Park Yatak Önerileriniz

oz_ey

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
18
1
8
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ,

Bende Allahın izniyle mayısda anne olacağım. Bebişimiz için beşikten ziyade park yatak almayı planlıyoruz; ama o kadar fazla model varki araştırmalarım sonucu kesin bir karar veremedim.
Öncelikle fiyat skalası çok geniş, bazı sitelerde çok fazla para vermeye gerek yok diyorlar.

Özelliklerine gelince ebatı nasıl olmalı, alimunyum profil olmalı mı, sallanma özelliği kullanışlı mı, müzik titreşim özellikleri kullanılıyormu, içine yerleştirilecek yatak nasıl olmalı?

Park yatak kullananlar ve araştırma yapıp satın almış olanlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Şimdiden ilgilneip cevap veren arkadaşalra çok çok teşekkürler...

merhba bende senın gıbı arasıtırma yapıyoeum bır sıtede yatak + uyku seti ve yatak 250 lıraya buldum onu getırtecegım pek fazla tefarruata gerek yok dıye dusunoyrum genelde sallanıyor ve buyuk ebatlısını tercıh edecegım arastırmalarıma gore.

Merhaba, öncelikle hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bizde uzun süredir araştırıyoruz ve çevremizdeki arkadaşlar, olabildiğince ebatı büyük olsun diyorlar çünkü çocuk büyüdükce içinde rahat hareket etmesi kısıtlanıormuş küçüklerde. Bizde buna dayanarak kraft salsa yada pr001, ya da papetto 08 ürünlerini begendik ancak daha sipariş etmedik. Bu ayı atlatalım sanırım bu iki üründen birine karar vereceğiz. İkisindede bolca malzeme gözü, dönenceleri, oyuncakları vs var. İnternette videoları da var bir yerde de orjinalini gördük ,fiyatlarıda 250-350 aralığında.

Sence bir sonuca varırsan haberimiz olsun:)

joie illusion park yatak aldım canım

boyu sağlamlığı genişliği olsun cok ıyı.. sadece donencesı yok.. ama donencesı olan yataklardan cok daha iyi.. once graco alacaktım pahalı geldı.. snra prego aldım "aman Allah korusun !!!" altı baska ustu baska kısacık cocuk ayaklandımı dısarda...

joie sadece e bebekte var ama ındırım donemlerını kovalayın bana 217 tl ye geldı 399 dan dustu..

sağlam yatak ben cok begenerek aldım.

tavsıye ederm

Özellikleri:

Sıra dışı ölçüleri ile (127x81) Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip bir üründür.
Basit, sade ama bir o kadar şık ve kullanışlı.
Ortasındaki ayağı ile beraber beş noktadan yere basar, devrilmez
Hızlı ve kolay bir şekilde açılıp kapanabilir seyahate götürülebilir.
İlk aylar yatak daha sonra oyun parkı ve seyahat yatağı olarak kullanılabilir.
Yan duvarları aşağıya doğru eğimli olduğundan bebeğe müdahale etmek kolaydır.
Dört tarafı astarlı fileden bebeğin hava almasına imkan verecek şekilde tasarlanmıştır.
Taşıma çantası, oyuncak barı, sineklik ve açılır kapanır alt açma ünitesi fiyata dahildir.
Bebek içinde iken kapanmasın diye extra güvenli çift emniyet mandalı sistemi mevcuttur.
İçinde yüksekliği ayarlanabilir, ergonomik yeni doğan bebek için kullanıma uygun ara kat mevcut.
Yanında bebeğin eşyalarını koymaya yarayan kullanışlı cepler ve kapaklı gözü vardır.
Kumaşları ve plastikleri anti bakteriyeldir, bebek sağlığı için test edilmiştir.
Islak mendil ya da sabunlu bir bez ile kolayca temizlenebilir.
Kullanılmayacağı zaman katlandığında evde az yer kaplar.
Ara katı 9 kiloya kadar, alt açma ünitesi 12 kg’a kadar kullanılabilir
Bu ve benzeri tüm ürünler yetişkinlerin gözetiminde kullanılmalıdır.
Ölçüleri: Açık halde : 127,8x81,2 cm Yükseklik: 87,8 cm Kapalı halde: 41x29 h: 82

Paylaşımlarınız için çok çok teşekkürler. Oldukça yararlı bilgiler edindim. Joie Illusion Park Yatağı ebebekte görmüştüm ama ne yalan söyliyim hiç iyi bir park yatak gibi gelmemişti ve sistedeki resmide çok bakmaya yöneltmiyordu. Özelliklerini ve diğer resimleri *_nesh
arkadaşımızın yorumlarıyla okuyunca çok beğendim oldukça geniş ayrıca fiyarıda çok uygun yakalamışsın.
Şimdi fiyat takibi olayına gireceğim..
Farklı bilgiler temin edersem hemen paylaşırım kızlar.

Ayrıca *arfatma senin bulduğun yatağın markası nedir?

Bu arada kraft salsa da gerçekten güzel görünüyor.

prego nun hangi modeliydi aldığınız, bende prego aldım kısa değil, zaten yükseklikleri standart çoğunun.

prego nun hangi modeliydi aldığınız, bende prego aldım kısa değil, zaten yükseklikleri standart çoğunun.

buydu canım yaa.. ıcıne yarı ortopedık yatak almak ıstedık sıgmadı.. yukarı dogru daralıyor..

bıldıgın kısaydı yanı.. yoksa ıstedıgım tum ozellıkler bunda vardı..malesef olmadı.. şimdiki yatagı da cok sevıyorum.
dün geldi..babikoşumuz kurdu hemen.. harıka sağlamlığı ve boyu mukemmel bır de hem genıs hem uzun.. bıkac sene rahat ıdare eder :)

Bende de aynısı var, visko yatak aldım. Sanırım yatak yüksekliği fazlaydı, iyi günlerde kullanın.

peki arkadaşlar park yatağın içine nasıl bir yatak almalı fikir almak istiyorum.

Bir arkadaşım çocuğunda viscolex yatak kullandığını ve memnun olduguğunu söyledi, bazı yerlrde visco yatakların içine çocuğun gömüldüğünü ve rahat edemediğini öğrendim ve kafam çok karıştı. Sizler ne dersiniz, visco yatakmı, sadece sünger olanlardanmı yoksa ortopedik olanlardanmı almalıyım yatağını

ben yarı ortopedık gomulmeyen serte yakın yatak alacagım ..

vısko gomuldugu ıcın sıkıntı olabılıyomus bebegın anatomık gelecegınde..

sert sunger veya yarı ortopedık dıyolar..

kızlar ben de chicconun sattığı bir marka olan maller marka 70x120 ebatında park yatak aldım. sallanıyor, cibinliği de dahil, 2katlı vs... kumaşını da beğendim tam naylon değil çünkü 200 tlye aldım.
içine de aynı ebatta 5cmlik sebi bebenin visco yatağını aldım 80 tlye. bana gayet sağlam geldi hatta geçen gün kurup içinde bir gece 5 yaşındaki yeğenimi uyuttum :) genişlik sağlamlık gayet iyi geldi yani..

Kafam çok karıştı ya , viskoya pek iyi yorum yamıyolar, annem pamuk, kayınvalidem yün yatakta yapacak, ama yinede sanki bunların dışında bişi olması gerkiyor gibi düşünüyorum. Birde sabahtan beri araştırırken e bebekte izabella diye ortopedik yatak ve massimo diye bir yüzü pamuk bir yüzü visko bir yatak buldum. Bunun diğer viskolardan iki farkı var biri bi yüzünün pamuk olması diğeride diğer viskolar 5 cm kalınlıktayken bunun 10 cm kalınlıktaolması, yinede karar sızım

Kızlar Selam

Sonunda park yatağımızı aldık bugün kargado, Crystal Baby CB 504 Pulsar (70 x 110cm) olan ürünü internetten 150 tl'ye aldım. Piyasa da yaptığım araştırmalara göre oldukça uyguna geldi .

Ürünün kurduktan sonra detaylı olarak bilgi veririm.

hayırlı olsun güle güle kullanın :)

hayırlı olsun canım hangi siteden aldın ben de 70 x 110 almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…