Park Yatak Önerileriniz

hayırlı olsun canım hangi siteden aldın ben de 70 x 110 almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım ben hızlıal. sitesinden aldım paypal ile ödemeye 15 tl indirim vardı kargo ücretsiz; ürün geldi fiyat performans olarak düşünürsek gayet iyi ebatı oldukça büyük titreşim müzik aparatı çok kullanışlı değil ama beşik yatak olarak düşününce oldukça makul bir ürün bence. Kurulumu kolay sallanması da iyi tabi boş test ettik.

Uzunca bir süre beşik olarak kullanılabilecek sonrasında da oyun parkı olarak kullanılabilecek bir ürün. Yengemde graco almıştı tabi malzemesi benim aldığıma göre daha kaliteli ama arada 350tl'lik bir fark var.

Yatak olarakda pamuk yatak almayı düşünüyorum visko yatak hakkında iyi duyumlar almadım.,

Yorumlarım şimdilik bu kadar. Sağlıcakla kalın..

miniçodan almayı düşünüyoruz park yatağını olmazsa bende netten sipariş veririm uyku seti de az önce geldi oğluşumun yarı ortopedik yataklar park yataklara büyük gibi visco düşünüyodum ama visco yataktansa pamuklu yataklar daha sağlıklı sankim

Merhaba. Biz massimoricco sonno modelini aldik. Sade ve sağlam, ölçüler 60*120 . yatagini yun yatak yaptiracagiz yorganciya.

Merhaba biz de bununla graco arasında kararsız kaldık. İkisini de yakından görme şansımız yok. İndirimli bulamasaydınız hangisini tercih ederdiniz? Kumaşları diğer park yataklardan farklı galiba değil mi?

Graco da ilk tercihimizdi aslında bunu sonradan gördük..şimdi düşünüyorumda iyiki joie almışız graco daha çelimsiz.joie epey götürür cok dayanıklı! Ama o zaman graconun istediğimiz rengini bulabilseydik onu alırdık muhtemelen..cunku daha kullanışlı görünüyor.dönencesi var,cocugun büyüyünce yandan cıkması için fermuarlı kapısı var,cocuk küçükken kullanman için altta cekmecesi var,sallanabiliyor beşik gbi falan..bilmem sen bilirsin hangisi sana daha ağır basıyorsa onu al.dayanıklılıkmı,sağlamlıkmı yoksa ıvır zıvır mı?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok teşekkür ederim

Son bir soru sormam gerekiyor. Joie almaya karar verdik ama internetteki ölçüler aksesuarlı ölçüymüş içine bebek yatağı sığmaz. Siz nasıl yatak aldınız park yataklar için olanlardan mı?

Son bir soru sormam gerekiyor. Joie almaya karar verdik ama internetteki ölçüler aksesuarlı ölçüymüş içine bebek yatağı sığmaz. Siz nasıl yatak aldınız park yataklar için olanlardan mı?

Bebek yatagı 65*95 olmalı canım henuz alamadık koşuşturmaktan ama joie yi görmeye gittiğimizde görevlinin gösterdiği yatak 65*95ti

Park yatak için olanlardan alıcaz evet.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim kolay gelsin.

Pregoyu aldınız da kullanmadınız mı anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…