ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

.

Nevresimlerimi türkiyeden alirim demistim ama bunlar cok hosuma gitti dayanamadim kaptim hemen:

sanirim Yatak odamin konsepti de hazir, bu renklerde devam edecegine inaniyorum :1:

$gftr.webp $dsrt.webp

$xyse.webp bu nevresimlere bayildim

bu da günlük yatak örtüm:

$vdfgt.webp

:31:

yeni aldiklarinda cok hos canim.
Günlük yatak örtünü begendim özellikle.
bende abarti abiye yatak örtülerini hic sevmiyorum, en güzeli böyle sadesi bence.

yeni aldiklarinda cok hos canim.
Günlük yatak örtünü begendim özellikle.
bende abarti abiye yatak örtülerini hic sevmiyorum, en güzeli böyle sadesi bence.

aynen canim hic sevmem öyle tüllü püsküllü dantelli fiyonklu seyleri :1::1::1:
annemde aksine bunu napcaksin ben sana gelinlik gibi yatakörtüsü alcaktim dedi
ayyy anneeee iyiki bana söylemeden öyle bi ise girismemissin dedim, senin dedigin gibi gelinlik giyilir yataga örtülmez dedim bide
valla benim gelinligim bile o yatak örtüleri gibi abartili olmaz sanirim:1::1:
cok mu sadeyim neyim yaa

bana renkleri biraz koyuya kaciyor gibi geldi ama sonra beyazla kombine ederim cogunlukla deyip icimi rahatlattim
nasil olur sence beyazla?? :44:

aynen canim hic sevmem öyle tüllü püsküllü dantelli fiyonklu seyleri :1::1::1:
annemde aksine bunu napcaksin ben sana gelinlik gibi yatakörtüsü alcaktim dedi
ayyy anneeee iyiki bana söylemeden öyle bi ise girismemissin dedim, senin dedigin gibi gelinlik giyilir yataga örtülmez dedim bide
valla benim gelinligim bile o yatak örtüleri gibi abartili olmaz sanirim:1::1:
cok mu sadeyim neyim yaa

bana renkleri biraz koyuya kaciyor gibi geldi ama sonra beyazla kombine ederim cogunlukla deyip icimi rahatlattim
nasil olur sence beyazla?? :44:

beyazla mor cok güzel yakisiyor bence canim. üzerine beyaz veya pastel pembe tonlarinda yastiklar atarsin koyu falan olmaz...

.

bugünkü ceyiz alisverisimden
bayramlik diye ciktim evden, bayramlik bulamadim bunlari aldim:

mutfak gereclerim:

$IMG00393-20111102-1708.webp $IMG00397-20111105-1415.webp $IMG00396-20111105-1414.webp

bambu kesme tahtam, bahartaligim

$IMG00398-20111105-1415.webp $IMG00396-20111105-1414.webp $Emsa_Gewuerz-Kartei_508457.webp

WMF markali Celik Tavam ve günlük kullanim icin 12 kisilik catal bicak takimim:

$df.webp $fds.webp $fdsdet.webp

cok tesekkür ederi tatlim, hayirdir canim niye duygusallastin böyle :70:

Biraz duygusal dönemimdeyim canim ondan olsa gerek, yoksa uzun yillar cocuk düsünmüyorum..
Bakalim kismet hersey :)

.

daha önce bu Pastatabagindan almistim ama arkadasimin evine ev ziyaretine giderken
icine pasta yapip hediye olarak götürdügüm icin tekrar aldim

Eki Görüntüle 281122

arkadasima hazirladigim hediyeler:

Eki Görüntüle 281123 Eki Görüntüle 281124

Bu fikre bayildim yaaa,cok hos olmuss...
Pasta yapmayi cok severim, mutlaka bu sekilde hediye edecegim bende..
Aklina saglik ..:54:

Biraz duygusal dönemimdeyim canim ondan olsa gerek, yoksa uzun yillar cocuk düsünmüyorum..

Canım bayıldım pasta standına ne kadar da güzel yapmışsın hediyeyi :)) Ben de almak istiyorum bundan bir tane nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullansın arkadaşın.:nazar:

canim hic bi gününü bos gecirmiyorsun :1: yeni aldiklarinda cok güzel
sicak su torbasi benimde aklimda... almam lazim daha.

evet yaa bir günüm bile bos gecmiyor, tabanlara ve cüzdana kuvvet diyoruuuuuz devam ediyoruz:1::1:
öyle sicak su torbasi deyip gecmemek lazim cok ise yariyor
:34::1::1::1:

arkadasim bayilmisti, mutlaka yap canim
bazen öyle duygusal dönemler yasiyoruz, ama normal yani gelir gecer durumlar :34:
bende öyle hemen cocuk düsünmüyorum cok hosuma gittigi icin dayanamadim aldim :1:

Canım bayıldım pasta standına ne kadar da güzel yapmışsın hediyeyi :)) Ben de almak istiyorum bundan bir tane nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullansın arkadaşın.:nazar:

tesekkür ederim canim, arkadasim da bayilmisti :1:

pasta tabagini ikea´dan aldim canim 13 €´ya

mutlaka al tatlim, cok güzel ve kullanisli kapagi oldugu icin kesinlikle tavsiye ederim :34:

Aman allahım benim gibi mavi delisi buldum süper :)). aldıkların çok ince bir zevkin ürünü Allah keyifle huzur ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. mutluluğunuzu her dakika dahada artsın bebiklerinin de maviş hazırlıklarını görelim :)))) okadar çok severim ki maviyi çevrem bıkmıştır çok dır dır ederler başka renkler kullnanmam için. bende bu sebeple çeyizimi farklı renklere ağırlık vererek düzenlemeyi planlıyordum kiiii senin sayfanı gördüm ve tüm baskılara karşı mavi sevdamı çeyizime yansıtmaya karar verdim :))). mutfağın için aldıklarının renkleri harika tam nereden aldığını soracaktım ki yurt dışında yaşadığını okudum. tchiboyu gezmiştim bi kaç hafta evvel ama bunları görememiştim bu sefer daha dikkatli bakayım. porselenlerimin tamamını kütahya porselenden almayı planlıyordum kütahya kahvaltılılarında mavi kullanmıyor maalesef , aldığın için sana sorayım mavi uğruna kütahyanın kalitesinden vazgeçilir mi tchibonun porselen kalitesi nasıl.

Aman allahım benim gibi mavi delisi buldum süper :)). aldıkların çok ince bir zevkin ürünü Allah keyifle huzur ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. mutluluğunuzu her dakika dahada artsın bebiklerinin de maviş hazırlıklarını görelim :)))) okadar çok severim ki maviyi çevrem bıkmıştır çok dır dır ederler başka renkler kullnanmam için. bende bu sebeple çeyizimi farklı renklere ağırlık vererek düzenlemeyi planlıyordum kiiii senin sayfanı gördüm ve tüm baskılara karşı mavi sevdamı çeyizime yansıtmaya karar verdim :))). mutfağın için aldıklarının renkleri harika tam nereden aldığını soracaktım ki yurt dışında yaşadığını okudum. tchiboyu gezmiştim bi kaç hafta evvel ama bunları görememiştim bu sefer daha dikkatli bakayım. porselenlerimin tamamını kütahya porselenden almayı planlıyordum kütahya kahvaltılılarında mavi kullanmıyor maalesef , aldığın için sana sorayım mavi uğruna kütahyanın kalitesinden vazgeçilir mi tchibonun porselen kalitesi nasıl.

oooooyyy canim benim ne güzel dileklerde bulunmussun öyle AMiiiiN AMiiiiN ins

maviyi seviyorsan ceyizini de öyle al canim baskalarinin baskisini bosver,

senin icine sinmeli sen yasayacaksin o evde sen kullancaksin o ürünleri baskalari degil, o nedenle kendi bildigini yap :34:

bebis elbiselerinin cogu pembis cünki hep kiz esyasi almisim, oglum icin mavileri dizdiririm ben merak etme :34::34::34:

tchibo´nun porselen kalitesi cok iyi gercektn icin rahat birsekilde alabilirsin,

kütahya porseleni cok iyi ben yemek takimimi kütahya porselininden alcam ins

ben bu mavisleri baya oluyo alali simdi bulunmaz zannetmyorum ara gelir yine baska modeller sen websitesinden takip et :34:

tchibo´nun genel olarak mallari cok kaliteli, gözü kapali alirim ben, herkese de tavsiye ederim

umarim hersey gönlünce olur, baska bilmek istedigin bise olursa yardimci olmak isterim :16:

arkadasim bayilmisti, mutlaka yap canim
bazen öyle duygusal dönemler yasiyoruz, ama normal yani gelir gecer durumlar :34:
bende öyle hemen cocuk düsünmüyorum cok hosuma gittigi icin dayanamadim aldim :1:

Aslinda haklisin ufak tefek bebek kiyafetleri alinabilir.
Bazen cok uyguna cok güzel seylere denk geliyorum
ama almak aklimdan gecmemisti hic..
Bu arada sen almanyadan misin?

Back
X