arkadaslar hala beşik yatak vd karar vermiş değilim ama park yataklardan memnun olanlar bana marka veya özellik bakımından yardımcı olur musunuz? memnun kaldığınız ya da keşke alsaydım dediğiniz park yataklar hangileridir?
bende baby 2go aldım bu yoruma çok sevindim...Bence çokta fazla para vermey egerek yok.Kumaşının kalitesi deniyo ama bu bebek ürünlerinin hepsi sonuçte sertifikalı ve avrupa standartlarına uygun üretilmesi gerekiyo hepsi denetlemeden geçiyo...Ayrıca zaten 2 yıl garantisi var kullanıcağımızda en fazla 3 yıl yani çok para vermek gereksiz...ben de baby to 2 almıştım gerçekten çok memnunum... hem geniş hem konforlu hem de sağlam
bende baby 2go aldım bu yoruma çok sevindim...Bence çokta fazla para vermey egerek yok.Kumaşının kalitesi deniyo ama bu bebek ürünlerinin hepsi sonuçte sertifikalı ve avrupa standartlarına uygun üretilmesi gerekiyo hepsi denetlemeden geçiyo...Ayrıca zaten 2 yıl garantisi var kullanıcağımızda en fazla 3 yıl yani çok para vermek gereksiz...
Graco Park Yatak Gize 9851 | | Bebefix.com
benimki bu.çok memnunum.oğlum 3 yaşında hala burda yatıyor.ve çok kaliteli birşey.
bundan önce chicco düşünmüştük.o da güzel görünüyordu.ama iyi ki graco almışım.gittiğimiz her yere de götürdüm tepe tepe kullandık.şimdi de kardeşi kullanıcak.abisi izin verirse tabii...
merhaba bende babylife park yatak baktım bugün internette arastırırken yorumunu gördüm.nasıl memnun kaldın mı markadan acabababy life aldım 170 tl. çok güzel duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?