- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
ya bana bişey deyin siz olsanız napardınız onun alesine gidermiydiniz gidip onu utandırmayı denermiydiniz? kavga edip herşeyi en başamı alırdınız?
bi tartışmaya başlasak yine herşey aynı olacak o beni suçlu görecek ben onu suçlu görecem ikna olmayıp tekrar düşman gibi bakıcaz gözlerimizin içine....
birbirine aşık iki göz nasıl bu kadar nefretle bakar allahım nasıl bu hale geldik(((
Bu kisinin fake oldugu 1 kmden anlasiliyor. Yarin bir sukse konu daha acar, kizim dust kocam beni zincire vurdu falan
Yazdıklarını yorumlarını okursanız ne kadar duygulu ve içten konuştuğunu kavrayabilirsiniz.
Yazdıklarını yorumlarını okursanız ne kadar duygulu ve içten konuştuğunu kavrayabilirsiniz.
fake ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum ama sahte demek istiyorsunuz galiba. ya neden yalan yanlış şeyler yazıp burdaki insanların zamanını boş yere alarak haklarına gireyim ki defalarca hakkınızı helal edin deyip durdum. ben burda bana akıl verilmesini destek olunmasını istiyorum iyi niyetliyim ama demekki nerde napıcamı bilmiyorum şüphelenen arkadaş boşuna benden şüphelenme belki biri derdime derman olacak oluyorlarda allah razı olsun bilip bilmeden konuşma kırıcı olmak istemiyorum ama herşeyi bildiğini sanıyorsunya aslında hiçbirşey bilmiyorsun... burda zor durumda olan bir kardeşin var destek olmak zorunda değilsin ama sahtelikle bari itham etme. okumakta zorunda değilsin git başka şeylerle ilgilen
fake ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum ama sahte demek istiyorsunuz galiba. ya neden yalan yanlış şeyler yazıp burdaki insanların zamanını boş yere alarak haklarına gireyim ki defalarca hakkınızı helal edin deyip durdum. ben burda bana akıl verilmesini destek olunmasını istiyorum iyi niyetliyim ama demekki nerde napıcamı bilmiyorum şüphelenen arkadaş boşuna benden şüphelenme belki biri derdime derman olacak oluyorlarda allah razı olsun bilip bilmeden konuşma kırıcı olmak istemiyorum ama herşeyi bildiğini sanıyorsunya aslında hiçbirşey bilmiyorsun... burda zor durumda olan bir kardeşin var destek olmak zorunda değilsin ama sahtelikle bari itham etme. okumakta zorunda değilsin git başka şeylerle ilgilen
eşimden daha problemli insanlarda varmışşşşşş mesela hicbisi!!!
hicbisi aynen nickin gibisin hiçbişiyciksin benim için o kadar önemsizsinki özür dilerim ama seninle ilgilenemeyeceğim, ve tek bir cevap dahi yazmayacağım, parmaklarıma yazık...
senin niyetiin belli anlayabilecek kapasitedeyim hamd olsun, iyi günler...............
Fake kisi olma olasiligi: Yeni uye (1 puan), akla mantiga yatmayan konu (1 puan), her daim kendini acindirma hic bir cikis yolu kabul etmeme (1 puan), mantiksiz konularini devam ettirme istegi (1 puan)
Uzun suredir cezaliydim, sebebi yine bir fake konu. Konu sahibi arkadasinin babasinin kendini taciz ettigini yazmis, ama arkadassiz olamadigi icin arkadasini birakamio, evlerine gidio tekrar taciz edio adam, sonra orada kalmaya karar veriyor bir gece. Nerden baksan mantiksiz.
Bir konuda daha bu konu fake yazdim, onda da ban yedim, fake cikti. Konu sahibi eltisi ve kayinvalidesiyle anlasamio, konu sahibi eltisine namaz kilmaya gidio, basortusu ve bir seyini daha komurluge atiyorlar, geri vermek yerine.
Bu konudan da ban yiyecegim ama yazmadan duramadim. Konu sahibi kizi dusmus, kocasi buna kizip yatakta diil yerde yat dio, sonra durduk yerde konu sahibinin ailesine cirkeflik icin gitmemeye karar verio.
Simdi tum bu konularin ortak ozelligi MANTIKSIZLIK. Eger karsinizdaki sizden nefret edip basortunuzu komurluge atiosa o kisi normal degildir zaten, bildigin delidir. Burada da konu sahibinin kocasi durduk yerde yerde yat, cirkeflik icin ailene gelmiyorum falan diyorsa bu kisi delidir. Akil hastasidir. Durduk yerde kimse bu sekilde normaliteden sapmaz.
Her neyse kisiyi takipedin, yakinda fake oldugu nasilsa cikar
Ben de siteye üye oldğum da yeni üyeydim, hepimiz yeni üyeydik, mesaj sayımız düşüktü.
Diğer konular beliydi zaten.
Bu konu da eşi durduk yere yapmıyor o anlattıklarını. Etki tepki meselesinden buralara gelmişler.
Neyse o sizin düşünceniz, sadece inceleyin istedim
Diger konular belliydi zaten mi? Aeroplain'in konusunda (basortusunun komurluge atilmasi) fake dedim die bir arkadas da gelmis benim konuma bu arkadas baskasinin konusuna fake diyor, onu protesto edelim gibi seyler yazmisti
Diger taciz konusu ise 60 sayfayi buldu cevaplar
Bu sahtecilerin dayanamadiklari sey, sacma bir konuyu sukse yaptirmalari sonra benzer sacma konular acarak devam ettirme istekleri
Bir baska sey de cok mazlum olmalari. Bak bir konu daha var didemsss23 gib bir nick acmis. Cocuk dogar dogmaz kocasi konu sahibinin annesini evde istemiyor, kiz da bebegini alip baba evine donuyor, 3 aydir da orada, kocasi polis mi gondermedi evine neler neler yapmadi kiz hala donmuyor, calismiyor vs.
Normal hayatta cok az insan acilarin cocugudur, ailesi arkasinda diildir, calismiyordur. Bu konu sahibi calisiyor ama nedense acilarincocugu, kocasi neredeyse zincire vuracak hala KIZIM ICIN ARKADASLAR HUHUHUHU diye agliyor, yerde yatio falan. Bu sacmaliga inanan varsa da artik ne diyeyim
Konuların hepsini hatırladım nerdeyse.. ama senin hafızana da hayran kaldım hiçbişi cidden :)
Onlarda haklı olablirsin ama neyse tamam haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?