- 20 Nisan 2009
- 5.065
- 1.047
- 698
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
sy2011 evet işte demek istediğimde bu bende hiç cilve yok tatlı dil yok herkes bilir çok sert dururum erkek gibisin derler birde uzun boylu falanım nasıl konuşacağımı nasıl tavlayacagımı bilmiyorum birde 7 yıldır doldum artık hakaret hakaret ne dese alınır oldum hep savunma halindeyim bi açyını bile doldururken surat yapıyorum çünkü hiçbi işe elini sürmüyor gel keyfim gel...
gerçi 7-8 aydır iyiydik sesimiz solugumuz çıkmıyordu kendide iyiydi durduk yere çatmaz oldu hakaretlerini falan artık daha dikkatliydi biliyordu kaldıramadıgımı ama aylar sonra kaldıgımız yerden devam.....
kötü desen kötü değil iyi desen iyi değil
ama diyeceğim en kesin şey,
saygısız terbviyesiz çfke kontrolü yok, pisliğin teki.
uymazsan çok iyi kızı için deli olur gezdirir para pul hiç işi olmaz inan şu an o kadar borçluyuz bana cep tel almış 400 liraya 4 ayöncede saat almıştı 250 liraya
bunları yazmamın sebebi hemen yanlış anlamayın şu an borçluyuz bize yüksek bu rakamlar ondan dolayı
daha önceki konumdada yazdım ben bunları istemiyomki ben tatli dil ilgi şefkat istiyorum
ama ben pislik derken dışardan neden bu kadars evilen bir insan?
inanın şu an boşanmaya kalksam en başta binadaki komşularım yüzde 85 eşimi haklı bilirler beni suçlu görürler o kadar herkesin sevdiği bir insan
benim kendi öz halam dediki bir defa evinize geldiğimde xxx den daha çok memnunum sigaram bitse senden değil ondan daha rahat isterim dedi
şaşkınım...
ya bu suçlu suçszu olayı ne ya anlamadım mahkemedemisin ki sürekli suçlu arıyorsun babam derki kızım haklı olmak huzurlu olmak anlamına gelmez haklı ol huzursuz olduktan sora der bilmem anlatabildimmmibenim şimdi çok dikkatli hareket etmem lazım annemlere gidelim dediğinde gitmezsem onlarda iyice beni suçlu görecekler hep beni korurken belkşde bunda dolduracaklar eşimi sonuçta parkta bu defa sen suçlusun diye bağıran kayınvalidemdi...hepmi x suçlu sen suçlusun dedi... şimdi birde gitmezsem ortam iyice gerilecek. gidersemde aileme üzülüyorum ne hakkı var böyle yapmaya?
maksadı acı çektirmek biliyor can damarımı... ya çocugumdan vuruyor ya ailemden biliyor gelmiyorum derse rahatca görüşemeyeceğimi.
Kendi yaptiklarinida anlattinmi? Sormazsı, zaten çekindiğini ve korktuğunu gösterir. O beli etmiyor, artislik yapiyordur, ama emin ol, cekiniyor.bizim parktaki olayın oldugu akşam annemlere gidcektik erkek kardeşimimn doğumgünüydü yani beni bekliyolardı mecbur kaldım arayıp anlatmya kendide beni eve bırakırken bağırdı çağırdı ailene anlatacaksın yaptıgın çirkefliği bilecekler dedi bende tamam dedim gece döndüğünde anlattınmı dedi evet dedim herşeyi anlattınmı kendi yaptıklarınıda dedi evet dedim eminmisin dedi eveeeetttt dedim inşallah öyledir dedi. valla hiçte çekindiğinden gitmiyo gibi bi hali yok tabi tedirgindir ilk fdefa böyle oldugu için konuda açılırsa diye korkuyodur ama ona göre ben suçluyum öyle iki büklüm olacagını hiç sanmıyorum. beni cezalandırmak yaa başka bişey değil
bizim parktaki olayın oldugu akşam annemlere gidcektik erkek kardeşimimn doğumgünüydü yani beni bekliyolardı mecbur kaldım arayıp anlatmya kendide beni eve bırakırken bağırdı çağırdı ailene anlatacaksın yaptıgın çirkefliği bilecekler dedi bende tamam dedim gece döndüğünde anlattınmı dedi evet dedim herşeyi anlattınmı kendi yaptıklarınıda dedi evet dedim eminmisin dedi eveeeetttt dedim inşallah öyledir dedi. valla hiçte çekindiğinden gitmiyo gibi bi hali yok tabi tedirgindir ilk fdefa böyle oldugu için konuda açılırsa diye korkuyodur ama ona göre ben suçluyum öyle iki büklüm olacagını hiç sanmıyorum. beni cezalandırmak yaa başka bişey değil
evet arkadaşlar eşmle maalesef meseleyi konuşmadan tekrar barışıp limonide olsa konuşmaya başladıgımız için zaten içim pek rahat değildi ama kaç akşamdır çokta iyiydi herşey birbirimize sataşmadık ikimizde kızımızla oynadık aman aman peşimde dolanmadı ama bikaç yerde beni düşündüğünü ima etti. dün akşam yine hamur işi yaptım yedik herşey güzel oturuyoruz yarın bi komşum var (kavgalı oldugumuz dönemde gelmek istediler kabul edememiştik) yarın onları davet etsen ayıp oldu dedi bende "babamlara gideriz diye düşünmüştüm ama tamam onları davet edeyim babamlarada ertesi günmü gideriz deddim ve verd,iği cevap : "hayırdır niye gidiyoruz" bende ne hayrı aileme gitmek isteğimidemi sorguluyorsun dedim gitmiycem ailene dedi ki -gerçekten aslında böyle şeyler yapmaz herzaman beraber gideriz- bende onlarla konunun ne alakası var ya dedim "çirkeflik...." dedi maksat "çirkeflik" olsun..................
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)
o herşeyi anlattınmı derken kendi yaptıgın haltlarıda anlattınmı demek istiyor yani bilsinler istiyor kızlarının ne halt ettiğini
düşünsenize kendi yaptıklarını örnek versem beni sen bu hale getiriyosun diyor peki benide kendi bu hale getirdi bunu nasıl isrek edemiyor ben durup dururken bağırıp çağırmadım galiba dimi
ya en son ilçedeydik ben ütü yapıyordum kızımda o zaman yeni emekliyor ütü masasının altında geldi o halde gördü (yani kavga sebebi yine kızımız) sende hiç akıl yokmu ya bu halde ütümü yapılır hadi kızın kafasına düşse dedi bende napabilirim dedim ütü elimde merak etme dedim gel kızım gel dedi kucagın aldı bu anne çok akılsız anne dedi benimde zoruma gitti çektim ütüyü şak diye attım bi kenara ya şu anda babanın gmleğini ütülüyorum insan biraz daha kibar olur bende aptallıkki babanın ütüüsünü yapıyorum al o zaman diye fırlattım gömleği (bu arada kaynana kayınbaba bakçedeler buraya kadar duymadılar) sonra allaaaaahhhh birbiirimize girdik üstüme yürümeler küfretmeler ........ şimdi burda ne kabahatim var, ha bende isterim kavgamızı evimizde yapalım çokmu hoş insanlarda öyle bir izlenim bırakmak bunlar böyle karı kocalar dedirtmek ama oluyor işte....
kaynanam bile demiştir birinde oğlum çok istedi seni çooooookkkk diye lşimdi neden anlaşamıyorsunuz öldü bitti senin için yıllarca en son bizi yalvarttı ne yapın edin ailesini ikna edin ondan başkası olmaz dedi şimdi bu çatışma neden diyor
bizim parktaki olayın oldugu akşam annemlere gidcektik erkek kardeşimimn doğumgünüydü yani beni bekliyolardı mecbur kaldım arayıp anlatmya kendide beni eve bırakırken bağırdı çağırdı ailene anlatacaksın yaptıgın çirkefliği bilecekler dedi bende tamam dedim gece döndüğünde anlattınmı dedi evet dedim herşeyi anlattınmı kendi yaptıklarınıda dedi evet dedim eminmisin dedi eveeeetttt dedim inşallah öyledir dedi. valla hiçte çekindiğinden gitmiyo gibi bi hali yok tabi tedirgindir ilk fdefa böyle oldugu için konuda açılırsa diye korkuyodur ama ona göre ben suçluyum öyle iki büklüm olacagını hiç sanmıyorum. beni cezalandırmak yaa başka bişey değil
bana akıl verin napıyım tamam gelmezsen gelme kendimmi görüşürüm deyim, kendi hadi gidelim diyene kadar bekleyimmi, ailesine gitmek isterse (cuma kesin isteyecek çünkü kayınbabam geliyor ve kızım için deliren bi rinsan o kesin çağırır kuzucugumu getirinde seviyim diye) cuma günü cevabım ne olacak gitmesem ailesinin gözünde iyice suçlu ben olucam gitsem benim ailemin suçu ne offff ben birgün kendimi öldürmekten korkuyorum yaaa bi insan bu kadar iyi niyetli olup bu kadar suçlu görünemez sırf nasıl konuşacagını işveyi cilveyi bilmediğim için eşime yaranamadım
ya bana bişey deyin siz olsanız napardınız onun alesine gidermiydiniz gidip onu utandırmayı denermiydiniz? kavga edip herşeyi en başamı alırdınız?
bi tartışmaya başlasak yine herşey aynı olacak o beni suçlu görecek ben onu suçlu görecem ikna olmayıp tekrar düşman gibi bakıcaz gözlerimizin içine....
birbirine aşık iki göz nasıl bu kadar nefretle bakar allahım nasıl bu hale geldik(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?