Ic yatagini ne yaptin canimtşkler teyzesi
Çok güzelmiş. prensese iyi uykular cici yatağında :)
💑💓
Kraft almıştım ben burdaki yorumlardan.kizim 4aylikken gicirdamaya başladı hiç memnun kalmadım
Sorun da o zaten sallama aparatinda değil en alt kademede yatirmama ragmen yan demirler hep gicirdadi.
bende onu beğenmişım...sız kaça aldınız...bırde sallanırken memnunmusunuz
bu arada bana dedilerki zaten park yatagın içinde cıkan kalın şilte diyim artık yatak görevi görüyomuş doğrumu ? bilginiz varmı ben amerikada olduğum için içine extra yatak almadım taşıyamam dye yani katlanmaz diye zaten satıcıda içindeki yeterli dedi ama emin olamadım
bana mı sordunuz fiyatı anlayamadım pek bilemiyorum siteyi :) eger bana yazdıysanız bizim saka gibi bi fiyata geldi 91 dolara geldi normalde amerika fiyatı 189 fakat kampanyada bulduk bu arada hiç denemedik sallanma olayınıda bizbende onu beğenmişım...sız kaça aldınız...bırde sallanırken memnunmusunuz
İnce yatak al cnm şilte yetmezbu arada bana dedilerki zaten park yatagın içinde cıkan kalın şilte diyim artık yatak görevi görüyomuş doğrumu ? bilginiz varmı ben amerikada olduğum için içine extra yatak almadım taşıyamam dye yani katlanmaz diye zaten satıcıda içindeki yeterli dedi ama emin olamadım
389a almistim çok kaliteli kumasi sallanmasida iyi bence mutlaka sallanan olmali özellikle gazli bebekler icin bu arada sallarken köselerden tutup salla yoksa gicirdama ihtimali var ben ilk elli gün mammamia park yatak kullandim annemler onu almisti ortasından tutup sallayinca gicirdadi bende kendiminkinde daha dikkatli kullandim :)bende onu beğenmişım...sız kaça aldınız...bırde sallanırken memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?