Parmaklıklar Ardında - Atv

hanımlar parmaklıklar ardına dizisin fan uğbüne üyem var az önce batım açıklamayı aynen yazıyorum

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE PARMAKLIKLAR ARDINDA YÖNETıCıLERıYLE GÖRÜŞTUM DıZıNıN SES DUBLAJINDA BıR PROBLEM OLDUĞU ıÇıN TEKRAR SESLENDıRıLME YAPILIYORMUŞ VE BUDA YETıŞMEDıĞı ıÇıN DıZıMıZı BU HAFTA ıZLEYEMEYECEĞıZ...

Müfettiş Ahmet'i görememiş olmak fena etkiledi beni akannehir Ahhh Ahmet ahhh amma da sevinmiştim diziye döndün diye :sm_cool: yoksa dizi yayından mı kalktı?

Dızının ses dublajında bır problem olduĞu ıÇın tekrar seslendırılme yapılıyormuŞ ve buda yetıŞmedıĞı ıÇın dızımızı bu hafta ızleyemeyeceĞız.

Parmaklıklar Ardında'nın en sürpriz misafiri
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünisa Gül, ilk kez gittikleri Sinop’ta Atv’nin sevilen dizisi “Parmaklıklar Ardında”nın setine gitti.
Gül çifti, dizinin çekildiği tarihi Sinop Cezaevi'nin koğuşunda oyuncularla sohbet etti. Ziyaret esnasında sette bulunan oyuncular; Zeynep Eronat, Cengiz Bozkurt, Özgül Kavruk, Zeynep Gülmez, Aslızen Karabulut, Dilsad Bozyiğid, Pınar Ünsal, Melis Erbil, Meral Orhonsay'dı.

Set ziyareti yaklaşık 45 dakika kadar sürdü. Öncelikle oyuncularla tanışıldı ardından da sette aksesuar olarak bulunan sobanın üstünde demlenen çaylar içildi, Sinop'a özel bir hamurişi olan nokullar yenildi. Ziyaret sırasında oyuncuların yanı sıra yönetmen, senarist ve yapımcı da sette bulunuyordu.

Oyunculardan bazılarının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hayrünisa Gül'ün seti ziyaret etmesiyle ilgili görüşleri ise şöyle;

ZEYNEP ERONAT

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile koğuşta tanıştık. Bize çok güler yüzlü ve sıcak davrandı. Sinop halkının dizide rol alıp almadığını merak ettiğini sordu, bizde yan kadronun neredeyse hepsinin özellikle de kalabalık görüş sahnelerinde Sinoplular'ın görev aldığını söyledik. Hatta koğuşta daima bizimle rol alan Sinoplu Kamile Hanım'a yolda insanların onu tanıyıp tanımadığını sordu.

ÖZGÜL KAVRUK

Son derece sıcakkanlı ve mütevazı olduğunu düşünüyorum. ılk kez bir cumhurbaşkanı dizi setini ziyaret ettiği için çok gurur duyduk.

ZEYNEP GÜLMEZ

Cumhurbaşkanı'nın sanatçılara gösterdiği ilgi beni çok heyecanlandırdı ve samimi olduğunu hissettim.

takvim gazetesi

Tansel'in b-2'ye getirilmesini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Yürü be Ahmet kim tutar seni!
Bir dahaki bölümde Ekrem'in defterini de dürecek gibi Müfettiş.

çok keyif aldım valla akşam, Ahmet Bey yokken arkasından çevirmedikleri dolap kalmamıştı geriyorlardı beni.

gerçektende tanseli'in b2 ye girmesi çok ilginç bir gelişmeydi.

oradakileri anlaması açısından iyi olur diye düşünüyorum.

cumhurbaşkanı Apdullah GÜL ve eşinin sino gezisinde parmaklıklar ardında adlı diziyi ziyaret ettiği resimler

2jg1e2d.jpg

2cnxmc9.jpg

28saqhh.jpg

nrxg7.jpg

Back
X