parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

kırmızıya boyadığım yazılanları eşin hakkında yazıyorsun farkındamısın ve siz şuanda yeni barıştınız iyi günleriniz seniyi olki oda sana saygılı olsun senin bu yazdıklarından sonra açıkcası üzüldüm
dolmuş bile olsan bu yazdıklarından sora sana hiç hak veremem cilvedeb ziyade biraz yaşananları unut güler yüzlü ol iki kelime güzel laftan bişicik olmaz ailesinin yanında gözlerinin içine bakıp gül bu adam senden bunu isttiyor

ya bu suçlu suçszu olayı ne ya anlamadım mahkemedemisin ki sürekli suçlu arıyorsun babam derki kızım haklı olmak huzurlu olmak anlamına gelmez haklı ol huzursuz olduktan sora der bilmem anlatabildimmmi

Kendi yaptiklarinida anlattinmi? Sormazsı, zaten çekindiğini ve korktuğunu gösterir. O beli etmiyor, artislik yapiyordur, ama emin ol, cekiniyor.

belki ailenden ricada buluna bilirsin, geldiğinizde hiç bir tepki göstermemelerini ve bir şey olmamış gibi davrananlarını rica ede ede bilirsin, yoksa ikinci severe zor gider, kafasının dikine gider, yine üste çıkar

evet sy2011 nasıl çözüyorsun eşimi o kadar mutlu olurki ailesinin yanında mutlu oldugumu görünce zaten olay gününden bir gün önce annesini davet ettim yakın zaten yürüyerek geldi çay içtiksohbet ettik kızımla oynadılar sonra akşama göndermedim özür dilerim et yemeği yaptım kayınbabamda ete bayılır bu arada bekar görümcem et yemez onada tavuk yaptım ayrıca akşamda hep beraber oturduk nasıl mutluydu nasıl ve bana iltifatlar falan peki bir günsonra pikniğe çağırıyolar orda kızım düşüyor benden kötüsü yok neden hemen hakarete maruz kalıyorum insan azcıkta bi insanın iyi yanlarını görür çalıştıgım halde tüm cumartesimi size verdim ben.. içim acıyor ya nasıl böyle kötü görünebiliyorum insanlara, eşim nasıl görmez daha neler neler var neden bu kadar nefret etti bu adam benden

Aklı sıra eşin senin burnunu sürtebildiği kadar sürtecek ki patronun kim olduğunu iyice anlayasın.
Ailen gelsin diyecem ama tatsızlığı bildiklerinden çözüldüğünden emin olmadan gelmek istemiyeceklerdir.
Genel olarak arkadaşlara katılıyorum, eşiniz idaresi çok zor bir adam ama
Sizde idare etmeyi pek bilmiyorsunuz.
Her zaman ateşe ateşle karşılık verilmez.
Bu adamdan ayrılmaya niyetiniz olmadığına göre , bu adamı güdeceksiniz.
Herşeye eyvellah demeniz gerekmiyor ama kv niz kadar taktik te uygulayabilirsiniz.
Üstelik siz onun karısısınız.
Daha cilveli, işveli , bakımlı olup çeşitli taktiklerle yaklaşmalısınız belkide.
Hepimiz eşlerimizin huyunu aldık bir şekilde huyuna göre davranıp pozisyon alıyoruz.
Onlarda bize göre tabii. Bazı şeyleri değiştirebilmek için hiç bir zaman güç değil.
Ama biraz akıl oyununu doğru oynamak lazım.

Canım madem senin yaptığını bu derece kötü olarak görüyor ve ailene anlatmanı istiyor.
Sen de ona desen ki senin yaptıklarını da (boğazını sıkma,bıçakla kovalama vs.)
anlatayım mı?Bütün bunları yapan ama ben sinirliyim bahanesine sığınan bir adam
nasıl senin de birgün patlayacağına,cinnet geçireceğine ihtimal vermez.
Senin yaptığın çirkeflikte onun ki normal mi?
Hiç mi anlatamıyorsun yanlışta olduğunu?

Eşin haksız ama sen bu haksızlığı kendi avantajına çevirsen. Hani diyorsun ya çok sert insanım cilve bilmem, belki inat etmeden başka türlü yaptırmak istediklerini yaptırabilirsin. Tabiî ki hakaret ettiğinde alttan alma asla ama ne bilim belki farklı bi yönünü görse o da yumuşar.
Aileni görme meselesinde görmen lazım bence nap et ya onlar gelsin ya sen git. Mesela şöyle desen, onlara gitmiyorsam onlar gelmek istiyorlar birini seçmem lazım, buna göre kararımızı verelim. Ve kesin kararlı konuş ger i adım atma ama sinirlenmeden normal ses tonuyla, sadece kararlı şekilde konuş.

Valla bu erkekler ne geniş onca lafı et sonra bişey olmamış gibi aşkım, heyyarabbim tam bir sinir...

şimdi ben cumartesi günü eşimi arayıp babam beni almaya geliyor onlara gidiyorum desem ne der büyük ihtimal otur oturdugun yerde der bende senin ailene gidiyorumda oraya neden gidemeycekmişim derim elim ayagım titrer başlarız kavga etmeye zaten bende gidecek hal kalmaz... bilmiyorum napsam

o herşeyi anlattınmı derken kendi yaptıgın haltlarıda anlattınmı demek istiyor yani bilsinler istiyor kızlarının ne halt ettiğini
düşünsenize kendi yaptıklarını örnek versem beni sen bu hale getiriyosun diyor peki benide kendi bu hale getirdi bunu nasıl isrek edemiyor ben durup dururken bağırıp çağırmadım galiba dimi

napıyım ben cuma aileme gidelim deyince iş çıkışı beni alınca ben arabada ne deyim bişey desem yine bağıracak sinirler oynayacak kızım korkup ağlayacak sonra beni küfrede küfrede eve bırakacak çokmu iyi olacak bilmiyorum napsam gitsem utanıp kendide bikaç gün sonra annenlere gidelim diyebilir...

idrak edemediğinden mi sence? hatasını kabullenmek zor geliyor belli ki.

işin zor gerçekten..eşin değişik bir adam.herkesin katlanabileceği bir tipleme değil.

ama daha önce de dedik sakın onun gazına gelip ailene anlatma herşeyi.bazı şeyler iki kişiliktir,başkalarının bilmesine gerek yoktur.

çalıştığını her fırsatta eşinin gözüne sokmayacaksın onun iyiliklerinide sen unutuyorsun her baba çocuğu düşünce kükrer sana düşen yatıştırmaktı ama sen dahada alevlemişin kendine gel biras eşini kendine çek bunlar benden sana dost sözü
dost acı söyler
hepimiz çalışıyoruz hatta eşim şuan işsiz hep onu yüceltiyorum inanki ben çalışıyorum modunda olsam evde kavgadan gürültüde geçilmez

eşin benim eşimle benziyor hemde çokk...seni her şekilde sindirmek istiyor alttan alttan işliyor sen sinirlenince suçlu sen oluyorsun herkezin nezdinde çünkü sende bende politik olmaıyoruz onlara onlar gibi cvp veremiyoruz düz konuşuyoruz biz sert ve düz olduğu gibi süsleyip püslemeden tabiri cazise işve cilve olmadan çünkü adam öyle şeyler söylüyoki ne işve ne cilvesi gözümde bi değeri kalmıyoki...demek istediğim evli olduğumuz adamlar farklı bi tip çok zorr hemde çooookkk zorlar ben bazen deniyim diyorum işvele cilveyle yaptırmayı adam cin sanki herşeyin farkında bir şeyi sadece kendi isterse yapar yada anası isterse ben yaptıramam kesinlikle bağısamda aynı cilve yapsamda ki içimden hiç gelmiyor böyle adamla birlikte olmak hakarettir benliğime kişiliğime ruhuma........kendi kendime hep diyorum zaten bu adamla sonum yok diye 5 yıllık evliyim ama 50 yıllık çile çektim sanki çok yorgunum..........

Bu olaya el koymazsan, ilerde çok sorun yaşayacaksın.
Açıkçası çok üzüldüm hem senin adına, hem bir anne adına..
Yavrun büyüdüğünde, babasının söylediklerini anlamaya başladığında bu durum senin için daha zor olacak..
Allah yardımcın olsun.

duru4527 evet canım bende 7 yılllık evliyim çöktüm inanki ailesinden bişey görmedim lafı sözü seven tipler değiller arkamdan iş çeviriyolarsa bilmem ama eşim vıdır vıdır bilmiş bilmiş cin gibi bunaldım artık çöktüm aynen bende hakaretlerinden sonra cinsel birliktelik olunca bir pişmanlık hissediyorum kullanılmış hissediyorum halbuki afedersin o esnada o kadar ilgilenirki işimi görüp kalkıyım demez ama ben ruhen çökerim hem zevk alırım hemde banyoda ağlarım en kötü oldugumuz günlerde bile biri arasa telini çok güzel konuşuyor hiç belli etmiyor ama benim boğazım düğüm düğüm belli ediyorum

ya bana bişey deyin siz olsanız napardınız onun alesine gidermiydiniz gidip onu utandırmayı denermiydiniz? kavga edip herşeyi en başamı alırdınız?
bi tartışmaya başlasak yine herşey aynı olacak o beni suçlu görecek ben onu suçlu görecem ikna olmayıp tekrar düşman gibi bakıcaz gözlerimizin içine....
birbirine aşık iki göz nasıl bu kadar nefretle bakar allahım nasıl bu hale geldik (((

ilk olarak eşinden çekindiğin için her dediğini hemen yapıyosun yapma
niye ailene anlatıyosun uydur bi bahane gitme siz yeterince huzursuzsunuz ailenide etmeseydin keşke

10 tane msj yazdın dur bi sakin ol
ailene gitmezsen de gitsen de dünyanın sonu değil
seni suçlu bilirlerse bilsinler bi kafanı topla
sen anladığım kadarıyla olayları düzeltmek istiyorsun
niyetin öyle boşanmak ayrılmak değil
o zaman eşinin suyuna gitmek zorundasın niyetin buysa
bu hafta ailene gitme bişey olmaz al kocanı karşına güzelce sakin sakin konuş cilveye gerek yok
bak birbirimizi yıpratıyoruz bu olay son olsun daha dikkatli olalım sen kızımız için bana hakaret etme bende annesiyim de bende daha dikkatli olurum filan de
eşinin suyuna git herşey yoluna girsin istiyosan..
yapacak bişey yok çünkü eşin normal davranışları olan biri değil

sen onun istediği gibi olmayışında hep baştan alacaksınız artık tavrını belli et ben eşime en sonunda patladım yeter artık hakaret hakaret ne kadınlığım kaldı ne anneliğim senin yüzünden kendimden şüphe etmeye başladım artık yeter sıkma beni boğma rahat bırak dedim o günden beri sesi pek çıkmıyor ve bana senden emin değilim sanki yarın çıkar gider gibisin dedi bunu bildiğine anladığına sevindim dedim halbuki benim gözümde hep güçlü erkek beni anında unutur sanıyordum hep öyle derdi çünkü bu kapıdan çkarsan bitersin benim için ne kadar sevsemde beni böyle aşılamıştı hep ben durum düzelsin die ses çıkartmadıkça ü bi kere daha üste çıkmıştı artık anlıyorum ki bele resmen oyun hamuru gibi oynamış şekil vermiş kalıba sokmuş beni bambaşka biri yapmış ondan habersiz üst komşuma çıksam olay olurdu bi kahve içimlik süre için izin isterdim her hafta sonu onun ailesine gideriz benim kilere senede bir o bile burnumdan gelir yanlızda gitsem telefonla her an taciz eder kız kardeşinde kalmayacaksın sadece annende diye tembihler ya daha neelr var nelerrrr kafanı topla arkadaşım bilsin onsuz olacağını anlasın hissetsin dün kv denin doğum günüydü ne aradım ne gittim kendi gitti ya vazgeçti artık benle uğraşmak ki hiç sanmam yada fırtına öncesi sessizlik bu kv dem tam saman altından su yürüten cinsten oğluna canını verir ben onun düşmanıyım şimdi oğlunu huzursuz mutsuz ettim ama inan umrumda değil acıyorum diken üstünde geçirdiğim yıllarıma onsuzluk huzur benim için bu nedenle hiç müdahale ettirmem artık hayatıma olmuyosa olmaz bunu biliyor artık............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…