- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
2 gün sonra açacağı topik üstten seviştik boşaldı hamile olabilirmniyimmü
hakikatten insanlardan yalan dilemek için topik açman tuhaf bi durum çevrendeki arkadaşlarına felan sorsaydın bari
Yaşın kaç canım okuyor musun ya da çalışıyor musun ona göre cevap vercem.
Ayrıca buraya yalan bulmamız için mi konu açıyorsun ya da sana ahlak dersi verenleri aldırmamanı öneriyorum.
Çünkü sen napcağını daha iyi bilirsin
kimsenin ahlak dersi vermesine gerek yok bence.
Çünkü bende aynen böyle konu açmıştım.
Aynısını yaptılar.
Sanki yalan söylim mi söylemim mi diye konu açmışım gibi.
Bende senin gibi açıkca yalan söylicem bana fikir verin dedim...
24 yasındayım canım ben eminim buraya yazanlar diyorum ya melek hepsi komikler sadece
bana yalan bulun demedimki parlak fikirleri olan varmı dedim okadar insan var illaki benim durumumu yaşamıştır yaa ne bçim bişey değeri 5 para etmeyen insanların seviyesine inip onları saten takamam ben !
Okuyormusun ya da çalışıyormusun biraz daha açarsan parlak fikir vercem ona göre canım
çalışıyorum canım mali müşavirim. beni ne hallere düşürmüşler okuyup gülüyorum hala :)
saten Kk da bütün konulara baktıgımda görüyorum bunu yazık hepinize (iyi yorum yapanlar hariç iyi düşünenler hariç. tabiki)
bi sorun ya milleti dinlemeden eleşitirmek içinmi burdasınız siz anlamıyorum ya :S
benim sevdiğim erkeği evlenceğim erkeği sapık ahlaksız gibi gösteren hatunlar allah ıslah etsin sizi sadece tek sözüm bu ! ve soruma cevap verecekler yazsın buraya diğerleri yazmasın !
2 gün sonra açacağı topik üstten seviştik boşaldı hamile olabilirmniyimmü
hakikatten insanlardan yalan dilemek için topik açman tuhaf bi durum çevrendeki arkadaşlarına felan sorsaydın bari
benim takıldıgımda bu kısmı, sanki alalade tanımadıgın bir erkekle kalacaksın aynı evde, bende defalarca kaldım aynı sen gibi bizde uzun zamandır beraberiz. ne oldu kaldıkta, tecavüze mi uğradık? ateşle barutmuş, sevişmekten başka birşey yapılmıyo heralde bir kadınla adam yanyana gelince..
Ailesi o kız arkadaşını aramak isteyebilir ( Yani benim ailem ister en azındanarkadaşın iftar vermiş olsun kızları çağırsın yemekten sonra da sohbet dertleşme olacak diyebilirsin :)
arkadaşın iftar vermiş olsun kızları çağırsın yemekten sonra da sohbet dertleşme olacak diyebilirsin :)
Ailesi o kız arkadaşını aramak isteyebilir ( Yani beni ailem ister) ama otelde patronuyla konuşmak isticek halleri yok canım
Ailesi o kız arkadaşını aramak isteyebilir ( Yani beni ailem ister) ama otelde patronuyla konuşmak isticek halleri yok canım
tşklr ramazanda bencede iftardan başka alternatif seçeneğim yok gibi saten
24 yas canım okadar baskıcı bi üslupları yok :)
cocukda değilim saten.
amacım fkr yani benim
o da doğru ama aile için de birileri ayarlanabilir bence yakın arkadaşlarına numarayı verir annesi gibi konuşurlar
İşyerinin iftarı daha iyi gibi geldi ama yine de konu sahibi bilir.
Biz fikir verelimde
Aralarından seçsin konu sahibi
o daha iyi ama otelde kalmaya açıklama bulmak lazım :26:
ahahh aynen
otelde kalmak iste bu şekilde gitmek olmaz tabisi
kız arkdaşlarımda çoğu evli bekar arkdaşım yaşadıgım şehirde yok şuan kız arkdaş olayıda yalan olur yani
iftara diye çıksam çıkarımda işte kalmak için çözümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?