annem yaptı yatağını yorganını falan.çok güzel oldu.çarşamba odamıza alcaz beşiği sonra salıda nasipse bebiş gelcek...delikafaduldenevet aynen dediğin gibi.benimkinde de yok ondan.kurulumu çok kolay yaaaa.tek düğme ile işi hallediyorsun.al arabanın arkasına koy.götür istediğin yere.içinin yatağını aldın mı sen?
bız chicco lullaby almaya karar verdık
yalnız dıkkat edın yen sezon urunlerı daha pahalı ve özellıklerı daha fazlaymıs
haftasonu sarachaneye gıttık haşım ıscana orada sordum eskı sezon 250 tl bıle satıyolar
ama yenı sezon nakıtte 300 tl ye bırakıyolar
[/URL][/IMG]
Arkadaşlar kararsız kaldım
Geniş bir park yatak mı sizce daha iyi (ancak ondanın kapısından geçemez
yoksa nolur nolmaz diyerek dar ve uzun bir park yatak mı daha iyi olur sizce
3 park yatakta kararsız kaldım
Jenny; eni 60 yada 65
Sunnybaby daha geniş 75,80
Babymax bu da geniş 75 yada 80di..
Kararsız kaldım hangisini alsam acaba, hangisi daha kaliteli daha az ses çıkarır.
Kullananlar odadan çıkarmaya ihtiyaç duyuyorlarmı hiç, yani eni önemlimi bu açıdan.
Ben kraftı alırken cihiccoda hemen yanındaydı bizde ilk başta bunu düşündük hatta bu rengini :) ben kraftı 200 aldım bu 300 dü ozaman 5 aylık hamileydim daha gerçekten çok kaliteli ama sallanmıyor tek kötü yanı bu satıcı bize sallanması sizin için önemli değilse bunu alın demişti ama ben kraftı aldım iyikide öyle yapmışım bazen kızım sallanarak uyuyor :ecrin_bebek:
çok güzel görünüyor yatağınız güle güle kullanın.bizim oğluşumuza aldığımızın aynısı hatta bu rengi mağazaların stoklarında yok anca netten siparişle bulabildik araştırın yanında ortapdik yatak hediyeli site bulduk ordan aldık bide sebamed şampuan hediyesi falan göndermişler
herkesin bebişi güle güdle kullansın
hayatım ben yaklaşık 2 hata önce chicco nun park yatağını aldım fiyat belirtmemişsin ama ben bu markaya güvendiğim için aldım.Ayrıca yatak çanta şeklini alıp istediğin yere götürebiliyorsun bence sen onada bir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?