- 20 Nisan 2009
- 5.094
- 1.117
- 698
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
kesinlikle katılıyorum,aynı fikirdeyim.
gerçekten eşinin ailene söyle diye neden ısrarcı olduğunu anlamadım ama ben çekindiğini falan asla düşünmüyorum.yani ailesinden utandığı için gitmediğini düşünmüyorum nedense.umarım yanlış düşünüyorumdur.
evet kadesa çekindiğinden değil sen çirkeflik yaptın bende yapayım diye korkutuyo aklı sıra...
aileme anlatmamı istemesinin nedeni, bu bizim onun ailesinin yanındaki 4. kavgamız. diğer 3 ünde bu kadar büyümedi çünkü o hakaret etsede ben etmemiştim ve babası ona kızıyor sakin olması gerektiğini söylüyor evden gönderiyor ve olay büyümüyordu bunda öyle olmadı ben coştum kimse susturamadı beni o ne dediyse ben fazlasını dedim terbiyesiz dedi sendenmi öğrenicem terbiyeyi dedim it dedi it itle evlenir senden iyi itmi olur diye bağırdım, yani anlatmamı istiyorjki hep benim ailemmi üzülecekler anlat birazda onlar üzülsünler gibi yani...
gerizekalı, benim ailemin yanında neden kavga çıkmıyor sen çok saygılı ve dikkatli oldugun için,
dolayısıylada ailem şahit olmuyor moralleri bozulmuyor,
ama kendi ailesinin yanında bi erkeklenme sevdası geldği için birbiirmize giriyoruz ve sonuç: onun ailesi mutsuz ağlıyorlar...
peki burda benim suçum ne?
ya en son ilçedeydik ben ütü yapıyordum kızımda o zaman yeni emekliyor ütü masasının altında geldi o halde gördü (yani kavga sebebi yine kızımız) sende hiç akıl yokmu ya bu halde ütümü yapılır hadi kızın kafasına düşse dedi bende napabilirim dedim ütü elimde merak etme dedim gel kızım gel dedi kucagın aldı bu anne çok akılsız anne dedi benimde zoruma gitti çektim ütüyü şak diye attım bi kenara ya şu anda babanın gmleğini ütülüyorum insan biraz daha kibar olur bende aptallıkki babanın ütüüsünü yapıyorum al o zaman diye fırlattım gömleği (bu arada kaynana kayınbaba bakçedeler buraya kadar duymadılar) sonra allaaaaahhhh birbiirimize girdik üstüme yürümeler küfretmeler ........ şimdi burda ne kabahatim var, ha bende isterim kavgamızı evimizde yapalım çokmu hoş insanlarda öyle bir izlenim bırakmak bunlar böyle karı kocalar dedirtmek ama oluyor işte....
kaynanam bile demiştir birinde oğlum çok istedi seni çooooookkkk diye lşimdi neden anlaşamıyorsunuz öldü bitti senin için yıllarca en son bizi yalvarttı ne yapın edin ailesini ikna edin ondan başkası olmaz dedi şimdi bu çatışma neden diyor
ilduyansenol yazdım ama okumamışsın sanırım. canım ailemi o akşam aramak zorunda kaldım çünkü akşam 6 da beni bekliyolardı kardeşimimn doğumgünüydü, saat 8 oldu hala gidememiştim mecbur arayıp bir açıklama yaptım o anlat dedi diye anlatmadım, zaten açıklamak zorundaydım geliyorum deyince geleceğimizi bilirler zaten nasıl telaşlanmışlar neden bu saat oldu gelemediler diye...
ya en son ilçedeydik ben ütü yapıyordum kızımda o zaman yeni emekliyor ütü masasının altında geldi o halde gördü (yani kavga sebebi yine kızımız) sende hiç akıl yokmu ya bu halde ütümü yapılır hadi kızın kafasına düşse dedi bende napabilirim dedim ütü elimde merak etme dedim gel kızım gel dedi kucagın aldı bu anne çok akılsız anne dedi benimde zoruma gitti çektim ütüyü şak diye attım bi kenara ya şu anda babanın gmleğini ütülüyorum insan biraz daha kibar olur bende aptallıkki babanın ütüüsünü yapıyorum al o zaman diye fırlattım gömleği (bu arada kaynana kayınbaba bakçedeler buraya kadar duymadılar) sonra allaaaaahhhh birbiirimize girdik üstüme yürümeler küfretmeler ........ şimdi burda ne kabahatim var, ha bende isterim kavgamızı evimizde yapalım çokmu hoş insanlarda öyle bir izlenim bırakmak bunlar böyle karı kocalar dedirtmek ama oluyor işte....
kaynanam bile demiştir birinde oğlum çok istedi seni çooooookkkk diye lşimdi neden anlaşamıyorsunuz öldü bitti senin için yıllarca en son bizi yalvarttı ne yapın edin ailesini ikna edin ondan başkası olmaz dedi şimdi bu çatışma neden diyor
evet gerçektende öyle beni bir şekilde kızdırmak incitmek ve birdaha böyle birşey yapmamam için bin pişman olmamı sağlamaya çalışıyor.
bu arada pazar günü kızımı alıp annesigile gitmeyi düşündü banada gelmek istyiyosan ben gitmek istiyorum dedi (ailesi ilçede evleri var ordalarmış orayı özledim 4 aydır gitmiyorum dedi) bende gelirim niye gelmeyim dedim (kayınvalidemede güvenim kalmadıya tek göndermek istemiyorum) gittik öğlen akşama kadar kalıp döndük bende aileme gitmeyeli bugün iki hafta oldu birazda ortamı bildiklerinden merak ediyolar durmadan arıyolar barıştınız dimi aman iyisiniz dimi gideyim görsünler istedim kızımıda özlediler
benim yaptıgıma bak onun yaptıgına bak....
bu arada eşim ailemin olayı bildiğini biliyor her zaman kızan adam aile sırrımız evde kalsın kimseye anlatma hoşlanmam diyen gerçekten kendide aiilesine böyle şeyler anlatmayan adam bu defa özellikle anlatmamı istedi her zaman benim ailemmi incinecek üzülecek birazda onlar düşünsün orda dedi, biliyor yani bildiklerini.....
canım sende ona uymuşun ben böle bi durumda cevap vermezdim akılsız anne demiş ne var yani sussanda küssen yada evinde tartışsan sendede kabahat var bence nabza göre şerbet veremiyorsun
dün eşim boş bi odamı temizliyodu bişiler söylüyodu hiç duymazlıktan geldim gittim yanına buyur canımmmmmmm dedim hemen yumuşadı bence sen birazda tetikliyosun
namaz dua üstesinden geliceğine inanıyorum bol bol dua et yuvanı kaybetme en azından sen çabala ALLAH seni görüyor kalplerin yumuşaması için allahın isimlerini okuyabilirsin sürekli ALLAH yardımcın olsun inşallah çok mutlu olursunuz..
evet arkadaşlar eşmle maalesef meseleyi konuşmadan tekrar barışıp limonide olsa konuşmaya başladıgımız için zaten içim pek rahat değildi ama kaç akşamdır çokta iyiydi herşey birbirimize sataşmadık ikimizde kızımızla oynadık aman aman peşimde dolanmadı ama bikaç yerde beni düşündüğünü ima etti. dün akşam yine hamur işi yaptım yedik herşey güzel oturuyoruz yarın bi komşum var (kavgalı oldugumuz dönemde gelmek istediler kabul edememiştik) yarın onları davet etsen ayıp oldu dedi bende "babamlara gideriz diye düşünmüştüm ama tamam onları davet edeyim babamlarada ertesi günmü gideriz deddim ve verd,iği cevap : "hayırdır niye gidiyoruz" bende ne hayrı aileme gitmek isteğimidemi sorguluyorsun dedim gitmiycem ailene dedi ki -gerçekten aslında böyle şeyler yapmaz herzaman beraber gideriz- bende onlarla konunun ne alakası var ya dedim "çirkeflik...." dedi maksat "çirkeflik" olsun..................
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)
şimdi aileme siz gelin görüşelim desem anlayacaklar, ben gitsem nasıl gideyim arabayı alıp gidiyor havalart soğuk kızımla gidersem otobüsle onada kıyameti koparır dahada gerilir ortam allahım ben napıyım nolur akıl verin
bugün artık komşumu davet etmeyi kararlaştırdıkya onlar gelcek mecburda ben yarın istiyordum, bilmiyorum yarın napsam, yada cumartesi evdeyimya bana gelsinler öyle görsünler napıyım verdiği cevabıda söyleyim bilsinler damatları ne dengesiz, normalde çok hörmet eder hiç bilmiyolar böyle şeyler dediğini öğrensinler napıyım artık bıktım...
ablam bile telde dün sorun çıkarırmı acaba annemlere gitmek istiyorum dediğimde bişey demez ya gelir ne dicek demişti...
dışardan ne kadar farklı................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?