Doğuma Hazırlık Park yatakta kraft mı chicco mu ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kraft almıştım ben burdaki yorumlardan.kizim 4aylikken gicirdamaya başladı hiç memnun kalmadım

Sorun da o zaten sallama aparatinda değil en alt kademede yatirmama ragmen yan demirler hep gicirdadi.

kesinlikle KRAFT , bende kraft aldım 3.yılımız oldu ve hala kullanıyorum kumaşında da en ufak bir yırtılma bile olmadı :)

Şuan kullanıyorum ve çok memnunum sadece alt değiştirme yeri gereksizdi hic kullanmadim

bence ıkı markada degıl..netıcede ne alırsanız kacpara verırsenız verın..ogıcırdamayı 4.ayında duymazsanız da 7. ayında mutlaka duyacaksınız..

ben netten almıştım massimo ricco 120 tlydı..cok güzel kızım 3yasını gectı sımdı yenı bebegım ıcın kullanıcam..hala odamızda..muzık kutusu ust şiltesı herseyııcınde..ayrıca 3 ev taşıdık neyırtılma oldu nede enufak bır sorun..500 lıra verecekseniz park yatakla uğraşmayın mobılya alın bence

bende chicco lulaby lx aldım yeşil olandan hem taşınabilir hem kolay rahat görünüyor hayırlısı :)

bu arada bana dedilerki zaten park yatagın içinde cıkan kalın şilte diyim artık yatak görevi görüyomuş doğrumu ? bilginiz varmı ben amerikada olduğum için içine extra yatak almadım taşıyamam dye yani katlanmaz diye zaten satıcıda içindeki yeterli dedi ama emin olamadım

Chicco sallanmiyor kumas kalitesi filan cok guzel ama sallanmamasi cok kotu onun icin bende ondan vazgectim malesef kraft yada pierre carden dusunuyorum artik

Ust icin yeterli ama alt icin yeterli degil ustte 6 aylik olana kadar onun siltesini kullanabilirsin ama sonra alt icin cocuk da buyuyor yeterli olmaz ikea da ince yataklar var internetten bile siparis verebilirsin.

bende onu beğenmişım...sız kaça aldınız...bırde sallanırken memnunmusunuz
bana mı sordunuz fiyatı anlayamadım pek bilemiyorum siteyi :) eger bana yazdıysanız bizim saka gibi bi fiyata geldi 91 dolara geldi normalde amerika fiyatı 189 fakat kampanyada bulduk bu arada hiç denemedik sallanma olayınıda biz

İnce yatak al cnm şilte yetmez

bende onu beğenmişım...sız kaça aldınız...bırde sallanırken memnunmusunuz
389a almistim çok kaliteli kumasi sallanmasida iyi bence mutlaka sallanan olmali özellikle gazli bebekler icin bu arada sallarken köselerden tutup salla yoksa gicirdama ihtimali var ben ilk elli gün mammamia park yatak kullandim annemler onu almisti ortasından tutup sallayinca gicirdadi bende kendiminkinde daha dikkatli kullandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…