Bende bu durumdayım açıkçası. Oğlumu bisikletine bindiriyorum,yürumek isterse iniyor,kızım da scooter kullanıyor. Ama ben park tarafına geçmiyorum hiç,büyükçe bir parkta yürünen tarafta kalıyoruz. Bazen piknik örtüsü ile gidip çimenlerde oturuyoruz. Parka gidilecekse de sabah erken saatte gidiyoruz,onda da manyak gibi el dezenfekte ediyoruz.
Bende kızımı uzun süre kaydırağa bindirmedim ,dışardan gören sizin gibi düşünmüş olabilir konu sahibi ama ben kaydıraktan düşmesinin nasıl birşey olduğunu,parktan apar topar hastaneye götürüp saatlerce orada kan değerlerine bakılması sayesinde tecrübe ettim,cekilen röntgenlerde cabası. Neyse ki birşey olmadı kızıma ama yaşadığım korkuyu bir ben bilirim kızım düşüpte yürümeyince.
İnsanları bu şekilde yargılamayın,bilemezsiniz altında yatan sebepleri.
Ha bu arada oğlum arabaya binerken gitmek istemediği için hala ağlıyor,dışardan gören diyebilir ne biçim anne,ağlata ağlata götürüyor çocuğu ama kazin ayağı öyle değil yani.
Üzülecek birşey yok,evde konuşmuşlardır sınır koymak adına alıp götürmüştür çocuğunu eve ,sözünü dinlemediği için.

Çok tanıdık şeyler bunlar
Ağzı burnu kan revan içinde çocuğu kucaklayıp, 4 nala deparla hastane acilinde soluğu almayan kimseler verilen aşırı tepkileri, bir anlık çıkışmaları anlayamazlar.
Benim 1 yaşından itibaren çocuğum kaydırakta ters kayıyor, ne kadar uyardıysak vazgeçiremedik.
Ya sırt üstü kafa aşağıda ya da yüz üstü kafa önde.
Benim de ağzımdan ‘oğlum normal kay, çocuk gibi insan gibi kay, yapma oğlum bak gideriz, sen oynamayı bilmiyorsun’ gibi cümleler çıkmış olabilir, hatırlamıyorum.
Daha dün akşam çimleri koparıp yemeye çalışan küçüğü omzuma attığım gibi ‘sen arabaya gidiyorsun, eve götüreceğim’ dediğim an, büyük bacaklarıma yapıştı, ikisi çığlık kıyamet ağlama, ayağımda biri yerde sürünüyor adeta.
Onu almak için, omzuma attığımı yere bıraktım ve ikisi de kaçıştı ağlayarak.
Ben onların peşinde gelin buraya çabuk nidalarıyla koşuyordum.
Araya ağaçlar girince beni göremediler aşırı ağlamaya başladılar, ben kahkahalarla gülmeye.
Dışarıdan gören psikopat kadın çocukları dövdü, attı şimdi de korkutup gülüyor demiştir.
Ama işte o 5 dk dan hayat kesiti olmaz, olamaz.