Arkadaşlar merhaba ,
Bende Allahın izniyle mayısda anne olacağım. Bebişimiz için beşikten ziyade park yatak almayı planlıyoruz; ama o kadar fazla model varki araştırmalarım sonucu kesin bir karar veremedim.
Öncelikle fiyat skalası çok geniş, bazı sitelerde çok fazla para vermeye gerek yok diyorlar.
Özelliklerine gelince ebatı nasıl olmalı, alimunyum profil olmalı mı, sallanma özelliği kullanışlı mı, müzik titreşim özellikleri kullanılıyormu, içine yerleştirilecek yatak nasıl olmalı?
Park yatak kullananlar ve araştırma yapıp satın almış olanlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Şimdiden ilgilneip cevap veren arkadaşalra çok çok teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba ,
Bende Allahın izniyle mayısda anne olacağım. Bebişimiz için beşikten ziyade park yatak almayı planlıyoruz; ama o kadar fazla model varki araştırmalarım sonucu kesin bir karar veremedim.
Öncelikle fiyat skalası çok geniş, bazı sitelerde çok fazla para vermeye gerek yok diyorlar.
Özelliklerine gelince ebatı nasıl olmalı, alimunyum profil olmalı mı, sallanma özelliği kullanışlı mı, müzik titreşim özellikleri kullanılıyormu, içine yerleştirilecek yatak nasıl olmalı?
Park yatak kullananlar ve araştırma yapıp satın almış olanlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Şimdiden ilgilneip cevap veren arkadaşalra çok çok teşekkürler...
joie illusion park yatak aldım canım Eki Görüntüle 996405 Eki Görüntüle 996406 Eki Görüntüle 996407
boyu sağlamlığı genişliği olsun cok ıyı.. sadece donencesı yok.. ama donencesı olan yataklardan cok daha iyi.. once graco alacaktım pahalı geldı.. snra prego aldım "aman Allah korusun !!!" altı baska ustu baska kısacık cocuk ayaklandımı dısarda...
joie sadece e bebekte var ama ındırım donemlerını kovalayın bana 217 tl ye geldı 399 dan dustu..
sağlam yatak ben cok begenerek aldım.
tavsıye ederm
prego nun hangi modeliydi aldığınız, bende prego aldım kısa değil, zaten yükseklikleri standart çoğunun.
Eki Görüntüle 997225
buydu canım yaa.. ıcıne yarı ortopedık yatak almak ıstedık sıgmadı.. yukarı dogru daralıyor..
bıldıgın kısaydı yanı.. yoksa ıstedıgım tum ozellıkler bunda vardı..malesef olmadı.. şimdiki yatagı da cok sevıyorum.
dün geldi..babikoşumuz kurdu hemen.. harıka sağlamlığı ve boyu mukemmel bır de hem genıs hem uzun.. bıkac sene rahat ıdare eder :)
Bende de aynısı var, visko yatak aldım. Sanırım yatak yüksekliği fazlaydı, iyi günlerde kullanın.
peki arkadaşlar park yatağın içine nasıl bir yatak almalı fikir almak istiyorum.
Bir arkadaşım çocuğunda viscolex yatak kullandığını ve memnun olduguğunu söyledi, bazı yerlrde visco yatakların içine çocuğun gömüldüğünü ve rahat edemediğini öğrendim ve kafam çok karıştı. Sizler ne dersiniz, visco yatakmı, sadece sünger olanlardanmı yoksa ortopedik olanlardanmı almalıyım yatağını
Kızlar Selam
Sonunda park yatağımızı aldık bugün kargado, Crystal Baby CB 504 Pulsar (70 x 110cm) olan ürünü internetten 150 tl'ye aldım. Piyasa da yaptığım araştırmalara göre oldukça uyguna geldi .
Ürünün kurduktan sonra detaylı olarak bilgi veririm.
Kızlar Selam
Sonunda park yatağımızı aldık bugün kargado, Crystal Baby CB 504 Pulsar (70 x 110cm) olan ürünü internetten 150 tl'ye aldım. Piyasa da yaptığım araştırmalara göre oldukça uyguna geldi .
Ürünün kurduktan sonra detaylı olarak bilgi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?