biscolata reklamlarında esmer bi çocuk var yaa ona layıksın sen bebeğim bırak şu şişgoyuu![]()
bebişim saol ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biscolata reklamlarında esmer bi çocuk var yaa ona layıksın sen bebeğim bırak şu şişgoyuu![]()
cnm işte allahın cezasında tip vardı yüzücüydü filan bi aralar..kaslı filan tipte iyiydi yani..ama ayıydı işte..şimdi görsen nasıl zayıflamış giyimine önem vermiş görsenn tam gıcık ya nasıl sinir olmıyım ben:SS hemde ne yazık cnm dua edin bana(
bebişim saol yabenm ayıda tip vardı baya esmerdi filan gözler desen eşşek gözü gibi baktı içimi, yakardı pislik ama napcan kaderde bu varmış tatlımm unutucaz her ne kadar ayıda olsa zayıflamış:)kızlar için hatunları içinn.şişkoluğunu bn çektim üç yıl ayının
![]()
bebişim saol yabenm ayıda tip vardı baya esmerdi filan gözler desen eşşek gözü gibi baktı içimi, yakardı pislik ama napcan kaderde bu varmış tatlımm unutucaz her ne kadar ayıda olsa zayıflamış:)kızlar için hatunları içinn.şişkoluğunu bn çektim üç yıl ayının
![]()
canım, tipinin olmasını tercih ediyorsun insanlığına galiba? şimdi tipi var, evlenınce nefret edersın o tipten
sana insan gibi bile gözükmez.şuan ki duygularınla konuşuyorsun bence![]()
ben birgün elime bi paket biscolata alıp yola çıkıcam elbet vardır onun gibi birisende gel
![]()
en çok ta bu koyar insana heralde.
cefasını sen çektin, sefasını başka hatunlar
ama yınede boşver,,,elbet vardır bunda bir hayır.
cnm tipi batsın ya tipine vurulmuştum insan sanıdım o kararlı konuşmalarına..babası rahatsızdı falan ailesine bağlılığna hayran olmuştum ama o bağlılık sonradan çoook başka yerlere gittiii..oğullarını istemediler bnle olmalarını soğuttular..zaten üçüncü şahıslara atmak istemem suçu ama öyle işte cnmm tip falan hikayeymiiş..
aynen cnm aynennn bn çektim cefasını işer girsin diye üç yıl yalvrdım eski işi ii değildi bnm dememle girdi şimdi 2 ye yakın maaş alıyor ayı ben evlilik için biriktirmesi için o işe sokmuştum zorlaa..o karı kıza yediriyor pislik..ne yapcan cnm bnde öle diom hayırlısı değilmiş..
canann ben şimdi çıkıyom bebeğim öptüm seni çoook.. düşünme artık hiç bişey herşey olacağına varır içini ferah tut.. kızlar sizide öpüyorum görüşürüz
cananıım napıyon kuzum benim yoksun bugün merak ettim
canm direk konuna yorum yapayım yıllar önce benimde çok sevdiğim biri vardı uzun uzadıya anlatmayım şimdi neyse gece bir baktm aramış
neyse ki kontörüm yoktu geri dönemedim
sabah tekrar baktım kayıtta öyle bişiy yok ya ahayal gördüm ya rüya
onla ilgili rüyalarımın rüya olduğuna bile inanamıyordum o başka şehirde olmasına rağmen rüyamda bizim mahallede gördüysem gerçek sanıp kendimi rüya olduğunua ikna ediyordum
gece gündüz yatıp kalkıp onu düşünüyorsan bu biraz malesef hayal
cnmm bn arkadaşıma da gösterdim numarayı aradı yani..daha önce böle bi hayal görmedim onunla ilgili hiç her nekadar gece gündüz düşünsemde..bilemiyorum cnmm:S:S
tatlıım geldim burdayımmm..bugün neler oldu kısaca anlatayım bn yine onun facesine girdim aynı kızın fotosunu beğenmiş ben yine ağladım filann ama baya baya ağladımm..sonra bi arkadaşal buluştum sinemaya gittimm faytona bindik eğlendikk..böle cnmm sen ne alemdesinnn cnmm:)
yapma bebeğim şunu artık biliyo göreceğini ondan yapıyo yaf.. ohh valla bizim ilçede sinema bile yokki gidelim sakız patlatmaya devam kuzum![]()
cnm bnmm sen gel bn seni götürürm sinemaya:))cnm bu arada bi gelişme var ama kendi hayatımla ilgili bi çocuk vardı arkadaşım öyle uzaktan devamlı mesaj atıo şimdi ii bi çocuk ay neşem yerine geldi inanDsabah ağlamıştımm halbu ki alah hayır çıkarsın bakalımm..namazım dualarım kabul mu oluyor ne:))allahım hayırlısını ver diye diye ağlıorum:s
ooh evet işte beklenen an ne diyo napıyon falan mı hadi bakalıım :)) heyecan yaptıımm