Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynisi yaptim su an biizim yanimizda park yatak kullaniyoruz su an 3 aylik oglum rahat uyuyor. Istedigim odaya cekiyorum katlanip goturmek istedigin yerede gidiyorArkadaşlar ben kizima bebek odasi takimi alacagim ama tabi ilk zamanlar bizim yanimizda olması gerekiyor. Park yatak alsak yatak odasi için beşik olarak da kullanilir miyiz kullanip da memnun kalan var mi aranizda
bende kraftın oyun parkı almayı düşünuoyrum...memnunmusun anlatıldığı kadar pratık mı...hangısı aldın...ben kraftın oyun parkını aldım memnunum ıkı yaşına kadar kullanılabılıyormus. Ne güzel heyecanlar değil mi. Hayırlı olsun
Memnunum ıkı tarafıda beyaz fileli dıger yerler kırmızı sıyahön tarafı fermuarlı arka tarafında buyuk bir cep var bide yan tarafında kucuk bir cep var . Resim eklemeye yapamıyorum yoksa resım koyardım telden gırdıgım için olmuyor sanırım .bende kraftın oyun parkı almayı düşünuoyrum...memnunmusun anlatıldığı kadar pratık mı...hangısı aldın...
arkadaşim fiyatı nekadar. birçok secenek var karar vermek zor...200 ede 400 ede var...ucuz olanlar nasıldır acaba..dandik birşey olmasından korkuyorumMemnunum ıkı tarafa beyaz fileli dıger yerler kırmızı sıyahön tarafı fermuarlı arka tarafında buyuk bir cep var bide yan tarafında kucuk bir cep var . Resim eklemeye yapamıyorum yoksa resım koyardım telden gırdıgım için olmuyor sanırım .
Kraftın butun urunleri kalıteli 450tlye aldık gecen sene .arkadaşim fiyatı nekadar. birçok secenek var karar vermek zor...200 ede 400 ede var...ucuz olanlar nasıldır acaba..dandik birşey olmasından korkuyorum
Biz eminonunden 160 TL ye aldik. Henüz kurulumunu yapmadik ama Esim aldigimiz yerde ürünü inceledi ve beğendi.arkadaşim fiyatı nekadar. birçok secenek var karar vermek zor...200 ede 400 ede var...ucuz olanlar nasıldır acaba..dandik birşey olmasından korkuyorum
Valla 2 ay sonra doğacak kızım yatak odasında park yatakta yatacak. Markası chiccoArkadaşlar ben kizima bebek odasi takimi alacagim ama tabi ilk zamanlar bizim yanimizda olması gerekiyor. Park yatak alsak yatak odasi için beşik olarak da kullanilir miyiz kullanip da memnun kalan var mi aranizda
Doğru soyluyorsunuz biz bebek odasi aldik ama genç odasina donusebilenden aldik. Karyolasi büyüyor ayni zamanda beşiğin kenarları daha sonra calisma masasina dönüşüyor.kızlar bence bebek odası erine genç odası alın ben ilk bebeğimde çok özendim aldım ve oğlum beşikte doğru dürüst yatmadı bile. park yatakta almıştım onu daha çok kullandım. bebek beşikleri bana göre çok kullanışıdeğil. şimdi ikinci bebeğim geliyor ona bebek odası almadım. biraz par yatakla idare edip genç odası almayı düşünüyorum