Parkta yaşananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
Ya cidden aşırı sinirliyim. Oglumla kızimi parka goturdum. Esimde yanimdaydı. O kizla ilgileniyordu bende oglumu sallamaya başladım bir oğlan cocugu ogluma kafayı taktı oglum salıncağa biniyor benim diye oğlumu itiyor tahteravana biniyor benim diye bağırıyor. Oglan kaydiraga gitse ben cocugumu salincaga bindirsem kaydiragi birakip ogluma gelip benim diye indirmeye calisiyor. Abisi soyle yapalim bak daha kucuk birsuru salincak var bak onlara git diyorum hala inatlaşıyor. Oğlum kaydiraga gitti tam kayacakken oglumu itekliyor oglumu yere dusurecekti oglana bagirdim yapmayi kes oglumdan uzak dur diye. Annesi geldi bana bagiriyor cocuguma bagiramazsin diye bende cocuguma zarar verecek al oglunu dedim kadin uzerime yurudu eşim geldi kadinla tartiştik sinirle eve geldim anliyorum oda çocuk ama annesi en basından ordaymış ve hiç uyarmadı veya mudahelede bulunmadı

2 cocuk sahibi bir kadin diger cocuklarin psikolojisinden bihaber. Sonra ebeveynler cocuk gibi parkta kavga ediyor. Degisik.

Bagirmamim sebebi kaydıraktan iteklemesiydi oglum ondan kac yaş küçük oglum ayakta kaydiragın basındaydı aklim cıktı çocuk düsecek diye

Hanimlar sizde problemmi var kaydırağın başında 2 yaşındaki çocuk ayaktayken bir anda gelip iteklemeye başladı. Siz cocugunuz düsecek diye endiselenip bağırmazmıydınız betona cocugum dusse o sırada ne yapabilirdim?

Kaydırağın tepesindeki çocuğu iterse bende anlık refleksle bağırırdım korkup. İlla itilen çocuğun benim çocuğum olmasına gerek yok yani düşecek diye korkar insan. Ben sizi haksız bulmadım suç tamamen diğer çocuğun annesinde. Size gerek kalmadan o uyarıp sahip çıkmalıydı. Çocuğunu ortalığa salıp sonra biri müdahale edince sinirlenmesi anlamsız.

Zorbalar zorbası çocuk yetiştiriyorlar, üstüne hiç sahip çıkmadan sokağa salıyorlar. Sonra da biri bir şey diyince "Wow wow wow benim çocuğuma bağıramazsın! 1! 1! 1"

Çok eminim ki o hanım senin çocuğun zorbalanırken zevkle izledi olayları. Çok gördüm böylelerini. Kendi çocukları üstünlük sağlayınca keyfe geliyorlar. Sonra da biri bir şey dedi mi çirkefe bağlıyorlar.

++++
Ne demek başka çocuğa bağırmak yok yahu
O zmn topluma başıboş salmayacaklar gayet uzaktan izliyormuş ve sessizmis bağırdığını gördü öncesinde yapılanları görmedi mi?
3. Bir kişi bile yapma demeli, o çocuk tepetaklak düşse günah değil mi? Güçlü değil diye sessiz diye herkes annenin keyfini beklesin oldu

Çocuk yerine annesini uyarsanız daha iyi olurmuş tabi ama itip düşürme tehlikesinde çocuğa da müdahalede bulunursunuz, bulunamazsin ne demek? Kendi çocuğunuz değil başkasının çocuğunda bile durum aynı olur. Ne yapacaksınız çocuğunuzun düşmesi pahasına sessiz mi kalacaksınız yani?

Annesi de çocuğunu parka salmak yerine göz kulak olacak. Öyle bağırmazsin demekle olmuyor.

Muhtemelen ay ozguvenli ay lider ruhlu diye geziyordur.
Oysa çok değil ortaokul çağında ilk bıçak ona donecek

Doğurup doğurup atıyorlar, bazıları üremesin yaa
Evet haklısınız oturup aglıyacaktım ya betona çakılsaydı ya ölseydi falan diye aklimda bir suru senaryo geçti hala aklıma geldikçe kötü oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…