Parmak Testi Yaptırdım Hamile miyim Acaba?

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
kizlar transferi 9.gunde idrar testi yaptim ikinci cizgi hafif belirgindi 10.gun ise daha belirgindi acaba kullandigim igne ve ilaclardan ola bilirmi kulubumuzde paylasilan parmakla yapilan hamilelik anlama metodunuda yaptim sag tarafta kucuk top gibi birsey geldi umutlarim bitti gitti 12.gun hafif kahve rengi gelmeye basladi ama bi geldi bi gelmedi bugunse hep islaklik vardi tamam dedim sim cogaldi yine ayni acaba cogalirmi boyle olupta hamile kalan varmi ve bu kendi kendine yapilan parmak testi yuzde yuz garatilimi doktora gitmeye korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

canım o parmak testi nedir hiç duymadım ben.ama kanaman kırmızı renkte değilse tutunma kanaması olabilir.en doğru sonucu öğrenmen için bhcg testi yaptırman lazım.hiç korkma stres yapma dua et bol bol.Allah gönlüne görsün versin canım.inş bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana.

Kan kırmızısı seklinde daha gelmedi ama yumurtaliklarim çekiliyor sanki hastalinacakmisim gibi.(bide koyu kahve renginde gelince korktum.sizlere danışmak istedim transfer olduğu gün hafif koyu kahve rengi gelmişti ama 9. Gün test yaptırdım pozitif çıktı sevindim bianda düşündüm acaba aldığım iğnelerden dolayımı pozitif çıktımı diye düşünüyorum.önümüzdeki hafta salı gunu kan aldiricam inşallah tutunmustur.tutunupta bu sekilde hafif kanama olma olasılığı varmi yani?(

Canım bence hamilesin çünkü kandaki beta hcg yüksek olunca ancak idrar testinde ikinci çizgi çıkar eğerilaçların etkisiyle yükselen beta hcg okadar değildir benim bildiğim bu bilemiyorum

Gecmis olsun, bence rahat ol, kendini fazla dinleme. Biliyorun bizlerin durumunda kolay degil ama stress yapmamaya calis, kan idrar testini erken yapmissin bana sorarsan ama parmak testi nedir, ben hic duymadim... Test tarihine kadar sabrt, baska seyler dusunmeye calis canim benim, hep olumlu dusun, cok sanslisin ki idrar testin poz. Cikmis, neg. Ciksa hepten yikilcaktin demek ki:) o kahverengi lekelenme olumlu haber verebiliyomus coguzaman, bence fazla kafana takma:) insaallah iyi haber alirsin da hep beraberseviniriz burdan...

Transferden sonra çatlatma iğnelerini tekrarlamadıysanız,blastosist veya dondurulmuş embriyo değilse hamilelik yüzünden gerçek pozitif sonuç almış olabilirsiniz...benim ilk hamileliğimde 3 gün adet kanaması gibi kanamam olmuştu... tutmadı sanmıştım...mikroenjeksiyon tedavisi görmüştüm...test yaptım..2.çizgi çok hafif vardı..beta hcg çook düşüktü...34 tü...Ama ikizlere hamileymişim...dr günde 2 kez progynex iğne yazdı..kanamalarım kesildi...Malesef onları hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken ve zamansız doğumla kaybettim..Şimdi mezardalar..Allah ın lütfu yine ikizlerim oldu...Allah bunlara ömür versin..1 yaşındalar...Allah her isteyene anneliği tattırsın..Daha büyük ve haz veren bir kariyer olamaz bir kadın için....:).

canım benim bildiğim çatlatma iğnesinden sonra idrar testinde pozitif çıkar üzerindede geçmiş baya o lekelenmeler tutunmadan dolayı olabilir ben 10. gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı hemen gidip kan testi yaptırdım pozitifti inş. seninde güzel haberleriniz alırız ama olumsuz düşünme dinlen biraz umarım lekelenmelerde geçecektir..

canlarim desteginizden dolayi hepinizden allah razi olsun.bu yaziyida bu kulupte okumustum.orta parmagini vajiya afedersiniz sokuyormussunuz ve kolay girerse ve sonsuz bir bosluk varsa yani eline birsey gelmiyorsa hamilesin eger parmagin zor giriyor vede parmagina yuvarlak birsey gelirse hamile degilsin eskiden ebeler boyle anliyormus.bu kulupteki bunu paylasan arkadasimzin arkadasi hemsireymis doruluk payi var diye cevap vermis bede zaten transferden sonra altttan almam gereken ilac vardi alirken deneyim dedim bu yuzden umutlu degiliim ama dondurulmu emriyo degil 8ile 6 hucreye bolunen emriyolari tasfer edildi yari doktor terminim var bana kalsa bugunden giderim am gunumden once almiyorlar canim allah bebek lerine hayirli omurler versin diger bebeklerinde obur dunyada sana sefaatci olurlar sididen tesekkur ederim hanimlar

Merhaba bugun doktordan geldim. Doktor kanımı aldı yarın aramam gerektiğini soledi.ultrasyondan baktı normalde hamilelik geçiren bı kadının Rahmi'ne bakıyormuşum gibiyim dedi ama daha erken görünmüyor bulutlu görüyorum dedi.:)inşallah hamileyimdir ne olur dua edin banada bende benim gibi olanlar icin dua ediyorum.

Merhaba bugun doktordan geldim. Doktor kanımı aldı yarın aramam gerektiğini soledi.ultrasyondan baktı normalde hamilelik geçiren bı kadının Rahmi'ne bakıyormuşum gibiyim dedi ama daha erken görünmüyor bulutlu görüyorum dedi.:)inşallah hamileyimdir ne olur dua edin banada bende benim gibi olanlar icin dua ediyorum.

bu parmak testini ilk defa duydum, maddi manevi bin zahmetle edinilen bebekleri parmak testi gibi ilkel bir yöntemle riske atmayın derim. enfeksiyon olur, yanlış bir hareketle düşük olur, daha bir sürü olumsuzluğu olabilir, idrar testi kan testi zaten herşeyi ispat ediyor. kimse parmak testi falan yapmasın. parmak testiyle ne umutlanın, nede umutsuz olun, mümkünse bu parmak testini tamamen unutun gitsin. ne gereği var bu kadar teknoloji varken.

Son düzenleme:
Canım Prf.Dr.Yücel Karaman ın üzerine tanımam..Onun Belçika da da merkezi var.. 10 dak. sınırı olduğu için buraya yazıyorum..Koyu renk lekelenme yerleşme lelelenmesidir büyük ihtimalle...

Yerleşme lekesi bir haftamı sürer ? Kanımda pozitif çıktı degeri 102 Âma doktor degerin çok az oldugunu söylüyor anlamıyorum nasil düşük oldugunu. Lekelenme bügünde oldu hatta siyahimsi affedersiniz kuru erik gibi bisey çıktı.haftaya salı gunu bı daha kanını alalım dedi o zaman kesin sonuc belli olurmuş.ama koyu kahve lekelenmelerim neden durmuyor?((( iki gündür pozitif hersey ama sevinemiyoruz bı türlü doktorlar yok gözükmedi bisey ama rahmin aynı hamilelik belirtilerini gösteriyor diyor. Kanımda da pozitif çıkıyor ama 102 olmasına rağmen doktor degere düşük yüzde yüz diyemem diyor.

ayy ne güzel ALLAH bağışlasın

2 seferde ikizolması ne şans :)
tek embriyo ile mi oldu ikiside çift emriyo ile mi ikiz

canım inşallah bebişlerin seninledir koyu lekelenme eğer jel kullanıyorsan onun etkisiylede olabilir tabi rengi yoksa jel kanama yapmaz.değerin düşük değil aslında ama kaçıncı gün değerin bu 12 gün mü? iki gün sonra ikiye katlaması lazım.eğer katlarsa sorun yok demektir.rabbim bebişlerini senden almasın canım benim içini ferah tut olumlu ol hep hayırlısını dile:))))))))))))

Merhaba bugun dayanamadım doktora gittim:)doktor hesapladi 5 haftalık olmussun tabiki 102 deger çok az olur dedi.simdi normalde hamilelik kesen oluşmuş olması lazımdı dedi.ben dusuk yaparım diye ultrasyon istEmedim ama doktor eğer bakmazsam kanamanın tehlike seviyesini anlayamam dedi bana güven Allah in izniyle bisey olmaz dedi.baktı hamilelik kesen oluşmuş bu güzel bı durum ama biraz küçük 2 milim sadece dedi.haftaya Pazartesi gel dedi.lekelenmem olduğu icin tehlikedesin dikkat et hep yat dedi.tuvaletten tuvalete kalk sadece dedi ama çok fazla umitlenme de dedi ne olur ne olmaz çünkü bu kadar lekelenme iyi değil dedi.bende sordum hamilelik kesem olduguna göre kan degerim 1000 olmalı dimi dedim assagi yukarı dedi yani iki günde 102 den 1000lere çıkmış inşallah kesemde normal buyurde embiriyo icinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…