parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

tşk ederim kızlar tavsiyleriniz için...
pisbocuk kitabı mutlaka okuyacağım, sağol düşündüğün için.
arkadaşlar kendimi ez<dirmeyeceğim 7 yılım heba oldu bir 7 yılım daha gitmesin ama işte korkuyorum daha nasıl açık olacağım kalbim çarpıyor bağırmaya başladıgında evet oda bi insan ama karşılık vermeyi öğrenmeliyim ...
ha bu arada ben soğukyüzlüyüm galiba bu kadar heyecan yaptıgımı eşim hiç anlamıyor burasıda çok abes değilmi? çünkü herzaman bana diklenyorsun karşılık veriyorsun benimle savaşıyorsun diyip duruyor 2 cümle söylüyorum ama onu gelde bana sor sırtımdan terler akıyor...
birinde üstüme geliyordu evde dolanıp duruyordu korkuyorum xxx dedim otur bi sakinleş sonra konuşalım dedim korkuyon böylesinde korkmasan naparsın acaba korkuyorum diye numara yapma diyo
gerçekten korkuyorum ama bilmiyo,
korkmasam hakkımı aramazmıyım...
ne yapacağımı bilir kendimi ezdirmez burayada gelip size sızlanmazdım

Aslında biraz şaırtabilirsiniz eşinizi bir seminerde dinledim diyor kavga anlarının ilk çıkış anı
çok önemli Yani El Ele değmeden ses çıkmaz..
Size çirkef mi dedi sizde ona gayet kibar sıcak bir ses tonuyla ne kadar kibar olduğunu söyleyin
yani size taş atana gül atacaksınız sabır çok sabır gerekli biliyorum ama birde böyle deneyin
bu yöntem çok başarılıdır ya da hiç konuşmayın sadece gözlerinin içine bakın oda onu şaşırtır ama sert ifadeyle değil.
Sebebini düşünün niçin böyle kırıcı oldunun nedenini düşünün .Kavga anında eski kavgalarınızı aklınızdan çıkartın sanki ilk defa sizi kırıyormuş
gbi değerlendirin olayları ona ne verdiğinizi değil ne aldığınız düşünün yavrunuzu düşünün sabırlı olun
hani yardım istemişsiniz diye bunları yazdım.

nuriyeepru ben bu dediklerini bir yapabilsem eşim melek gibi olur zaten o çıldırma noktasına gelmezki kendi bişey diyo bend bana haksızlık ettiği için karşılık veriyorum olay büyüyor ondan sonrada tırsıp bi köşeye oturuyrum

gerçekten okumalısın kitabı cnm ben daha dün bitiridim tam snn sorularına cevap var ben burda çokk detaylı uzun yazmak istemedim eminim ya böyle ya bu yüzden diceksin garanti veriyorum brz bırak kendini gerçekten kadın gibi ürkek nazik şefkatli olmalısın...karşı gelme cnm eşine bide hakkını aramak ona karşılık vermenle çözüm olmuyor daha kötü oluyor

Son düzenleme:
sahte olsam senaryomun basina uyduruorum yazmam herhalde

konunun hak ortasına gelip fake demende uyduruk bi durum gerçekten
tamam derdi olan arkadaş öğütten pek almıyo yine bildiğini okuyor ama fake değil bu kadar ayrıntı vermesi hem yaşanmışlıkları çok benziyo çoğu insanınkine oldukça sıradan

Konunun basinda banliydim, yine boyle bir konuya yazmistim

Aman herneyse ya inaniyorsaniz takip edin beni ilgilendirmiyor ben fikrimi belirttim

ya bana neden bildiğini okuyor diyorsunuzki ben hanginize haksızsın ama şöyle yapacağım hayır öyle değil böyle diye itiraz ettimki herkese haklısın dedim dinlkiyorum bildiğimi falanda okumuyorum sadece şu an çok gergin oldugumuz için hemen uygulamaya koyamıyorum zamanla inş değişecek bişeyler bende hayır demeyi öğrenicem al adam aileme gitmiyor acaba ben gitsem şu an sinirli dahamı kötü oluruz diye düşünüyorum başka zaman olsa babam geldi ben gidiyorum derdim ama şimdi cesaretim yok akşam bağırıp çağırmasından yine kontrolden çıkmasından korkuyorum hanginize itiraz ettimki beni hep böyle anladınız?

Konunun basinda banliydim, yine boyle bir konuya yazmistim

Aman herneyse ya inaniyorsaniz takip edin beni ilgilendirmiyor ben fikrimi belirttim

saol uyardığın için belkide aynı karakterdeyiz bende hr konuya fake gözüyle bakar oldum

ya ititraz etmiyosun eyvallah ama yine bildiğini yapıyosun
sana sölim bütün söylediklerime rağmen kocanı bilmiyomuş gibi akşam sen bana bunu dedin diye başlayacan yarında gelip kocam çıldırdı diyecen
ne olur yani bu hafta aileni görmesen
millet yılda bir görüyor yada eşine biraz gaz versen sensiz canıma sinmiyor falan desen yok sen haklı haksız ararsın
insan sinir anında ne derse dikkate almayacaksın öfkeyle denmiştir ve sende eşine bi ton şey yazdın pisliğin teki dedin seven insan ne atar nede attırır
ben onca şey yaşadım ama daha bigüne bigün pisliğin teki demedim dersem o gün çeker giderim

benim ailemdede varda sorun ondan bizimkiler herşeye küsen alınan tipler annemler çok hassastır şimdi 2 haftadır gitmiyoruzda telde başlarlar bana söylenmeye gelmediniz ne o bizim sucumuz neydi falan bende komşuyu davet edelim deyince araya sıkıştırırım sandım annemlere gideriz diye düşünmüştüm ama olur gelsinler onlarada ertesi günmü giderişz dedim hayırdır ne gitmesi dedi allahtan uzatmadım yoksa yine kötü olurduk uzatmadıgım için zaten iyi geceler dediya

bahane bul çokmu zor rahatsızım de
gelemiyorum de herşeyi anlatmak zorundamısn
bu kadra yazdıımdan bunu mu çıkardın
sen madem anlamıyorsun yazdıklarımdan sen bilirsin ne halin varsa gör
eşinnle savaş sen galip gel haklı ol
o bıçak çekerse sen silah çek dememimizi bekliyosun ya

Benim kayınvalidemde aynı tip kocayla 40 senedir beraber. normal konuşuyor olursunuz bi anda söylediğiniz kelimeden bişey çıkarır ve o an bitmiştir bir ordu gelse yinede durduramazsınız.Kaynanamın şimdiye kadar ona kusurunu görmedim ama suçsuz yere 7 ceddine çok laf yediğini gördüm. ne yazıkki böyle insanlar var ve bende aynı tip biriyle aynı yerde yaşıyorum.8 senedir bu evdeyim daha kayınbabamla doğru düzgün sohbet etmişliğim yoktur. karşılığında ne olacak diye korkarım hep. gelinim falan demez ağzına ne geldiyse sayar.. son söyleyeceği lafı en başta söyler s.çar suvar ve biz sadece kaçarız. 3 saat sonrada oturur kıyıda köşede bin pişman ağlar. çok olay var ama konu sahibinin kocasıyla bire bir aynı tip bir kocadır kayınbabam.

konu sahibine gelince, güzelce konuşma imkanı yakalayabilirsen tatlı dille konuş. hani artık üzmeyecektiniz birbirinizi öyle demişti. bunu hatırlat. Ailenin konuyla alakası olmadığı halde, kocana karşı hataları olmadığı halde onlara bunu neden yaptığını sor. yada bunları söyleyemezsen, gelmezsen tek ben gideyim çocuğu özlediler de sonuçta onların bi suçu yok sanada banada kırılırlar de. kendin git bakarsın iyi tarafına gelir akşamada o gelir. ama konuşmaya başlamadan önce güzellikle konuşma istediğini, konuşarak kırmadan kırılmadan herşeyi halletmek istediğini söyle. çok dikkatli ve tatlı dilli, sakin olmalısın.
AYRICA;

arkadaşa aynen katılıyorum. içimde kin yok, ne benim ailemin nede senin ailenin suçu yok der yatıştırırsın.

ya cnm benim bak bes yillik evliyim benimde sana tavsiyem ailelerinizi evliliginize yansitmayin. ben gittum sen gelmedin ya bosver al cocugun git ailene kocan gelmesin. sendw onun ailesine fazla gitme. ucuncu kisileri uzak tutun evliliginize dahil etmeyin. acikca konus sen madem gelmiyorsyn bende senin ailene gelmemi bekleme de. biraz genis ol herseyi bukadar takma dedigim gibi aileni ihmal etme git gel kocani rahat birak ikinizde birbirinizi umursamayin yanu hislandiginiz seyleri tek basin yapin. evlilik bazen hapis hayatina donuyor bunalinca kendini mutlu etmeyi ogren. bekarken yaptigin seyleri yap mesela ben oyle yapiyorum cokda rahatliyorum
disari cik avmlere git acik havada yuru kizinla. inanki ben bes yil olacak bebegim olmuyor ah bir kizim olsa giydirsem suslesem ciksam valla hickimseyi dusunmem oh anne olmanin tadini cikar insallah bende annee olayim hepsini yapicam. hayatindan kocani bir zaman icin cikar yani mecazi anlamda sezsiz kal. uzerine gitme tartisma hobiler edin. kocani da oldugu gibi kabul et degismez. kotu huyunu kabullenmen seni rahatlatir elestirme ama sende kendini ona degisttirtme oda seni oldugi gibi kabul etsin. zaten bir sure sonra biebirinizi boyle kabul edip tartismiyosunuz. ailenlenlede acikca buraya gelmek istemiyor de mahcup olmazsin sonucta sen napabilirsinki idare etcem diye parcalama kendini unutma kendine deger ver sn herseyden onemlisin. annesin gurur duy ve kendinden baska kimseyi dusunme. ben oyle yaptim valla iyiki yapmisim salla gitsin bidaha gencmi olcaz mutlukal

Bakın şimdi bende ne yazacağım, rencide edici, aşağılayıcı yorumlar, hakaretler kurallara aykırıdır ve ceza alma sebebidir, aynı şekilde bu konu sahte, dur bende size bir hikaye uydurayım diyerek konuyu dağıtma, konu dışı mesaj yazmakta kurallara aykırıdır.

Konular sahte bile olsa üyeler bunu konuda dillendiremez, varsa şüphe kötü içerik bildirimi yaparsınız, üyeleri sahte konu olduğuna ikna etmek için kayınbirader, elti hikayeleri uydurmazsınız...

Lütfen üsluplara da dikkat ederek konu içeriğine yorum yapınız.

benimkide kavgadan sonra böyle şeyler yapar ama o gün gelince haber ver akşama gdelim der. belki senin eşinde böyle yapar. yatarken aşkım falan dedise yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…