nazik cevabın için çok teşekkür ederim canım......yazdıklarını kaydettim....bence de ilk etapta mama sandalyesine gerek yok,çünkü hemen kullanılmıyor...boşuna yer kalabalık edecek.....ben de sallanmaya alıştırmak istemiyorum...biz henüz hiçbirşey almadık....senin değerli fikirlerinden çok faydalanacağım galiba canım....ilgin için tekrar teşekkür ediyorum....
bende hepsiburada.comdan aldım park yatağı bakalım yarın teslim alıyorum. nasıl bişey çıkıcak. fiyat uygunluğundan dolayı tercih ettim bakalım yarın görücez nasıl bişey beğendiğim kadar varmış mı. :CüvCüv:
Benim kızıma aldığım bunun pembesi
tekrar selam kafsinkaf biz yaklaşık bi saatlik uğraştan sonra park yatağımızın kurulumunu tamamladık. nettekiyle gerçek görüntüsü arasında fark yok canım yatak güzel. ancakkkk kurulumun başında bizi deli etti bazı püf noktoları varmış yoksa sabahtan akşama kadar uğraşıp durursun :dance: ama gönül rahatlığıyla al diyebileceğim bi ürün için rahat olarak sipariş verebilirsin. karar senin :CüvCüv:
tekrar selam kafsinkaf biz yaklaşık bi saatlik uğraştan sonra park yatağımızın kurulumunu tamamladık. nettekiyle gerçek görüntüsü arasında fark yok canım yatak güzel. ancakkkk kurulumun başında bizi deli etti bazı püf noktoları varmış yoksa sabahtan akşama kadar uğraşıp durursun :dance: ama gönül rahatlığıyla al diyebileceğim bi ürün için rahat olarak sipariş verebilirsin. karar senin :CüvCüv:
kızlar bu sıralar park yatak alan yada fiyat araştıran varmı ban açok uygun geld normal beşiğe göre.
kızlar ben kraft oyun parkı aldım 504modeli. 130x110 ölçülerinde baya geniş bi beşik. sallanıyor hatta hafif titreşimi var. kurulumuda kolay. 275 ytl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?