Canım çok üzüldüm...pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olabilir mi ???
canim tromboze gimi hayir yok yaismis keseyi olusturmus ama fazla dayanamamis
canım çok geçmiş olsun doktorunla konuş derim.kendini iyi hissedersen doktorunda evet derse yeniden başlayabilirsin veya 3 ay beklemeye alırsın kendini bu arada doğala dönersin he bedenen hem ruhen dinlenirsin.hayırlısı olsun canım üzüldüm inşallah doğal yolla bebişin olur.hayırlı geceler...sevgi ve duayla...
yaaaaaaaaaaaaaaaaa....................!canlarim burdada bogaz köprusu yokkicikip imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat:84:diye siye bagirayim yada kendimi bogazin serin sularina birakayim butun sorular son bulmus olur
slm kizlar bugun sonunda akibetim son buldu kandegerim 357 den 202 ye dusmus bu boyle oldugundan dusukle sonuclandi yarin kurtaj yapacaklar normal bi hamilelik mis ve the end finito napalim allah herseyin hayirlisini versin evladinda paraninda kocaninda dünya mali kendiliginden bi sekilde yerine gelmiyo.kizlar hakkinizi helall edin kendi streslerimle sorularim la sizleri bunalttim.ne olur ne olmaz belki 1saatlik narkozdan biseyyokmus gibi kalka bilirim ama 15dk lik narkozdan uyanamaya bilirim ölüm geldimi basa (bas agrisi bahane derler) benim icin dua edin iyi geceler insallah birdahaki denememde bsanizi yine agritirim..
Canım hayırlısı buymuş demek ki..Anesteziden uyanırsın,öyle kötü şeyler düşünme...
DESTEKLERIN DEN DOLAYI COK TESEKUR EDERIMeger uyanirsam tedaviye bir sure ara vericem cunki 10 senenin kosusturmacasi koca koca ? ? isaretleri ile gecti bastan beri sende biliyosun yok normal hailelik yok kimyasal bugunde yok dis gebelik yok kese gözuktu yok gözuken damardi pihtiydi bugnde am dr. ultrasal yaparken cok kanamam oldu yanimda kimse olmadigi icin ambulanla hastane kapisi kan alindi eger kan 354ten az bile yukselise burda kalicasin dendi ama dusmus 202ye bu yuzden kalmana gerek yok yarin sabah gel kurtaj yapalim dediler bu yuzden 10sene daha gecti sanki umuluydum umudum yok normal hamile idin dusurdun dediler sanki bana yalan söyluyorlar saniyorum zaten turkiyedeki doktorlarda maddiyata dökmusler allah herkezin gonlune gore versin hayirlisini
desteklerın den dolayı cok tesekur ederımEger uyanirsam tedaviye bir sure ara vericem cunki 10 senenin kosusturmacasi koca koca ? ? Isaretleri ile gecti bastan beri sende biliyosun yok normal hailelik yok kimyasal bugunde yok dis gebelik yok kese gözuktu yok gözuken damardi pihtiydi bugnde am dr. Ultrasal yaparken cok kanamam oldu yanimda kimse olmadigi icin ambulanla hastane kapisi kan alindi eger kan 354ten az bile yukselise burda kalicasin dendi ama dusmus 202ye bu yuzden kalmana gerek yok yarin sabah gel kurtaj yapalim dediler bu yuzden 10sene daha gecti sanki umuluydum umudum yok normal hamile idin dusurdun dediler sanki bana yalan söyluyorlar saniyorum zaten turkiyedeki doktorlarda maddiyata dökmusler allah herkezin gonlune gore versin hayirlisini
biliyorum zor yaşadıkların ,ama o kadar karamsar olma...bak ben kendi doğum günümde iki bebeğimi evde erken doğum yapmak zorunda kalmıştım...bebeklerim yaşayamayacak kadar küçüktüler..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittim araba ile...eşim götürdü...dr.bebeklerin kordonunu kesti ve beni kürtaja aldılar...ertesi gün de eşimle bebeklerimizi mezara gömdük..üstelik hamileliğim tam bir sürprizdi..tekrar hamile kalamama ihtimalim de vardı ve yaşım 36 ydı.......
beterin beteri var yani........ kendini toparlamaya çalış... dinlen bir süre canım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?