- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
sen neymişsin be abi
bence bu konu sahte mahte değil
hem senin sahte olmadığın ne malum
baksana bu kadar güzel senaryo yazıyosun
tşk ederim kızlar tavsiyleriniz için...
pisbocuk kitabı mutlaka okuyacağım, sağol düşündüğün için.
arkadaşlar kendimi ez<dirmeyeceğim 7 yılım heba oldu bir 7 yılım daha gitmesin ama işte korkuyorum daha nasıl açık olacağım kalbim çarpıyor bağırmaya başladıgında evet oda bi insan ama karşılık vermeyi öğrenmeliyim ...
ha bu arada ben soğukyüzlüyüm galiba bu kadar heyecan yaptıgımı eşim hiç anlamıyor burasıda çok abes değilmi? çünkü herzaman bana diklenyorsun karşılık veriyorsun benimle savaşıyorsun diyip duruyor 2 cümle söylüyorum ama onu gelde bana sor sırtımdan terler akıyor...
birinde üstüme geliyordu evde dolanıp duruyordu korkuyorum xxx dedim otur bi sakinleş sonra konuşalım dedim korkuyon böylesinde korkmasan naparsın acaba korkuyorum diye numara yapma diyo
gerçekten korkuyorum ama bilmiyo,
korkmasam hakkımı aramazmıyım...
ne yapacağımı bilir kendimi ezdirmez burayada gelip size sızlanmazdım
sahte olsam senaryomun basina uyduruorum yazmam herhalde
konunun hak ortasına gelip fake demende uyduruk bi durum gerçekten
tamam derdi olan arkadaş öğütten pek almıyo yine bildiğini okuyor ama fake değil bu kadar ayrıntı vermesi hem yaşanmışlıkları çok benziyo çoğu insanınkine oldukça sıradan
Konunun basinda banliydim, yine boyle bir konuya yazmistim
Aman herneyse ya inaniyorsaniz takip edin beni ilgilendirmiyor ben fikrimi belirttim
ya bana neden bildiğini okuyor diyorsunuzki ben hanginize haksızsın ama şöyle yapacağım hayır öyle değil böyle diye itiraz ettimki herkese haklısın dedim dinlkiyorum bildiğimi falanda okumuyorum sadece şu an çok gergin oldugumuz için hemen uygulamaya koyamıyorum zamanla inş değişecek bişeyler bende hayır demeyi öğrenicem al adam aileme gitmiyor acaba ben gitsem şu an sinirli dahamı kötü oluruz diye düşünüyorum başka zaman olsa babam geldi ben gidiyorum derdim ama şimdi cesaretim yok akşam bağırıp çağırmasından yine kontrolden çıkmasından korkuyorum hanginize itiraz ettimki beni hep böyle anladınız?
benim ailemdede varda sorun ondan bizimkiler herşeye küsen alınan tipler annemler çok hassastır şimdi 2 haftadır gitmiyoruzda telde başlarlar bana söylenmeye gelmediniz ne o bizim sucumuz neydi falan bende komşuyu davet edelim deyince araya sıkıştırırım sandım annemlere gideriz diye düşünmüştüm ama olur gelsinler onlarada ertesi günmü giderişz dedim hayırdır ne gitmesi dedi allahtan uzatmadım yoksa yine kötü olurduk uzatmadıgım için zaten iyi geceler dediya
ayyyyyyyyyy beni çok sinir ettinn ya sabahtan beri ömrümü yedin be kadın
özür dilerim sy2011 ben şimdi naptım anlamadım, tamam ne halim varsa görürüm, Allaha emanet ol.
sabah geldin ben napim dedin akşama oldu hala ben napim arkadaşım anlatıyoruz hep bahene derdindesin sende allaha emanet ol
Yanlış yönlendirrmiyim bilemiyorum ama şimdi ses etmeyip gidersin, üstüne de 'sen benimle inatlaşıyorsun ama benim öyle bir amacım olmadığı için inat yapmıyorum, gidelim' dersin
Şuan olaylar sıcak olduğu için alttan alırsın, sonra da tepkini koyarsın.Neden böyle diyorum senin amacın durumu düzeltmek olduğu için.
Diğer türlü kavga kıyamet kopar ben daha kötü olurum diyorsun o yüzden gitmen doğru bence..
Sonra başka konularda ağırlığını koy burnundan getir yani o seni cezalandırmadan evvel sen cezalandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?