- Konu Sahibi parlayanyildizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni aldiklarinda cok hos canim.
Günlük yatak örtünü begendim özellikle.
bende abarti abiye yatak örtülerini hic sevmiyorum, en güzeli böyle sadesi bence.
aynen canim hic sevmem öyle tüllü püsküllü dantelli fiyonklu seyleri![]()
annemde aksine bunu napcaksin ben sana gelinlik gibi yatakörtüsü alcaktim dedi
ayyy anneeee iyiki bana söylemeden öyle bi ise girismemissin dedim, senin dedigin gibi gelinlik giyilir yataga örtülmez dedim bide
valla benim gelinligim bile o yatak örtüleri gibi abartili olmaz sanirim
cok mu sadeyim neyim yaa
bana renkleri biraz koyuya kaciyor gibi geldi ama sonra beyazla kombine ederim cogunlukla deyip icimi rahatlattim
nasil olur sence beyazla?? :44:
beyazla mor cok güzel yakisiyor bence canim. üzerine beyaz veya pastel pembe tonlarinda yastiklar atarsin koyu falan olmaz...
ço kgüzelmiş canım güle güle kullan..ahh bende daha baharda başlıycam o alış-verişlre:44:
cok tesekkür ederi tatlim, hayirdir canim niye duygusallastin böyle![]()
.
daha önce bu Pastatabagindan almistim ama arkadasimin evine ev ziyaretine giderken
icine pasta yapip hediye olarak götürdügüm icin tekrar aldim
Eki Görüntüle 281122
arkadasima hazirladigim hediyeler:
Eki Görüntüle 281123 Eki Görüntüle 281124
Biraz duygusal dönemimdeyim canim ondan olsa gerek, yoksa uzun yillar cocuk düsünmüyorum..
Bakalim kismet hersey :)
Bu fikre bayildim yaaa,cok hos olmuss...
Pasta yapmayi cok severim, mutlaka bu sekilde hediye edecegim bende..
Aklina saglik ..![]()
canim hic bi gününü bos gecirmiyorsunyeni aldiklarinda cok güzel
sicak su torbasi benimde aklimda... almam lazim daha.
Biraz duygusal dönemimdeyim canim ondan olsa gerek, yoksa uzun yillar cocuk düsünmüyorum..
Bakalim kismet hersey :)
Bu fikre bayildim yaaa,cok hos olmuss...
Pasta yapmayi cok severim, mutlaka bu sekilde hediye edecegim bende..
Aklina saglik ..![]()
Canım bayıldım pasta standına ne kadar da güzel yapmışsın hediyeyi :)) Ben de almak istiyorum bundan bir tane nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullansın arkadaşın.![]()
Aman allahım benim gibi mavi delisi buldum süper :)). aldıkların çok ince bir zevkin ürünü Allah keyifle huzur ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. mutluluğunuzu her dakika dahada artsın bebiklerinin de maviş hazırlıklarını görelim :)))) okadar çok severim ki maviyi çevrem bıkmıştır çok dır dır ederler başka renkler kullnanmam için. bende bu sebeple çeyizimi farklı renklere ağırlık vererek düzenlemeyi planlıyordum kiiii senin sayfanı gördüm ve tüm baskılara karşı mavi sevdamı çeyizime yansıtmaya karar verdim :))). mutfağın için aldıklarının renkleri harika tam nereden aldığını soracaktım ki yurt dışında yaşadığını okudum. tchiboyu gezmiştim bi kaç hafta evvel ama bunları görememiştim bu sefer daha dikkatli bakayım. porselenlerimin tamamını kütahya porselenden almayı planlıyordum kütahya kahvaltılılarında mavi kullanmıyor maalesef , aldığın için sana sorayım mavi uğruna kütahyanın kalitesinden vazgeçilir mi tchibonun porselen kalitesi nasıl.
arkadasim bayilmisti, mutlaka yap canim
bazen öyle duygusal dönemler yasiyoruz, ama normal yani gelir gecer durumlar
bende öyle hemen cocuk düsünmüyorum cok hosuma gittigi icin dayanamadim aldim![]()