cnm çok güldük ya hemen geldi.kargoyla geliyo zaten .bende netten sipariş ettim.adamınmsn verebilirim
msnden de konuşup yaptık
140 ytl
ortasına basıyosun orası yukarıdayken dikdörtgen kısmını tek tek kitliyosun diğerleri de sırayla oluyo zaten
Güle güle bebeginizi büyütün icinde hayirli olsun arkadaslar. Ben birseyi anlamadim bu yataklar mobil degilmi yani canta seklinde katlaniyor uzak bir yere gidince yada icinde bebek oynasin diye. Büyüyen yataklar daha iyi degilmi cünki ben oglumda öyle yapmistim.bu yataklarin avantajlari nedir ? Nasilsa bircok seyi yeniden almam lazim, oglumdan pek birsey kalmadi, fikir edineyim. Birde bebegin dösegi cok önemli sert olmaliymis bebegin kemik yapisinin gelisimi icin.
Bu modelden biz kullandık,çok memnun kaldık...gerçi yeşil rengi idi ama çok kullanışlı olduğu kesin...evde,yazlıkta...hatta tatile giderken bile yanınızda taşıyabilirsiniz,fiyatı da çok uygun...Fatih..saraçhanede nukoland mağazasını önerebilirim...çok da kolaylık gösteriyorlar.
ay kızlar imrendirdiniz beni bendemi bi tane daha yapsam ne doğacak bebeklerini,zi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
hepinizin bebekleri hayırlı evlatlardan eylesin ALLAH C.C li
bende park yatak kullanıyoum canım.markası KRAFT titreşmli,müzikli,gece lambalı,hem üstte hem altta yatırabiliyorsun.üstünde oyuncakları var,alt açma aparatı ve eşya koymak için torbası var.yanları açılıyo,bebeği görebiliyosun içinde.çok kullanışlı.annemle almıştı İzmirden.fiyatı 230 du geçen kış.şimdi ucuzladı. benim oğlum artık altta uyuyor,sarkmaya başladı çünkü:)
ayy kızlar çok hoş modeller var insanın içi gidiyo rabbim herkese bu heyecanları yaşatsın inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alır tatlı tatlı uyuturuz minnolarımızı
ben daha 2 aylık hamişim ama bende park yatak istiyorum kızım olursa o pembe giriyi erkek olursa egemeninkinden alıcam inşallah merak ettim bişi var kıslar kac yasına kadar yatabiliyo bebek?
Aaa, 3-4 yaşına kadar yatabildiğini bilsek biz de park yatak alırdık, bizim yatağımız tekerlekli değil, taşınmıyo da bi yerden başka yere. Peki park yatağın içine koyulacak yatakların fiyatları nasıl biliyo musunuz?
senacecim ellerine sağlıkl cnm çok guzeller valla hepside şimdilik oda yapamıyacağım yerim yok mlsf bu yuzden taşınabilir park yataklar daha iyi olucak sanırım minnom için
bende egemenin yatağının aynsından aldım ilk aylar içinde sepet yaptırmıştım park yataklar hakkında çok olumlu şeyler duydum memnuniyetle kullanabileceğimi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar.
Park yatağımız için havuzlu handan park yataklar için olan şiltelerden aldım. Eve getirip deneyince üst katta olabilir ama alt kat için çok ince olduğuna karar verip iade ettim. Ortopedik yatak alacağım.
Nukoland sitesinde 66 YTL ye buldum. Aranızda bu ürünü alan var mı. Ya da bebek ortopedik yatakları başka nereden alınır bilen varsa yazarsa sevinrim.
Benim kızım 5 yaşında hala park yatağı kullanıyorum.İnanılmaz kullanışlı ve herkese tavsiye ediyorum.Üstelik tatildede çok iyi oluyor.Katlanınca küçücük kalıyor zaten.Yalnız alırken yan tarafları perdeli olanlardan alın.Sadece file olursa ışıktan rahatsız olabiliyor bebişiniz..