyardigin icin canim :)
Yatağı ben satın aldım kısa kenarın biri sürekli kapanıyor uzun kenar ise tam açılmıyor
Babymoon marka sürekli sağa aola savrulan birşey..
Fiyat seni yanıltmasın zaten ederi daha fazla değildir yatağın
Sıfırını almanı tavsiye ederim
Bizim evde sıfır aldığımız ananede burdan aldığım var
Kısa süreli kaldığımız için sorun etmedim ama sen kendi evinde kullanacaksın aıfırına bakderim

oğlumun odasını yaptık ama ilk aylar yanımda yatsın diye taşıması kolay park yataklardan almak istiyorum ama sıfır almak mantıklı gelmedi çünkü karyola aldık zaten :) satmayı düşünen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum :)

canım bende var mavi comfy mi ne markası tek kusuru filesinde yırtık var..50 den vereceğim düşünürsen resim eklerim.. istdayım bu arada..bende sadece memlekete giderken falan lazım oluyor diye aldıydım .. o yüzden fazla alengirli birşey değil ama kasası falan sağlamdır..

Slm. Ben de var. Baby plus marka. Ikizlerime almistim. Biri kurulum disinda hic paketinden cikarilmadi. Digeri evde kurulu duruo. 60 a 120. Icinde yatagi da var e bebekten almistik. Yikanabilir yataklardan paketinde duruor. Yun yatakta var ama onu gonderim ve tasimasi pahali olur. Ama yun bi yorganimiz var ince yapildi. Ilerisi icin dusunulebilir. Bir de bu park yataklara uygun pembe mavi ve her iki cinsiyete uyabilecek disneyin nevresim takimlari var.
20150422_075138.jpg

Slm. Ben de var. Baby plus marka. Ikizlerime almistim. Biri kurulum disinda hic paketinden cikarilmadi. Digeri evde kurulu duruo. 60 a 120. Icinde yatagi da var e bebekten almistik. Yikanabilir yataklardan paketinde duruor. Yun yatakta var ama onu gonderim ve tasimasi pahali olur. Ama yun bi yorganimiz var ince yapildi. Ilerisi icin dusunulebilir. Bir de bu park yataklara uygun pembe mavi ve her iki cinsiyete uyabilecek disneyin nevresim takimlari var.Eki Görüntüle 1547683
nevresim takımının resmine bakabilirmiyim canım

nevresim takımının resmine bakabilirmiyim canım
Kutusunda. Kesinlikle solma vs yok. 2 kez yikadik. Hem kiza hem erkege uygun. Ciddi dusunurseniz. Watsaptan ayrintili foto atarim.

Sadece pembe ve sadece mavi olan nevresim takimim da var.

Eklentiler

• 20150603_161235.jpg
    20150603_161235.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 106
  • 20150603_161225.jpg
    20150603_161225.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 70
cnm yatağıyla birlikte 60 tl ye vercem istersen resim atayım katlayıp koydum duruyuor öyle yataksız istersern 50 tl ye vereyim ben resim atamadım ondan konu açamadım

X