• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

Çeyizciklerin çok güzel mutfakta konsept rengi çok beğeniyorum.Mavi de çok cici olmuş.:nazar:
İmzandaki iletine de bayıldım ayrıca :9:
Bende bir havacı sevgilisiyim :17:

cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun :16:

o iletiyi askim bana söylemisti telefonda, ustabirligindeki ilk telefon görüsmemizde merhaba bile demeden pat diye bu lafi söyledi neye ugradigimi sasirdim :52: :52: :52:

yani öyle bir animiz oldu, her genc kizin sevgilisi havaci olmazmis biz sansliyiz :34:

.

cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun :16:

o iletiyi askim bana söylemisti telefonda, ustabirligindeki ilk telefon görüsmemizde merhaba bile demeden pat diye bu lafi söyledi neye ugradigimi sasirdim :52: :52: :52:

yani öyle bir animiz oldu, her genc kizin sevgilisi havaci olmazmis biz sansliyiz :34:

.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim..:71:
Evet benim de havacı olduğunu öğrendiğinde söylemişti gülmüştük:90: Burada da görünce anımsadım..:31:

.

canim kardesimin ceyizime aldigi tava :16:

$P13-08-11_18.52.webp$P13-08-11_18.52[1].webp

.

cnmm hepsı cok gzl guzel gunlerınde kullan ınsllh hepsnı...

bende 341.ksa dnm askımı askere gnderdm bende denızcı sevgılısym:)her genc kznda denızcı sevglıs olamz :))askımda gderkn bana sölemıstı o sozu:)

bende 341.ksa dnm askımı askere gnderdm bende denızcı sevgılısym:)her genc kznda denızcı sevglıs olamz :))askımda gderkn bana sölemıstı o sozu:)

tesekkür ederim canim, ins... daha güzelleri senin olsun :34:

benimki de denizci istedi ama havaci oldu ama benimki maleses uzun dönem :69:

.

tesekkür ederim canim, ins... daha güzelleri senin olsun :34:

benimki de denizci istedi ama havaci oldu ama benimki maleses uzun dönem :69:

.

olsun tatlım hyrlı gdıp gelsınlerde ytrkı raht etsınlerde bız beklemeye rzıyız askerlrmzı:(
sonunda paşamla kavusmak vrsa her gecen gun bana onu gtrdgnı bılıosam bende senn gbı ceyız duzuom heycan ve mtlulukla bnu dusun hazrlklrnı yap sende:)
hepsı gelır gecer nezmn gtmstı safak kac bızım dha 147

olsun tatlım hyrlı gdıp gelsınlerde ytrkı raht etsınlerde bız beklemeye rzıyız askerlrmzı:(
sonunda paşamla kavusmak vrsa her gecen gun bana onu gtrdgnı bılıosam bende senn gbı ceyız duzuom heycan ve mtlulukla bnu dusun hazrlklrnı yap sende:)
hepsı gelır gecer nezmn gtmstı safak kac bızım dha 147

öyle canim, hayirlisiyla gidip gelsinler sag salim baska bise istemiyoruz :70:

iste ceyiz almak bi nevi teselli oluyor, gelecegimizi kuruyoruz sonucta, Allah yardimcimiz olsun ve agiz tadiyla hepsini kullanmayi nasib etsin

bizim safak 235 Ankaraya selam :16:

günler su gibi akip gecsin insallah

.

Back
X