- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Iltifatlar icin tesekkur ederim
O zaman bu sizin icin gelsin, cok bomba okumadan gecmeyin.
Kizlar su an ellerim titriyor yerde miyim gokte miyim ne yapacagimi bilmiyorum. Kaynim Istanbul'da universiteye basladi bu sene, haftasonlari bizde kaliyor. Bu haftasonu aileme gittik, evde yalnizdi. Haftaici cocuguma bakici bakiyor diye yatakodasina kamera kurmustum (cocugun karyolasini daha ayirmadim) izleyince ne goreyim kaynim girmis benim odama camasirlarimi kokluyor!!! Kizlar kocama bunu nasil soyliycem?? Ne yapicam ben?
Fake kisi olma olasiligi: Yeni uye (1 puan), akla mantiga yatmayan konu (1 puan), her daim kendini acindirma hic bir cikis yolu kabul etmeme (1 puan), mantiksiz konularini devam ettirme istegi (1 puan)
Uzun suredir cezaliydim, sebebi yine bir fake konu. Konu sahibi arkadasinin babasinin kendini taciz ettigini yazmis, ama arkadassiz olamadigi icin arkadasini birakamio, evlerine gidio tekrar taciz edio adam, sonra orada kalmaya karar veriyor bir gece. Nerden baksan mantiksiz.
Bir konuda daha bu konu fake yazdim, onda da ban yedim, fake cikti. Konu sahibi eltisi ve kayinvalidesiyle anlasamio, konu sahibi eltisine namaz kilmaya gidio, basortusu ve bir seyini daha komurluge atiyorlar, geri vermek yerine.
Bu konudan da ban yiyecegim ama yazmadan duramadim. Konu sahibi kizi dusmus, kocasi buna kizip yatakta diil yerde yat dio, sonra durduk yerde konu sahibinin ailesine cirkeflik icin gitmemeye karar verio.
Simdi tum bu konularin ortak ozelligi MANTIKSIZLIK. Eger karsinizdaki sizden nefret edip basortunuzu komurluge atiosa o kisi normal degildir zaten, bildigin delidir. Burada da konu sahibinin kocasi durduk yerde yerde yat, cirkeflik icin ailene gelmiyorum falan diyorsa bu kisi delidir. Akil hastasidir. Durduk yerde kimse bu sekilde normaliteden sapmaz.
Her neyse kisiyi takipedin, yakinda fake oldugu nasilsa cikar
valla tamamen şahsi fikrim hicbisi fake diyorsa bu konunun fake olma olasılığı %90 bence de. şimdiye kadar fake dediği konular genelde hep fake çıktı
Abartmayın kızlar yaaa :) Müneccim değil kimse sonuçta
Denk gelir tutar yani :) Ki diğer konular cidden saçmaydı
Abartmayın kızlar yaaa :) Müneccim değil kimse sonuçta
Denk gelir tutar yani :) Ki diğer konular cidden saçmaydı
yok müneccim olduğundan değil ayrıntıları değişik bir bakış açısıyla yakalıyor o yüzden dedim ben onun gibi dikkatli değilimdir mesela şu yazdığı hikayelerden en az ikisini yemiştim ben açsa öyle konular :)
Yanlis anlasilmasin fake dedektoruyum diye bir iddiam yok, ben de yazdim hande'nin konusuna falan. Sadece burada fikrimi belirttim fake konularla ilgili cunku cidden bu sahte konularla forumdan soguyoruz.
sy2011 evet işte demek istediğimde bu bende hiç cilve yok tatlı dil yok herkes bilir çok sert dururum erkek gibisin derler birde uzun boylu falanım nasıl konuşacağımı nasıl tavlayacagımı bilmiyorum birde 7 yıldır doldum artık hakaret hakaret ne dese alınır oldum hep savunma halindeyim bi açyını bile doldururken surat yapıyorum çünkü hiçbi işe elini sürmüyor gel keyfim gel...
gerçi 7-8 aydır iyiydik sesimiz solugumuz çıkmıyordu kendide iyiydi durduk yere çatmaz oldu hakaretlerini falan artık daha dikkatliydi biliyordu kaldıramadıgımı ama aylar sonra kaldıgımız yerden devam.....
kötü desen kötü değil iyi desen iyi değil
ama diyeceğim en kesin şey,
saygısız terbviyesiz çfke kontrolü yok, pisliğin teki.
uymazsan çok iyi kızı için deli olur gezdirir para pul hiç işi olmaz inan şu an o kadar borçluyuz bana cep tel almış 400 liraya 4 ayöncede saat almıştı 250 liraya
bunları yazmamın sebebi hemen yanlış anlamayın şu an borçluyuz bize yüksek bu rakamlar ondan dolayı
daha önceki konumdada yazdım ben bunları istemiyomki ben tatli dil ilgi şefkat istiyorum
ama ben pislik derken dışardan neden bu kadars evilen bir insan?
inanın şu an boşanmaya kalksam en başta binadaki komşularım yüzde 85 eşimi haklı bilirler beni suçlu görürler o kadar herkesin sevdiği bir insan
benim kendi öz halam dediki bir defa evinize geldiğimde xxx den daha çok memnunum sigaram bitse senden değil ondan daha rahat isterim dedi
şaşkınım...
sy2011 evet işte demek istediğimde bu bende hiç cilve yok tatlı dil yok herkes bilir çok sert dururum erkek gibisin derler birde uzun boylu falanım nasıl konuşacağımı nasıl tavlayacagımı bilmiyorum birde 7 yıldır doldum artık hakaret hakaret ne dese alınır oldum hep savunma halindeyim bi açyını bile doldururken surat yapıyorum çünkü hiçbi işe elini sürmüyor gel keyfim gel...
gerçi 7-8 aydır iyiydik sesimiz solugumuz çıkmıyordu kendide iyiydi durduk yere çatmaz oldu hakaretlerini falan artık daha dikkatliydi biliyordu kaldıramadıgımı ama aylar sonra kaldıgımız yerden devam.....
kötü desen kötü değil iyi desen iyi değil
ama diyeceğim en kesin şey,
saygısız terbviyesiz çfke kontrolü yok, pisliğin teki.
uymazsan çok iyi kızı için deli olur gezdirir para pul hiç işi olmaz inan şu an o kadar borçluyuz bana cep tel almış 400 liraya 4 ayöncede saat almıştı 250 liraya
bunları yazmamın sebebi hemen yanlış anlamayın şu an borçluyuz bize yüksek bu rakamlar ondan dolayı
daha önceki konumdada yazdım ben bunları istemiyomki ben tatli dil ilgi şefkat istiyorum
ama ben pislik derken dışardan neden bu kadars evilen bir insan?
inanın şu an boşanmaya kalksam en başta binadaki komşularım yüzde 85 eşimi haklı bilirler beni suçlu görürler o kadar herkesin sevdiği bir insan
benim kendi öz halam dediki bir defa evinize geldiğimde xxx den daha çok memnunum sigaram bitse senden değil ondan daha rahat isterim dedi
şaşkınım...
tamtatam kalıbına basabilirsin arkadaşım fake falan değil düşünün ya bu kadar içten samimi nasıl yazabilirim aynen tarif ettiğin gibi kafam karmakarışık ruh durumum bir iyi bir kötü, inan bana çok yorgunum ne yapacağımı bilemiyorum
Kizlar su an ellerim titriyor yerde miyim gokte miyim ne yapacagimi bilmiyorum. Kaynim Istanbul'da universiteye basladi bu sene, haftasonlari bizde kaliyor. Bu haftasonu aileme gittik, evde yalnizdi. Haftaici cocuguma bakici bakiyor diye yatakodasina kamera kurmustum (cocugun karyolasini daha ayirmadim) izleyince ne goreyim kaynim girmis benim odama camasirlarimi kokluyor!!! Kizlar kocama bunu nasil soyliycem?? Ne yapicam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?