Maalesef çalıştığım için gidemiyorum hiç vaktim yok ancak eczacıya gösterebildim.Doktora gittiniz mi?
Teşekkürler. Denemediğim Nemlendirici kalmadı şimdi sebamed aldım. Bu da olmazsa izin Alıp gitmeye Çalışıcam doktoraKesinlikle dermatolog yardımı almalısınız. Güçlü nemlendiricilerle nemlendirdinizmi? Kuruluktan olabilir. Çok geçmiş olsun
Kızlar ne yaparsam yapayım ellerimi daha doğrusu parmaklarımı eski haline döndüremiyorum
Eczacı Alerjik dermatit olduğunu söyledi iki krem verdi ama bi işe yaramadı. Şimdi hamileyim o krem kortizonlu olduğu için kullanamıyorum. Elleri böyle olan bi çözümü olan varsa çok dua alır gerçekten 1 yıldır uğraşıyorum
Bu arada deterjanlara yaklaşık 1 Yıldır da hiç dokunmuyorum ama geçmiyor(
Eki Görüntüle 1545082 Eki Görüntüle 1545083
benim de kanıyordu da kremden sonra azaldı biraz. düzenli kullanımda muhtemelen tekrarlamazdı ama ben bir iki sürdüm kanaması geçince sürmeyi unuttum falan.. şimdi yine oluyor bakalım süreyim ben de aklıma gelmişkenKuruluktan mi kaynakli bilemedim yanlış yonlendirmek istemem ama basima gelen şeyi anlatayım. Eskiden ozellikle soguktan kaynakli ellerim catlardi. Dayanilmayacak aci duyardim ve ara ara kanardi da. Bir kis boyunca yatarken ellerime bulamac gibi vazelin surdum yogun bi şekilde ve iyice emsin diye eldiven taktim. O seneden sonra catlat falan kalmadi.
Ama sizinkinin nedeni baska bisey de olabilir hamilesiniz birde. Doktora görünmeden denemeyin bişey.
Yok zaten ilaç kullanmamak için buraya yazdım bende. Hani bi doğal reçete filan veren olur diye. Bende egzama diye düşünüyorum iznimde gidicem DoktoraCnm benm esimde de var ayni durum hatta onunki iyice aciliyor derisi yarılıyor bildigin biz doktora gittik bi krem verdi onu kullandikca geciyor ama hergun surmesi gerekiyor onu...sende doktora gitmeden bi ilac kullanma hamile oldugun icin aman ha aman..
Iş yerinde Nemlendiricili activex, evde Eczacıbaşı'nın antibakteriyel sabununu kullanıyordum. Iki haftadır sadece ersağ kullanıyorum. Egzamaya iyi geliyormuş diye bütün ürünlerini aldımsabun olarak ne kullanıyorsunuz? sıvı sabunlar falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?