ateşle barut yanyana durmaz.
seni eleştirmek haddim değil, ne istersen onu yaparsın.
ama bekar bir erkeğin evine gidip kalmanı doğru bulmuyorum. her kişi neyin olursa olsun. gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.
bilmem anlatabildim mi?
2 gün sonra açacağı topik üstten seviştik boşaldı hamile olabilirmniyimmü
hakikatten insanlardan yalan dilemek için topik açman tuhaf bi durum çevrendeki arkadaşlarına felan sorsaydın bari
Konu sahibi kalsam dogrumu yanlismi yaparim? diye birsey sormamis ki
neden olayin ahlaki/sizi ilgilendirmeyen tarafina yorum yapiyorsunuz?
Gercekten bizi ilgilendirmiyor yani o kisim/fikir istese neyse
Soruna gelicek olursak yalan bulma soyleme konusunda pek iyi degilim fakat
klasiklesmislerden olan"kiz arkadasimda kalicam"i kullanabilirsin
kizida daha onceden haberdar edersin...
ne kadar ön yargılısınız ya.. çevrenizdeki tüm erkekleri cinsel organ olarak görmeyin bence, her eve giden mercimeği fırına veriyo diye birşey yok.. ateşle barut yanyana durmazmışmış.. yukardaki yorumların yaş ortalamasını merak ediyorum açıkcası +50 falan mı?
ben 23 yaşımdayım evliyim..
çok ortama girdim çıktım
erkeklerin genelini çok iyi tanıyorum..
yazımda belirtttim zaten hepsini kapsamıyorum diye sen +14 yada +15 falansın heralde birazını okuyup birazını okumamışsın:)
biz cinsel organ olarak görmüyoruz zaten erkeklerin geneli görüyor diye belirtmiştim ben sen bence ilk önce nasıl cvp vericeğini bi ayarla tasarla öyle gel:)
ayy yuhh cidden bi girdim inanamadım ! ne kadar ön yargılısınız canınız sıkıldı yazıcak yermı bulamadınız ! soruma cevap vermıceksenız neden atlıyosunuzz sizz ya !
24 yaşındayım ben ! eminim benden küçükler bile yazmıstır diğer sayfaya ! büyük olanlarda beyin yaşınızıda görmüş oldum ! ve eminim yeryüzündeki meleklersiniz siz hayatınızda hiç yalan söylemediniz !
askerden geldi 5 yıldır beraberiz 1 yıldır görmedim ! doğum günüm özel günüm arkdaslarımızla kutlıcaz saten ama gece çıkamıcam ramazan büyük etken ! sadece fikir istedim ben yaa yazıklar olsun gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?