Parmağım acıdı

Bir kere otobuste en onde otururken o ondeki korumalik yoktu ve yeni binen bir amca akbil basmaya calisirken otobus hareket edince direk kucagima oturdu.Cok utanmistim o ani hatirladim bunu okuyunca :).Benim esimde ben dustukten sonra beni tutar mesela benim tokezlenme yada yere dusme animda oyle bakar. Yerdeyken tutar kolumdan. Ilk zamanlar kiziyordum ama artik alistim. Ozellikle merdivenlerden kayip tikir tikir duserken oylece bakar. Bi el sallamadigi kalir arkamdan :)

Kesilen ve sıkışan parmaktan yola çıkarak neyi değerlendirelim? Evliliğiniz nasil, aranızda sorunlar var mı, bunu sadece bir parmaktan yorumlayamayız. Iyiyseniz, tek sorun parmaksa bunu açıkça söyleyip, cevabını alabilirsiniz.

Valla parmağınızı sormuyor ama, kucağında oturtuyor. Daha ne olsun

Bazı insanlar ani kazalar karşısında donup kalabiliyor. Medela üzerine araba gelse kaçamaz, öylece bakar.ama umursamamak kötü.

Ne tatlı bi konu sahibi ya

Konu sahibesi yemek masasında ablasının bakışından korkup çığlık atıp yüzünü kapatmış bir dönem. Epey ekşin dolu bir hayat

ya konu sahibesi fazla hassas fazla naif, nasıl desem prenses sendromundaki genç kızlar olur ya onlar gibi bir yapısı var.
niye boşanmıyor anlamıyorum. evcil hayvan beslese en azından can yoldaşı olur.

Allahım adamdaki rahatlığa bak

ya konu sahibesi fazla hassas fazla naif, nasıl desem prenses sendromundaki genç kızlar olur ya onlar gibi bir yapısı var.
Besliyorum. Kedilerim var. Eşimle tek ortak noktamız onlara olan sevgimiz.

Yazdığına göre 52 yaşında bu yaştan sonra boşanmaz gibi hiç lafını etmiyor apla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…