parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

Bu kisinin fake oldugu 1 kmden anlasiliyor. Yarin bir sukse konu daha acar, kizim dust kocam beni zincire vurdu falan

Yazdıklarını yorumlarını okursanız ne kadar duygulu ve içten konuştuğunu kavrayabilirsiniz.

güzelim o utanmaz sadece benim istediğim oldu olacak herzaman olacak diye böbürlenecek ondan bu kadar ince düşünmeyi bekleme incinirsin teklif et gelmiyorsa zorlama o sana gidelim derse sinirlenmeden benle gelmedin beni yanlız bıraktın yanlız kalma sırası sende de aklın kalmasın kv dem ne dedi doldurdumu diye boşver onları sanki doldurmak isteyen başka türlü yapamaz fevri olma sakin ama kararlı davran taviz verme....

Yazdıklarını yorumlarını okursanız ne kadar duygulu ve içten konuştuğunu kavrayabilirsiniz.

Fake kisi olma olasiligi: Yeni uye (1 puan), akla mantiga yatmayan konu (1 puan), her daim kendini acindirma hic bir cikis yolu kabul etmeme (1 puan), mantiksiz konularini devam ettirme istegi (1 puan)

Uzun suredir cezaliydim, sebebi yine bir fake konu. Konu sahibi arkadasinin babasinin kendini taciz ettigini yazmis, ama arkadassiz olamadigi icin arkadasini birakamio, evlerine gidio tekrar taciz edio adam, sonra orada kalmaya karar veriyor bir gece. Nerden baksan mantiksiz.

Bir konuda daha bu konu fake yazdim, onda da ban yedim, fake cikti. Konu sahibi eltisi ve kayinvalidesiyle anlasamio, konu sahibi eltisine namaz kilmaya gidio, basortusu ve bir seyini daha komurluge atiyorlar, geri vermek yerine.

Bu konudan da ban yiyecegim ama yazmadan duramadim. Konu sahibi kizi dusmus, kocasi buna kizip yatakta diil yerde yat dio, sonra durduk yerde konu sahibinin ailesine cirkeflik icin gitmemeye karar verio.

Simdi tum bu konularin ortak ozelligi MANTIKSIZLIK. Eger karsinizdaki sizden nefret edip basortunuzu komurluge atiosa o kisi normal degildir zaten, bildigin delidir. Burada da konu sahibinin kocasi durduk yerde yerde yat, cirkeflik icin ailene gelmiyorum falan diyorsa bu kisi delidir. Akil hastasidir. Durduk yerde kimse bu sekilde normaliteden sapmaz.

Her neyse kisiyi takipedin, yakinda fake oldugu nasilsa cikar

Konu yorumlarini arada okudum, 2.5 senedir kocasini cekio cocugu da 2.5 yasinda. Herhalde konu sahibinin kocasi cocuk dogmadan once melekti, cocuk dogunca cildirdi. Veya konu sahibi 2.5 yasinda cocugu olanlarin 2.5 senelik evli olmasi gerektigini dusunuo

eşin yakınlık göstermeye çalışıyor. sana unutturmaya çalışıyor. fakat sen onun aşkım demesine yumuşama. normal evde bir insan var ve sen ona hizmet ediyorsun okadar.
saygıdan dolayı senin büyüğün olduğundan dolayı, sanki evine misafir gellmiş gibi yemeğini yap oturun yeyin. odalarınızı ayırmanız konusunda üzülüyorum.
mağdem o aşkım demiş beyaz bayrak çıkardıysa, sende hala başka yerde yatıyorsan, sessizce yatak odanıza git ve arka dön ve yat.
sana gece sarılmaya kalkışırsa, tepki verme. sessizce uyuyormuş gibi yap. sabah uyandığında da hiç birşey hatırlamıyorsun misali.

normal kahvaltı vs rutin şeylerini yap. eşini sıcaklık göstermeden uğurla. aile meselelerine gelince, istersen komşuları çağır dedi, sende bugün aileme gideriz düşünmüştüm demen, onunla bunu paylaşmadığın için alınmış olabilir. yani eşin sana komşu mevzusunu açmasa, bugün babanlara gideceğini öğrenemeyecekti.
senin söylemen gerek şuydu, bugün hazırlık yapmadım, komşulara da şimdi en az 1 gün öncesinden haber verseydim bugün ağırlardık.
en iyisi olmazsa bugün haber vereyimde, yarın gelsinler müsaitseler. (böyle demeliydin)

Bugün hazırlık yapmadım, istersen bi kaç saatliğine bugün babamlara gidip gelelim olurmu sen ne dersin eğer bir planın yoksa??

böyle söylemek insanın ruhunu okşar. benim eşimde kafamdan plan yaptığkm için bundan şikayetçi.
gel görki senin eşin ailene tepkili, bu yüzden daha tedbirli davranmalısın!

fake ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum ama sahte demek istiyorsunuz galiba. ya neden yalan yanlış şeyler yazıp burdaki insanların zamanını boş yere alarak haklarına gireyim ki defalarca hakkınızı helal edin deyip durdum. ben burda bana akıl verilmesini destek olunmasını istiyorum iyi niyetliyim ama demekki nerde napıcamı bilmiyorum şüphelenen arkadaş boşuna benden şüphelenme belki biri derdime derman olacak oluyorlarda allah razı olsun bilip bilmeden konuşma kırıcı olmak istemiyorum ama herşeyi bildiğini sanıyorsunya aslında hiçbirşey bilmiyorsun... burda zor durumda olan bir kardeşin var destek olmak zorunda değilsin ama sahtelikle bari itham etme. okumakta zorunda değilsin git başka şeylerle ilgilen

eşinin dakikasi dakikasini tutmuyor çok dengesiz benimkocama benziyor aslinda bu nedenle seni iyi anliyorum ama senin kocan çok tutarsiz bir arkadaşta yazmiş eğer boşanmayi düşünmüyorsan eşinin huyuna suyuna gidip iyilikle onu idare edeceksin canim başka yolu yok kavgadan tartişmadan uzak dur alttan alip güzellikle istediklerini yaptirmaya onu etkilemeye çaliş umarim başarirsin işin zor Allah yardimcin olsun

Iste kendince kafa bulan bir kisinin verebilecegi cevap. Defalarca allah razi olsun diyorum. Defalarca allah razi olsun demekle konunun gercekligi arasindaki korelasyonu biri bana anlatabilir mi

Hayir ne anliyorsunuz boyle konular acmakla?? Bunlara guluo musunuz cidden? Yoksa sirf rahatsiz oldugunuz icin mi aciyorsunuz? Ikisi de tuhaf

Son düzenleme:
hicbisi aynen nickin gibisin hiçbişiyciksin benim için o kadar önemsizsinki özür dilerim ama seninle ilgilenemeyeceğim, ve tek bir cevap dahi yazmayacağım, parmaklarıma yazık...
senin niyetiin belli anlayabilecek kapasitedeyim hamd olsun, iyi günler...............

eşimden daha problemli insanlarda varmışşşşşş mesela hicbisi!!!

Ahahahah olur mu ya esin daha problemli. Sen de bu kadar problemli insanin karsisindaki caresiz zavalli.

Yerde yat deyince sirf kizi ANNECIGIM ANNECIGIM diye aglamasin diye yanindan ayrilamayan, kocasi durduk yerde cirkeflik icin ailene gitmiorm HEYYYT dediinde sirf kizi icin ASKIM diyen

Sen bu kocayi 2.5 senedir cekiosun cocuk da 2.5 yasinda, asgari 9 ay kocan melekti herhalde

Ben de siteye üye oldğum da yeni üyeydim, hepimiz yeni üyeydik, mesaj sayımız düşüktü.
Diğer konular beliydi zaten.
Bu konu da eşi durduk yere yapmıyor o anlattıklarını. Etki tepki meselesinden buralara gelmişler.
Neyse o sizin düşünceniz, sadece inceleyin istedim

Diger konular belliydi zaten mi? Aeroplain'in konusunda (basortusunun komurluge atilmasi) fake dedim die bir arkadas da gelmis benim konuma bu arkadas baskasinin konusuna fake diyor, onu protesto edelim gibi seyler yazmisti

Diger taciz konusu ise 60 sayfayi buldu cevaplar

Bu sahtecilerin dayanamadiklari sey, sacma bir konuyu sukse yaptirmalari sonra benzer sacma konular acarak devam ettirme istekleri

Bir baska sey de cok mazlum olmalari. Bak bir konu daha var didemsss23 gib bir nick acmis. Cocuk dogar dogmaz kocasi konu sahibinin annesini evde istemiyor, kiz da bebegini alip baba evine donuyor, 3 aydir da orada, kocasi polis mi gondermedi evine neler neler yapmadi kiz hala donmuyor, calismiyor vs.

Normal hayatta cok az insan acilarin cocugudur, ailesi arkasinda diildir, calismiyordur. Bu konu sahibi calisiyor ama nedense acilarincocugu, kocasi neredeyse zincire vuracak hala KIZIM ICIN ARKADASLAR HUHUHUHU diye agliyor, yerde yatio falan. Bu sacmaliga inanan varsa da artik ne diyeyim

Konuların hepsini hatırladım nerdeyse.. ama senin hafızana da hayran kaldım hiçbişi cidden :)
Onlarda haklı olablirsin ama neyse tamam haklısın

Konuların hepsini hatırladım nerdeyse.. ama senin hafızana da hayran kaldım hiçbişi cidden :)
Onlarda haklı olablirsin ama neyse tamam haklısın

Hayir canim hakl olup olmamak degil mesele. Su sahte konular nedeniyle artik buradan sogudum, bakiyorum nerede bir sacma konu var en tepede. Neden insanlarin cok kotu hayatlar yasadiklrina inanmayi seciyoruz? Sahte konu acanlarin psikolojisini zaten anlamaya calismiyorum, yaptiklari tamamen salakca cunku.

Konuyu takip edenlerden biri lutfen benim sorumu cevaplasin. 2.5 senedir bu adam cekiliyorsa ve cocuk da 2.5 yasindaysa, oneden melek olan bu adam cocuk dogunca cildirdi mi? Yoksa konu sahibi 9 ay hamile kalmasi gerektignden bi haber mi?

Madem okuyoruz bu konulari biraz empati yapalim, kocam yerde yat dese yatar myim? Nefret ettigim kisinin esyalarii komurluge firlatiyor muyum? Beni taciz eden bir adamin evine sirf arkadasim yok diye gider miyim? Her 1000 kisiden 999u bizim gibi davraniyorsa o bizden farkli 1 kisiye denk gelme olasiligimiz binde 1, konunun sahte olma olasiligi ise binde 999.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…