Park yatak öneri

sumeyra05

EVİMİN NEŞESİİİ PRENSESİM
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
788
4
118
İstanbul
selam kızlar bebeğim 1.5 aylık ve titreşimle çok sakinleşiyo. odası var ama ben 1 yaşına kadar yanımda uyusun istiyorum park yatak özellikle titreşimli olsun istiyorum öneriniz var mı titreşim zararlı olabilir mi yardım ederseniz sevinirim.

park yatask 1 yaşından sonra bebeği taşımıyor.biz kraft dtp504 almıştık.ama bebeğğimi büyütemedi.biz yeni beşik aldıl.bence hiç alma.dönenceleri titreşimli oluyor.çocuğunun bundan hoşlanacağını sanmam.o kadar titretmiyor.

cnm bnde park yatak kullanıyorum stork garden gayet memnunum kurulumu vs taşıması gayet rahat.. ama o zımbırtısına henüz pil koymadığımdan titreşimi etkilimi bilmiyorum..

canım ben pierre cardin 2009 modelini kullanıyoruz kızım 13 aylık hala orda uyuyor titreşimi etkili ,beşik gibi sallanabilme özelliği var .3 kat yatağı ayarlayabiliyorsun çocuk büyüdükçe alt kata indiriyorsun yatağı ,ayrıca boyu ve eni geniş kızım rahat yatabiliyor tavsiye ederim. bizim park yatağımız sarı lacivert ekose kumaş ama nette başka rengini buldum bir incele istersen.
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2301126

park yataktan çok memnun kaldım.sevi bebenin parkını ve viscon yatagını kullanıyoruz.oğlum 22 aylık oldu hala onda yatıyor...her gittiğimiz yere de götürdük.şuan piyasadaki birçok markanın çoğu güzel.hangisi içine sinerse onu al ....güle güle kullan....

Biz Kraft kullanıyoruz.Beşik gibi sallanabiliyor.Alt değiştirme ünitesi var. Dediğin gibi titreşimi de var. Ama bizim bebek huysuzlanınca hiç bişey fayda etmiyor.
Ama park yatak odukça kullanışlı, hafif. ıstediğin yere taşıyabiliyosun. Babaane, anneanne bize kalmaya geldiğinde rahatlıkla onların kalacağı odaya taşıdık mesela.http://www.e-bebek.com/oyun_parklari_ve_park_yataklar/kraft/kraft_oyun_parki/KRA-92425

arkadaşlar bende bir tane beğendim markası sunny baby bu firma hakkında bilgisi olan kullanan varmı? birde STORK GARDEN farklı birşeymi hiç duymadım ben onu kimseden??

ben chicco lully baby park yatağını kullanıyorum titreşim müzik özelliği var
sadece biraz sakinleşiyor sonra yine aynı
üstelik ölçüleri pek büyük değil ben 320 tl ye almıştım bu kadar pahalı bi şey almana gerek yok cnm...

selam kızlar bebeğim 1.5 aylık ve titreşimle çok sakinleşiyo. odası var ama ben 1 yaşına kadar yanımda uyusun istiyorum park yatak özellikle titreşimli olsun istiyorum öneriniz var mı titreşim zararlı olabilir mi yardım ederseniz sevinirim.

sumeyracıgım titresim bence onemli degil.kullanmadim ben cunku titresimi cok cok az oglum hissetmiyor bile.zararli olacagini sanmiyorum.
bu arada park yataklara donence takilamiyor bilgin olsun canim.

Back
X