Arkadaşlar park yatağın içine nasıl nevresim konuluyor?
Bir de bebek odası yapmayıp sadece park yatak alanlar bebek eşyaları için ayrı dolap mı aldınız?Çünkü ben de ayrı oda yapmıycam ve eşyaları koyabilmek için normal mobilya yatak almayı düşünüyorum acaba park yatak mı alsam?ama o zaman bebek eşyalarını nereye sığdırıcam?
bende kızıma bunun füme-kırmız olanını aldım diğer park yataklardan oldukça geniş.internette pahalı izmir den 220 ytl ye aldık biz...içine de kayınvalidem yün yatak yapıyor...katlanınca küçülüyor bayağı ama ağır oluyor demirlerinden sürekli taşımak biraz dertli oluyo yani....
Biz buyuyebilen yataklardan aldik, gardrobuyla birlikte. Uzun sure kullanir sonucta. Rengini ve modelini de ona gore sectik. Annem bakacagi icin park yatakta annemlere alicaz onumuzdeki aylarda. Ama odaya da sepet gibi birsey gerekiyor, zirt pirt kalkamam odasina en basta.
herkese mrb ben burda yeniyim gördüğüm kadarıyla çok hoş bir ortam var. ceylinnazcım öncelikle bebeğin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dünyaya gelir ve analı babalı büyür inşallah. bende egemennn gibi www.penguenbebe.com dan sipariş verdim çok güzel bi park yatak aldım kızım için ve çok kullanışlı benim kızım 1yaş 14 aylık yazın almıştım tatilede götürdüm onun için çok rahat oluyo beşiktense büyüdüğü zamanda oda takımını alacam daha ii olur ben o şekilde tavsiye ederim üstelik bütün siteleri araştırdım en ucuzunu bu adreste buldum hemde bulunduğum şehirde mağzadakinden daha uygun fiyatları tavsiye ederim yani ulaşımındada hiç bi sorun çıkmıyo çok güzel takip ediyolar iletişim kuruyolar ben park yatağın dışında bi çok şey aldım bu siteden. bebeğinle mutluluklar dilerimyerimseniben
tuana ranacım guzel dileklerin için çok tşkr ederim cnm bende sana kızınla ömür boyu mutluluklar dilerim park yatak aldım cnm bende sipariş verdim umarım kızımda beğenir mışıl mışıl uyur
semsumacım ben bu oyun parkını aldım çok memnunum gerçekten çok kullanışlı ama chicco istiyosan benim eltiminde iki ay sonra oğlu olacak inş oda benden sonra bunu aldı kullanımını bilmiyoruz ama şık duruyo hoşumuza gitti bakalım kullanınca nasıl olacak