hele o kucak senin bu kucak benim sag sola savrulmasi.
Güldürdünüz beni.Hahahaha ilahi yav kocam düşünmüyor diyosun da adamınKucağından kalkarak sen onu düşünmüş olsaydın keşke cnm ya
Intikam alin bari.Birdaha ki sefere yanlislikla baska adamin kucagina duserseniz kalkmayin,kocanizin gozunun icine bakarak oturun yani.adam haketmis))
Yaa sorma
Konu sahibi; bence açıkça konuş eşinle. Rahatsız olduğun konuları tek tek dile getir. Bazı erkekler açıkça konuşmadan anlamazlar bir takım şeyleri.
Daha önce konuşmuştum. Bir keresinde yatağa giderken düştüm. Şöyle bir kafasını kaldırdı, sonra geri yattı. Ben biraz yerde uzanmış bekledim, baktım ilgilenmiyor ayağa kalkıp bir sürü bağırdım. Savunması da şöyle oldu. " Bir ses duydum ama baktım seni göremedim" ee çünkü yere kapaklanmıştım, insan bir bakar değil mi?bu erkeklerin cogu laftanda anlamiyorki. en iyidi uygulamali göstersin oda illa bi yerini acitir. yüzüne dönüp bakma hatta kalk dans et. sonra laf ederse sira sira say...
Daha önce konuşmuştum. Bir keresinde yatağa giderken düştüm. Şöyle bir kafasını kaldırdı, sonra geri yattı. Ben biraz yerde uzanmış bekledim, baktım ilgilenmiyor ayağa kalkıp bir sürü bağırdım. Savunması da şöyle oldu. " Bir ses duydum ama baktım seni göremedim" ee çünkü yere kapaklanmıştım, insan bir bakar değil mi?
Teşekkür ederim iyiyim ve gülüyorum şu an yorumlara. Keyfim yerinde..kim takar kocayı, çok da tın!Yalnız kızın parmağı arada kaynadı iyi misin şuan
Yolda geçen insan düşse çığlık atıp koşuyorum ben. Sevmekle ilgili değil ki.acıcık insaniyet.iyide adam sizi sevmiyor zaten biliyorsunuz da bunu üstelik sizde onu sevmiyorsunuz ilgi beklemek saçma.
Senin kocan alemmis yav .adamin yapisi bu gamsiz rahat seni sevmiyor falan degil huyu bu.Daha önce konuşmuştum. Bir keresinde yatağa giderken düştüm. Şöyle bir kafasını kaldırdı, sonra geri yattı. Ben biraz yerde uzanmış bekledim, baktım ilgilenmiyor ayağa kalkıp bir sürü bağırdım. Savunması da şöyle oldu. " Bir ses duydum ama baktım seni göremedim" ee çünkü yere kapaklanmıştım, insan bir bakar değil mi?
Yolda geçen insan düşse çığlık atıp koşuyorum ben. Sevmekle ilgili değil ki.acıcık insaniyet.
Gülme, gelir başına!Dolmuşta daldan dala diyorsun
Ne desen haklısın.ya kusura bakma ama konulara yaptığın yorumlarda da denk geliyorum sana. kardeşinle açtığın konu falan fazla hassassın. kocan için bir kaç gömlek fazlasın. ısrarla kocam deyip boşamadığın içinde kocana saydırmadan burada kesiyorum yorumumu:)
Ya gelmesin 115 kilo kadınım ezilirler yazıkGülme, gelir başına!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?