- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
H

Hangi pozisyonda bakıyorsunuz acaba ben afedersiniz baş parmağımı girdirince ilerde baloncuk gibi yumuşak şeylere değiyorkızlar bu yöntemi 2 -3 ay boyunca uyguladım , rahim ağzı normalde elime sert gelen şey döllenme zamanı yumuşuyordu. yükselme ya da alçalma hareketiyle ilgli net bir şey söyleyemem.
benmki geç döllenme oldu. adet tarihimde yine sertlik vardı. ancak hamileliği öğrendiğimde yani
beta hcg yükseldiğinde rahim agzı değilde parmağınızın komple değdiği yer biraz tırtıklı gibi olan yer pamuk gibi sönmüş blaon gibi yumuşaktı.

afedersiniz parmağımla kontrol ederken çok kalın Bi duvar a parmağımı sokmak gibi Bi hisdi çevresi o kadar kalın ve etli geldi ki Bi şeye değdim mi hiç anlamadım siz nasıl anlıyorsunuz
 afedersiniz parmağımla kontrol ederken çok kalın Bi duvar a parmağımı sokmak gibi Bi hisdi çevresi o kadar kalın ve etli geldi ki Bi şeye değdim mi hiç anlamadım siz nasıl anlıyorsunuz bazen şok geçiyorum okurken. Evet böyle bir yöntem var fakat bunun için uzman olmak lazım.
 bazen şok geçiyorum okurken. Evet böyle bir yöntem var fakat bunun için uzman olmak lazım.  

ama insan aylarca hatta bazıları için yıllarca arayışta olunca başvurabiliyor mesele artık test parası da olmuyor açıkçası her ay bı yıkılış yeniden umut ediş çok zor bı buçuk sene kiminin yanına çok uzun bı sure değil ama yaşarken bana çok uzun zor bı dönemdi Rabbim kimseye aratmasın insAllah hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin
 ama insan aylarca hatta bazıları için yıllarca arayışta olunca başvurabiliyor mesele artık test parası da olmuyor açıkçası her ay bı yıkılış yeniden umut ediş çok zor bı buçuk sene kiminin yanına çok uzun bı sure değil ama yaşarken bana çok uzun zor bı dönemdi Rabbim kimseye aratmasın insAllah hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin 

hani 5 liralık test alıp yap diyenler olduğu için ondan yazdım mesele test parası da değil insan negatif görmekten yoruluyor maksatlı
 hani 5 liralık test alıp yap diyenler olduğu için ondan yazdım mesele test parası da değil insan negatif görmekten yoruluyor maksatlı 
 gibi birşey var orda sağa solada parmağım kayıyor ve parmağımı çıkartınca parmağımda yapışkan süt gibi böyle yapışkan akıntı da geliyor böyle olan varmı acaba ama çamaşıra gelmiyor rahimde canım hamile olan ? günümüde 2 gün geçiyor normlade kasık ağrısı bilmezdim ben regli ye yakın ve rengli günüm de olmazdı ama şimdi kasıklarıma bıçak gibi hafif ağrı oluyor ara ara bilemedim ki
 gibi birşey var orda sağa solada parmağım kayıyor ve parmağımı çıkartınca parmağımda yapışkan süt gibi böyle yapışkan akıntı da geliyor böyle olan varmı acaba ama çamaşıra gelmiyor rahimde canım hamile olan ? günümüde 2 gün geçiyor normlade kasık ağrısı bilmezdim ben regli ye yakın ve rengli günüm de olmazdı ama şimdi kasıklarıma bıçak gibi hafif ağrı oluyor ara ara bilemedim ki