Parlak fikirler çıkar mı :)

honey93

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
56
34
288
Bayanlar günaydın. Ben bir dershanede çalışıyorum. Dershane adına açılmış facebook sayfamız var ve genel müdürüm benim yönetmemi istedi. Senden değişik şeyler bekliyorum aktif kullan dedi. Örnek veriyorum bugün yaz kampı bitiyor ve 15 günlük tatile giriyoruz öğretmenleri de kullanıp güzel bir şeyler yap dedi lütfen fikir verin

başka kurumlar neler yapmış onları inceleyin isterseniz

Sanırım tanıdım videosu gibi bişeyden bahsediyor.kısa kısa videolar veya fotolardan bir tanıtım hazırlayabilirsin.

Slayt yapabilirsin.
Ozel okul cok yorucu mu?atanamassam aklimin bi kosesnde var benim de

Kamptan ve sene içindeki tüm aktivitelerden oluşan fotolarla bir slayt hazırlayabilirsiniz.
Öğrencilere ve öğretmenlere dershane hakkında duygularını yazmaları için bir duvar bir köşe oluşturabilirsiniz.

Facebook isin son zincir halkasi.. once derdhanede sicak bi ortam olmasi lazim ogrencilerle cok iyi olmasi lazim aranizin. Cok eglenceli vakit gecirmeniz lazim. Sonra bunlari surekli paylasip slaytlar hazirlayabilirsin.
Hatta yarisma duzenleyebilirsin dershanede cekilmis fotograflardan en cok begeni alan ogrenciye hediye verebilirsiniz. Fotografin konusu,size kalmis.

Dershanede her sinif icin en ler kosesi yapabilir bunu facebookta paylasabilirisniz. Ogrenciler boyle seylere bayilir

Facebook isin son zincir halkasi.. once derdhanede sicak bi ortam olmasi lazim ogrencilerle cok iyi olmasi lazim aranizin. Cok eglenceli vakit gecirmeniz lazim. Sonra bunlari surekli paylasip slaytlar hazirlayabilirsin.
Hatta yarisma duzenleyebilirsin dershanede cekilmis fotograflardan en cok begeni alan ogrenciye hediye verebilirsiniz. Fotografin konusu,size kalmis.

Dershanede her sinif icin en ler kosesi yapabilir bunu facebookta paylasabilirisniz. Ogrenciler boyle seylere bayilir
En'lerden kasıt nedir?

En sevecen
En komik
En sosyal
En uykucu vs vs
En yardimsever
En sinirli vs vs

Back
X