park yatak tavsiyesi

WestLife

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
478
98
318
arkadaslar hala beşik yatak vd karar vermiş değilim ama park yataklardan memnun olanlar bana marka veya özellik bakımından yardımcı olur musunuz? memnun kaldığınız ya da keşke alsaydım dediğiniz park yataklar hangileridir?

canım bende pierre cardin park yatak aldım kullananlar cok memnun oldugunu söledi bakalım inşş memnun kalırız bizde

merhaba.... bende kızıma doğduğunda önce sallanan ahşap bir beşik aldım sonra o kısa sürede işe yaramaz hale gelince chicco lullaby lx park yatak aldım rengide fuego.... aslında yatak süper, bakım ünitesi,asma katı,titreşimi,müziği,kumandası filan var. ayrıca altındaki matı içinden çıkan oyuncaklarla oyun halısı gibi kullanabiliyosun...ama sorun şuki buda diğer park yataklara göre daha güzel kullanışlı özelliklerine bakarsan ama boyutları küçük.... kızım 1.5 yaşında; gel görki yatarken kolu bacağı sağa sola değmeye başladı.... aslında almadan çok inceledim ucuz çin malı uyduruk park yataklar kısa sürede gevşeyip gacır gucur ötmeye başlıyo. ayrıca kullanılan malzemeler adi olduğu içinde boya bile çıkarıyormuş bebek ısırır yalarsa filan... bunları düşününce chicco aldım ama şimdide oda alıcaz büyüyen beşikli..... bu çocuklara alma işinin sonu yok... ama park yatakta çok ucuza kaçmamakta yarar var..... eğer ucuza kaçılacaksa pekala o paraya sallanan, büyümeyen mdf beşikler var onlardan almak daha mantıklı...

Graco Park Yatak Gize 9851 | | Bebefix.com
benimki bu.çok memnunum.oğlum 3 yaşında hala burda yatıyor.ve çok kaliteli birşey.
bundan önce chicco düşünmüştük.o da güzel görünüyordu.ama iyi ki graco almışım.gittiğimiz her yere de götürdüm tepe tepe kullandık.şimdi de kardeşi kullanıcak.abisi izin verirse tabii...

ben de baby to 2 almıştım gerçekten çok memnunum... hem geniş hem konforlu hem de sağlam

yazmayı unuttum fiyatı da geyet iyiydi.. geçen yıl 179 tl ye almıştık

ben de baby to 2 almıştım gerçekten çok memnunum... hem geniş hem konforlu hem de sağlam
bende baby 2go aldım bu yoruma çok sevindim...Bence çokta fazla para vermey egerek yok.Kumaşının kalitesi deniyo ama bu bebek ürünlerinin hepsi sonuçte sertifikalı ve avrupa standartlarına uygun üretilmesi gerekiyo hepsi denetlemeden geçiyo...Ayrıca zaten 2 yıl garantisi var kullanıcağımızda en fazla 3 yıl yani çok para vermek gereksiz...

benim annemler aldı onlara gittiğimizde onda yatar diye baby max valla çok memnunuz annemler şehir dışında benim onlara gittiğimizde onda yatıyo birde oyun parkı olarakta kullanıyoruz biz memnun kaldık

ben de henüz almadım ama baby2go veya kraft 504 düşünüyorum..
ama sanırım baby 2go ya daha yakınım, fiyatı uygun, görsel olarakta çok güzel...

graco'nun fiyatları da fena değil aslında, chicco ya göre daha uygun ve kaliteli de. Keşke amerikadan getirebilsek, orda bariz ucuz.

canım ben sunny babayi,n aldım çokta memnunumm aşağı inince zor oluyodur diyodum hiç zor olmuyo rahatlıkla koyuyorum

çocuğun girip çıkabileceği pencere var mı acaba?

Son düzenleme:
Günümüzde maliyetlerinden dolayı ahşap veya mobilya beşiklere en güzel alternatifler park yataklardır. Park yataklar hem kullanılması, hem taşınması hem de kurulumu gayet basit olan bebek ürüleridir. Ölçü olarak en çok tavsiye edilenler 70x110 cm oyutunda olanlardır. Genelde asma katları bulunan park yataklara tavsiye olarak visco yataklar konulabilir. Ayrıca sadece park yatakla için üretilen park yatak uyku setleri bulunmaktadır. Tüm bunlarla beraber cibinlik ve dönence takara bebeğinizin uyku konforunu arttırabilirsiniz. Park yataklar aynı zamanda kolay taşınması sayesinde yaz aylarında yazlıkları olan ebeveynler için oldukça rahat edebilecekleri bir üründür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Park yataklar konusunu bende son zamanlarda arastiriyorum. Anladigim kadari ile en kullanisli ve bebegin rahat edebilecegi yatak tarzi bu.

Mobilya besiklerde sorun yasayan cok fazla kisi var etrafimda. Bebek biraz ayaklanmaya basladiginda besikten dusme riski cok yasiyormus, kenar korkuluklar yeterince yuksek olmadigi icin. Park yataklarda ikinci kat bulundugundan dolayi, bebek ayaklanmaya/dogrulmaya basladiginda ikinci kat kullanimi oldugu icin boyle bir risk ortadan kalkiyor. Ayrica, mobilyayi kullanim sonrasinda bir kenara kaldirmak o kadar da kolay degil, ama park yataklarda kaldirip saklama kosullari daha uygun, daha Pratik.

Buyuyen besiklerden almak istiyordum ben, bebek 5-6 yasina geldiginde yatak halinde kullanabilsin diye. Fakat hem yer sorunundan dolayi, hem de fiyatlarindan dolayi sonradan vazgectim.

Park Yataklarda en cok begendigim modeller Sunny Baby, Kraft ve Graco markalarinda mevcut. Kraft ve Graco, Sunny Baby`e nazaran daha pahali markalar. ama saniyorum Sunny Baby alacagiz. Eltimin kullandigi park yatak Sunny Baby markaydi, hem kendi oglu buyumus (gecen seneye kadar kullandi, cocugu su an 6 yasinda) hem de o zaten o yatagi birinden almis, yani oglu disinda bir bebek daha buyutmus. Simdi ise maddi acidan SIKINTIDA olan bir arkadasima verdik, 3. bebek buyuyor icinde.

Hem internetten hem de magazalardan arastirdigim ve sordugum kadari ile saglamlik acisindan ve fiyat acisindan Sunny Baby piyasadaki bir cok urune nazaran daha iyi gibi. Tabii ki bir Graco degil veya Pierre Cardin degil, fakat fiyat farklari da ortada zaten. Umarim sizlere de bir fikir olur dusuncesi ile paylasmak istedim...

Alicaksan graco al fiyat biraz pahali ama iyi bence ama çevremden duyduğum hepsi mutlaka basit de olsa bir beşik alıyor olması hatta park yatağı doğru düzgün kullanmayan çok kişi var belli bir yaşa gelincede kendi yatağı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…