- 19 Kasım 2013
- 18.839
- 34.012
- 798
Çocuk diye ay sen abisin kocamansın söyle yapalım falan diye düzgün düzgün konuştum. Bak abisi su salıncaklar boş ne güzel kayıyorsun falan öyle cocugumu itince aklim cıktı zaten yakındaymış ve cocuguma yaptigi zorbaliklari izlemişBen de parkta öbüşmeli konu sandım nedense
Hatanız şu, rahatsızlık veren çocuk zarar verme boyutuna gelene kadar beklemişsiniz. Halbuki ilk bir iki rahatsızlık sonrası çocuğum annen nerde senin deyip gidip annesiyle konuşsaydınız sorun büyümezdi bence.
Benzerini yazın yaşadım, havuzda çocuğun biri kenarda durmuş havuzdaki arkadaşına tükürüyor. Tanıdığım tipler de değil misafir çocuğu muhtemelen. Tükürdüğünü görünce gayriihtiyari yüksek sesle ayyy tükürmesene beee diye bağırdım.korktu çocuk da yazık. Sonra gittim annesine kusura bakmayın biraz yüksek sesle uyardım ama böyle böyle dedim. Sorun değil iyi yapmışsınız ben de kulağını çekeyim dedi, kapandı konu.
Tamam işte o da çocuk ve birinin çocuğu, kıymetlisi. Diğer anne zaten hatalı, ona bişey demiyorum. Sizin de hatanız sorunu son raddeye gelene kadar çocukla çözmeye çalışmak olmuş. Tecrübe edinmişsiniz işte, öyle bakın mevzuya.Çocuk diye ay sen abisin kocamansın söyle yapalım falan diye düzgün düzgün konuştum. Bak abisi su salıncaklar boş ne güzel kayıyorsun falan öyle cocugumu itince aklim cıktı zaten yakındaymış ve cocuguma yaptigi zorbaliklari izlemiş
Evet tecrübe edinmiş bulundum en ufak seyde annesini bulup bundan sonra cocugumdan uzaklastiracagim birde kadinin ustume yurumesi hakliymış gibi beni benden aldiTamam işte o da çocuk ve birinin çocuğu, kıymetlisi. Diğer anne zaten hatalı, ona bişey demiyorum. Sizin de hatanız sorunu son raddeye gelene kadar çocukla çözmeye çalışmak olmuş. Tecrübe edinmişsiniz işte, öyle bakın mevzuya.
Sahip çıksın o da çocuğuna ama olmazki öyle eve gitmekleAlıp eve dönseydiniz kimsenin çocuğuma bağıramazsınız.
Biz de uyarıyoruz büyükleri aileleri bir şey demiyor çünkü başkası söyleyince etkisi oluyor diye de bize izin veriyorlar. Ama zorlarlarsa giderim eve yani bağıramam.
Kimsenin çocuğuna bağırmaya hakkınız yokYa cidden aşırı sinirliyim. Oglumla kızimi parka goturdum. Esimde yanimdaydı. O kizla ilgileniyordu bende oglumu sallamaya başladım bir oğlan cocugu ogluma kafayı taktı oglum salıncağa biniyor benim diye oğlumu itiyor tahteravana biniyor benim diye bağırıyor. Oglan kaydiraga gitse ben cocugumu salincaga bindirsem kaydiragi birakip ogluma gelip benim diye indirmeye calisiyor. Abisi soyle yapalim bak daha kucuk birsuru salincak var bak onlara git diyorum hala inatlaşıyor. Oğlum kaydiraga gitti tam kayacakken oglumu itekliyor oglumu yere dusurecekti oglana bagirdim yapmayi kes oglumdan uzak dur diye. Annesi geldi bana bagiriyor cocuguma bagiramazsin diye bende cocuguma zarar verecek al oglunu dedim kadin uzerime yurudu eşim geldi kadinla tartiştik sinirle eve geldim anliyorum oda çocuk ama annesi en basından ordaymış ve hiç uyarmadı veya mudahelede bulunmadı
Annesinin demesi başka gidip çocğua bağırmak kızmak başka. Valla benim çocuğuma birinin bağırdığını görsem ne yaparım kestiremiyorum. Bu arada hiç böyle bir durum yaşamamışım onu farkettimAlıp eve dönseydiniz kimsenin çocuğuma bağıramazsınız.
Biz de uyarıyoruz büyükleri aileleri bir şey demiyor çünkü başkası söyleyince etkisi oluyor diye de bize izin veriyorlar. Ama zorlarlarsa giderim eve yani bağıramam.
Yani çocuk başıboş olabilir tamam mı ama yine bağırılmayı hak etmiyor bak beğenmedimlere ayıp yaa.Annesinin demesi başka gidip çocğua bağırmak kızmak başka. Valla benim çocuğuma birinin bağırdığını görsem ne yaparım kestiremiyorum. Bu arada hiç böyle bir durum yaşamamışım onu farkettim
E Dövün bari o zaman milletin çocuğunu. Ben valla çocuğumu tanıyamıyorum daha 15 gündür vurdu sendromlar. önceki gün millete öylesine kum atıyodu. hep g.tündeyim ama kasla göz arası oluyo böyle şeyler ben dibindeyken de oluyo. Napalm toplanıp bağıralım. Aaa terbiye oldu okey ya.Sahip çıksın o da çocuğuna ama olmazki öyle eve gitmekleçocuğa nasıl mesaj verdiğinizi düşünün birde biri sizi rahatsız ediyor kalkıp eve gidiyorsunuz sanki çocuğun suçu varmış gibi.çocuğu azar işitsin istemeyen o raddeye gelmeden müdahale etmeli.
Valla kaşla göz arasındada olmayacak bir zahmet terbiye edin çocuğu kendiniz alıp eve götürün çevreye rahatsızlık verecek davranışları varsa.olayıda abartmayın ne alaka dövmek falan şimdiE Dövün bari o zaman milletin çocuğunu. Ben valla çocuğumu tanıyamıyorum daha 15 gündür vurdu sendromlar. önceki gün millete öylesine kum atıyodu. hep g.tündeyim ama kasla göz arası oluyo böyle şeyler ben dibindeyken de oluyo. Napalm toplanıp bağıralım. Aaa terbiye oldu okey ya.
Aynısı kuzenime olmuştuBenim seneler önce öyle kardeşimi kaydırak tepesinden düşürmüş çocuğun biri ben yoktum. Düştüğü gibi bayılmış nefesi gitmiş. Sabaha kadar hastanede kaldık kafatası çatlamış. Çocuk diye karşı tarafın her şeyine susamayız sonuçta bizimki de çocuk. Annesi o zamana kadar ilgilenmeyipte siz çocuğunuza sahip çıkınca mı aklına gelmiş bir çocuğu olduğu
Aynı şey değil Merve sen çocuğunun başındasın kum atınca muhakkak müdahale ediyorsundur yapma etme diye. Burda çocuk en az 5 10 dk boyunca zorbalık yapmış ama artık anne telefona mı gömülmüş yoksa umursamıyor mu başkasının çocuğunu hiç müdahale etmemiş. Bi de kaydırak tepesinde iten kendi çocuğum olsa ona da bağırırım çünkü çok tehlikeli.E Dövün bari o zaman milletin çocuğunu. Ben valla çocuğumu tanıyamıyorum daha 15 gündür vurdu sendromlar. önceki gün millete öylesine kum atıyodu. hep g.tündeyim ama kasla göz arası oluyo böyle şeyler ben dibindeyken de oluyo. Napalm toplanıp bağıralım. Aaa terbiye oldu okey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?