parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

eğer korkup gidemem diyosan evde surat as ona yüz verme ayrıca da siz geçen konu hakkında doğru düzgün konuşup anlaşarak barışmadınız dimi üstünkörü kapatılmıştı.. tamam sende de biraz hata var ama asıl o hatalı sana çok kötü davrandı sona üzülmedi bile.

eşin biraz vicdansız gibime geldi

İşve,cilve bir yere kadar, o da hak edene yapılır. Adam sana şerefsizin kızı demiş, it demiş şahsen böyle adama benim işve yapmak içimden gelmez kendimi kötü hissederim.

Sen bu olayda suçluymuş gibi yerde yattın, ondan izin çıkınca tekrar yatağınıza yattın, annelerine gel demeden gittin, kavgayla ilgili olarak tekrar tartışıp kendini savunmadın.
Bundan sonra yine hoşuna gitmediği bir hareketinde seni ceza vererek eğitecek aklı sıra. Eşine karşı güçlü olman en azından öyle görünmen lazım canım,
adamın amacı zaten seni sindirmek.

Annelerine gitmiyorsa kendin gidebileceğini söyle, anahtar iste zaten o zaman belkide kendi gelecek.
Ama her dediğini padişah fermanı sanmasın eşin.

Bu konularin sahte oldugu cok belli diyenlerle iddiaya girerim, su konuyu yazsam foruma 100 sayfadan asagi cevap gelmez

O konuda ban yemenin sebebi konuya fake demen değildi, başka bir üyeyle atışmandı hiçbişi.

valla tamamen şahsi fikrim hicbisi fake diyorsa bu konunun fake olma olasılığı %90 bence de. şimdiye kadar fake dediği konular genelde hep fake çıktı

bakıyorum sorunun hala devam ediyor..eşin şu anda seni cezalandırıyor..birde kendi ailene kendini haklı göstererek anlattığını düşünüyor .hem kızgın hem mahcup..yumuşak bir dille desen ki bak xxxx ..şimdiye kadar aileler yüzünden birbirimizi incitmedik..sen aileme karşı hep saygılıydın vede onlarda seni çok severler..bende ailene karşı saygımda kusur etmedim ve incitici tavırlarınıda görmedim..bu meseleyi aileme anlatınca onlar bana tamamen sen haklısın demediler..kızım biz damadımızın saygısızlığını görmedik sorun sizin sorununz çözmeye çalışın deyip beni uyardılar..senin aileme gitmeme izin vermemen benim senin anne ve babana karşı ister istemez tavır almama sebep olabilir..ve ben aramızdaki sorunlardan dolayı büyüklerimiz kırılsın istemem..lütfen bunu düşün ve bunu inada bindirme..şeklinde lütfen yapıcı konuşmaya çalış....belliki erkeklik !gururu hala tamir olmamış...

valla tamamen şahsi fikrim hicbisi fake diyorsa bu konunun fake olma olasılığı %90 bence de. şimdiye kadar fake dediği konular genelde hep fake çıktı

Abartmayın kızlar yaaa :) Müneccim değil kimse sonuçta
Denk gelir tutar yani :) Ki diğer konular cidden saçmaydı

yok müneccim olduğundan değil ayrıntıları değişik bir bakış açısıyla yakalıyor o yüzden dedim ben onun gibi dikkatli değilimdir mesela şu yazdığı hikayelerden en az ikisini yemiştim ben açsa öyle konular :)

Yanlis anlasilmasin fake dedektoruyum diye bir iddiam yok, ben de yazdim hande'nin konusuna falan. Sadece burada fikrimi belirttim fake konularla ilgili cunku cidden bu sahte konularla forumdan soguyoruz.

simurgmina evet haklısın erkeklik (nasıl bir erkeklikse) gururu tamir olmadı konuşmak mutlu olmak gezmek tozmak istiyor ama bu kurtta bir yandan içini kemiriyor az önce aradı misafir gelecekti gelemiyolarmış bi arkadaşımız var oraya gidelim gitmek istersen diyor birazda aileme gitmek istememesi şundan olabilir ailesi dicekki bak bak birde hiçbişey olmamış gibi ailesinede götürmüş orda oturmuşlar buna çekiniyor olabilir erkekya!!!

Gerçekte de benzerleri var ama
Ne biliyim bu konu da yanılıyorsunuz bence, kalıbımı basabilirim
Bende dikkatli değilim ama diyorum ya eşi gibi çevremde kuzenimin babası var ki sormayın gitsinn..
İnanılmayacak bir durum yok burada bence.. Arkadaşın kafası çok karışık belli, bıkmış yorulmuş yanlış yapmaktan korkuyor, eşinden korkuyor!
Sorunlar hayatının merkezi olmuş..Psikolog yada avukat gibi hissettim kendimi neyse susayım artık :)

Yanlis anlasilmasin fake dedektoruyum diye bir iddiam yok, ben de yazdim hande'nin konusuna falan. Sadece burada fikrimi belirttim fake konularla ilgili cunku cidden bu sahte konularla forumdan soguyoruz.

Yok Hiçbişi sana demedim, kızlar senin için öyle düşünüyor sanırım diye yazdım :)

tamtatam kalıbına basabilirsin arkadaşım fake falan değil düşünün ya bu kadar içten samimi nasıl yazabilirim aynen tarif ettiğin gibi kafam karmakarışık ruh durumum bir iyi bir kötü, inan bana çok yorgunum ne yapacağımı bilemiyorum

merhabalar öncelikle baştan beri konunuzu takip ediyor ve biliyorum fakat evli değilim belki sizin yerinizde olamam düşünemem o kdr ama bi iki yorum yapmak isterim eşinizin yaptıklarını hiç bir şekilde doğru bulmuyorum bunuda söylim sizi brz incelediğim anlattıklarınızdan dinlediği kdr şunları çıkardım kendimce ve size bi tavsiyede bulunmak isterim sema maraşlının eşim askım olsun kitabını bi okuyun derim sizde çok faydalı yaralı bir kitap kendinizdeki doğruyu yanlışı hatayı gösteriyor eşiniz sizden eşlik bekliyor yanlış anlamayan beni lütfen siz birazda çalışarak düzen kurarak sorunlu düşünerek erkek yükü almışsınız erkek gibi davranmaya başlamışsınız sesinizin tonu değişmiştir bayanlar daha yumuşak nazik konuşmalı en önemli kural daha sonraki aşama edalı olmak bunlar bayan davranışları bakışlardaki yumuşaklık belkide eşşiniz bunları bekliyor sizden sadece hatırlatmak istedim yanlış anlamayın brzda siz böyle şeylere dikkat edip denedinizmi acaba bi deneyin kitabı okursanız ne demek istediğini daha güzel anlatmış...

merhabalar öncelikle baştan beri konunuzu takip ediyor ve biliyorum fakat evli değilim belki sizin yerinizde olamam düşünemem o kdr ama bi iki yorum yapmak isterim eşinizin yaptıklarını hiç bir şekilde doğru bulmuyorum bunuda söylim sizi brz incelediğim anlattıklarınızdan dinlediği kdr şunları çıkardım kendimce ve size bi tavsiyede bulunmak isterim sema maraşlının eşim askım olsun kitabını bi okuyun derim sizde çok faydalı yaralı bir kitap kendinizdeki doğruyu yanlışı hatayı gösteriyor eşiniz sizden eşlik bekliyor yanlış anlamayan beni lütfen siz birazda çalışarak düzen kurarak sorunlu düşünerek erkek yükü almışsınız erkek gibi davranmaya başlamışsınız sesinizin tonu değişmiştir bayanlar daha yumuşak nazik konuşmalı en önemli kural daha sonraki aşama edalı olmak bunlar bayan davranışları bakışlardaki yumuşaklık belkide eşiniz bunları bekliyor sizden sadece hatırlatmak istedim yanlış anlamayın brzda siz böyle şeylere dikkat edip denedinizmi acaba bi deneyin kitabı okursanız ne demek istediğini daha güzel anlatmış...

Bastım zaten:) şaka bir yana ne desek boş canım sadece sakin ol ve mantığınla ilerle, boş inatlara girmeyin ama kendini ezdirmekten de vazgeç, eşinden çekinme bu kadar oda bir insan.. ne diyelim kızınla güzel günler geçirmen dileğiyle..

arkadasım sen bu adamla bır omur gecırıp gecırmemek ıstegını sorgulamalısın bana gore,
kızın ıcın degıl adımlarını kendın ıcınde atmalısın, devam etmek ıstıyorsan, bazı ınsanların karakterlerı bellıdır bir anda dunyayı altust ederler yıkıp gecerler bazende onlardan ıyısı yoktur(mısal babam) evlılıgını devam ettırmek ıstıyorsan, bıraz daha yumusak olacaksın hıc bır erkek evde 2. erkek gıbı davranan bırını ıstemezler( kednın yazmıstın erkek gıbıyım ısve cılve bılmem vsdıye) ısve derken sırnaş demek ıstemıyorum elbette kadın dili vardır bıraz onu kullan, su aralar senın evlılıgınde buyuk bır sorun var ve artık senın aılene gıdelım benım aıleme gıdelım savasını bırak, gerekırse kayınvalıdenle aılenle konus zaten bılıyolar durumu, dekı mesela kv ne; anne kotu bır surec gecırıyoruz bıraz kendı basımıza kalmamız gerekıyor ben sızı cok sevıyorum lutfen alınmayın gelmemız konusunda ısrarcı olmayın bır muddet de. anenne aynı sekılde cumleler kurabılırsın.. kocanı oldugu gıbı kabullenıp alttan alarak sınırlendıgınde olayı tırmandırmadan devam edebılırsen edeceksın, oda senın kıymetını zamnla anlayacak ve asıl adam olması gereken kendısı ya olacak ya olacak, yada, ben bu adamla bır omur gecıremem dıyeceksende yol yakınken doneceksın Allah yardımcın olsun

Valla korktum senden :))))

Şunların biri bile aklıma gelmez :)))

Son düzenleme:

sen neymişsin be abi
bence bu konu sahte mahte değil
hem senin sahte olmadığın ne malum
baksana bu kadar güzel senaryo yazıyosun

kızlar konu sahibi eşini böyle kabul etmiş.buraya yazıp rahatlamıştır umarım.belki okudukça biraz abarttığını bile düşünmeye başlamıştır.konu sahibi gibiler için çok zordur bir şeyi değiştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…