- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Hayir canim hakl olup olmamak degil mesele. Su sahte konular nedeniyle artik buradan sogudum, bakiyorum nerede bir sacma konu var en tepede. Neden insanlarin cok kotu hayatlar yasadiklrina inanmayi seciyoruz? Sahte konu acanlarin psikolojisini zaten anlamaya calismiyorum, yaptiklari tamamen salakca cunku.
Konuyu takip edenlerden biri lutfen benim sorumu cevaplasin. 2.5 senedir bu adam cekiliyorsa ve cocuk da 2.5 yasindaysa, oneden melek olan bu adam cocuk dogunca cildirdi mi? Yoksa konu sahibi 9 ay hamile kalmasi gerektignden bi haber mi?
Madem okuyoruz bu konulari biraz empati yapalim, kocam yerde yat dese yatar myim? Nefret ettigim kisinin esyalarii komurluge firlatiyor muyum? Beni taciz eden bir adamin evine sirf arkadasim yok diye gider miyim? Her 1000 kisiden 999u bizim gibi davraniyorsa o bizden farkli 1 kisiye denk gelme olasiligimiz binde 1, konunun sahte olma olasiligi ise binde 999.
gerçekten konunuz fake ise diyecek hiç bişeyim yok ama bi insanda bu kadr şeyi bi anada uyduramaz fake olduğuna inanmıyorum
Cidden aynılarını soruyorsun devamlı
Bak o kadar cevap yazdım sana birine bile cevap vermedin,
Bişye odaklanmışssın bizim söylediklerimiz seni tatmin etmiyor bile
Bizim sana git yada gitme dememize gerek yok ki, önce ki sayfalara bakıp mantığı çözersen sonuca ulaşabilrsin..
gerçekten konunuz fake ise diyecek hiç bişeyim yok ama bi insanda bu kadr şeyi bi anada uyduramaz fake olduğuna inanmıyorum
konu sahibinin önceki açtığı konuyu bulursan oku canım.
Uyduramaz mi? Bak sana hemen konu uyduruyorum.
Arkadaslar merhaba, uzun suredir forumu takip ediyorum ama ilk defa konu acmaya karar verdigim icin bugun uye oldum. Ben ikinci evliligimi yaptim, 12 yasinda bir oglum var. Esiminse 10 yasinda bir kizi. Bu cocuklar ergenlige yeni girdikleri ve kardes olmadiklari icin birbirlerine ilgi duyuyorlar, bunu onceden fark ederek gecen sene cocuklarin odasini ayirdim. Esim daha yeni farkina vardi ve oglumu aileme gondermem icn baski yapiyor (oglumun babasi vefat etti). Ne yapacagimi bilmiyorum, calisan bi bayanim elbette oglumu esimin onune koyacak degilim ayrilirdim ama su anda 4 aylik hamileyim. Lutfen bana bir akil verin. Oglumu ne yaptiysam kizdan uzak tutamadim, aileme gondermeyi ise asla dusunmem zaten babasiz onu annsiz de birakamam
Bak bir tane daha uydurayim.
Deliricem deliricem deliricemKizlar su an o kadar sinirliyim ki ne yazdigima bile bakmiyorum, yazim icin ozur dilerim simdiden. Eltimin cocugu olmuyor, benimse rabbim bagislasin biri kiz biri oglan iki cocugum var. Ucuncu cocugu dusunmuyorduk ama plansiz hamile kaldim. Ben calismiyorum bu nedenle ucuncu cocuga bakmamiz maddi olarak bizi zorlayacak ama rabbim melegimin kismetini elbette verecektir, gerekirse ben de calisirim. Ama kocam olacak artik kelime bulamiyorum kendisine bana kac gundur cocugu dogunca abisine vermemizi teklif ediyor Ya kizlar olacak is mi!!!! Biz eltim ve kayinvalde ile ayni apartmandayiz, herkesin aklina yatti. Benim daha olurum olmadan anasini ve abisini haberdar etmis Ayni apartmandayiz diye cocugu gorursun iste diyorlar. Ben nasil kuzumdan yrilicam, ne olur bir akil verin bu vicdansiz adami nasil yola getiricem ben Vermem asla ama ne yapicam kizlar birseyler deyin lutfen
ya arkadaşlar ben sizin dediklerinizi hep uygulamaya kkoymaya planlıyorum ama herşeyin zamanı var eşimin sinirleri bozuk birde işte değişik zor bir insan siz yazdıklarınızı umursamıyorummu sanıyorsunuz her harfine dikkat ediyorum defalarca okuyorum herbiri ayrı ayrı kıymetli bebnim için... ben yanlış anlaşılıyorum galiba... şu an gideyimmi ne yapayım diye sorup duruyorum çünkü panik oldum kendi gitmem deyince ve yarın birgün gidelim diyeceğine emin oldugum için o an gelmeden napıcama karar vereyim diye... tam bir panik halindeyim sizden akıl alayım dedim o anda mecbur kalır gidersem ve neden gittin yanlış yaptın derseniiiizzzz diye şimdiden sorayım dedim yanlış anlaşılmasın
ya arkadaşlar ben sizin dediklerinizi hep uygulamaya kkoymaya planlıyorum ama herşeyin zamanı var eşimin sinirleri bozuk birde işte değişik zor bir insan siz yazdıklarınızı umursamıyorummu sanıyorsunuz her harfine dikkat ediyorum defalarca okuyorum herbiri ayrı ayrı kıymetli bebnim için... ben yanlış anlaşılıyorum galiba... şu an gideyimmi ne yapayım diye sorup duruyorum çünkü panik oldum kendi gitmem deyince ve yarın birgün gidelim diyeceğine emin oldugum için o an gelmeden napıcama karar vereyim diye... tam bir panik halindeyim sizden akıl alayım dedim o anda mecbur kalır gidersem ve neden gittin yanlış yaptın derseniiiizzzz diye şimdiden sorayım dedim yanlış anlaşılmasın
Yanlış yönlendirrmiyim bilemiyorum ama şimdi ses etmeyip gidersin, üstüne de 'sen benimle inatlaşıyorsun ama benim öyle bir amacım olmadığı için inat yapmıyorum, gidelim' dersin
Şuan olaylar sıcak olduğu için alttan alırsın, sonra da tepkini koyarsın.Neden böyle diyorum senin amacın durumu düzeltmek olduğu için.
Diğer türlü kavga kıyamet kopar ben daha kötü olurum diyorsun o yüzden gitmen doğru bence..
Sonra başka konularda ağırlığını koy burnundan getir yani o seni cezalandırmadan evvel sen cezalandır.
Bak bir tane daha uydurayim.
Deliricem deliricem deliricemKizlar su an o kadar sinirliyim ki ne yazdigima bile bakmiyorum, yazim icin ozur dilerim simdiden. Eltimin cocugu olmuyor, benimse rabbim bagislasin biri kiz biri oglan iki cocugum var. Ucuncu cocugu dusunmuyorduk ama plansiz hamile kaldim. Ben calismiyorum bu nedenle ucuncu cocuga bakmamiz maddi olarak bizi zorlayacak ama rabbim melegimin kismetini elbette verecektir, gerekirse ben de calisirim. Ama kocam olacak artik kelime bulamiyorum kendisine bana kac gundur cocugu dogunca abisine vermemizi teklif ediyor Ya kizlar olacak is mi!!!! Biz eltim ve kayinvalde ile ayni apartmandayiz, herkesin aklina yatti. Benim daha olurum olmadan anasini ve abisini haberdar etmis Ayni apartmandayiz diye cocugu gorursun iste diyorlar. Ben nasil kuzumdan yrilicam, ne olur bir akil verin bu vicdansiz adami nasil yola getiricem ben Vermem asla ama ne yapicam kizlar birseyler deyin lutfen
Senin soruna hemen cevap veriyorum sekerim: Gidermis gibi yap ama gitme
Nasil yapacaksin bunu, sen git benim bir kac ufak isim var gelicem de, o gittiktn sonra mesaj cek "cirkeflik nasil yapilir gordun mu duduk" diye
Ama gece seni balkona zincirleyebilir, ne yapalim kizin icin katlanican
tamtatam evet gitme taraftarıyım hem huzurumuz tekrar kaçmasın kızımda bir kez daha ağlamasın diye hemde eşim olayı iyice inada bindirmesin diye... ama sonra nasıl olsa beni suçlayacağı bir konu olmadıgında ben yapacağımı biliyorum burnundan fitil fitil getiricem beni bunlara mecbur bıraktı şuna bak burda bile kaç kişinin önünde gülünç duruma düştüm hemde gittiğim zaman hem ailesi anlayacak kasıtlı yapmadıgımı (onların yanında özellikle çirkeflik yaptıgım düşünülüyorya-en çokta eşim tarafından) hem eşimde anlar bir anlık patlama oldugunu ama şunu anladım artık ailesinin yanında kavga çıkarmak yok, evde canına okumak var (ama tabi yapabilirsem, tırsmazsam)
Hayal gücüne hayran oldum !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?