- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
Arkadaşlar bundan önceki konumda iki kişi arasında secim yapmakta zorlandığımı belirtmiştim, Biri sosyal medyadan tanıdığım fakat bana karsı bir hissi olup olmadığından emin olmadığım biri, diğeri ise liseden isim olarak sadece bildiğim biri idi. Liseden dediğim kişi bana ulaşmış, benimle ciddi bir yola girmek istediğini söylemiş, ve bu konuda baya da ısrarcı olmuştu, tamam deyip tanımaya yoluna girdim.daha ilk zamanlardan kıskanc olduğunu sezmiştim ama dozunu cözememiştim. Bu kişi benim lisede iken çıktığım kişinin de arkadaşı idi, bu da kafama takılan bir konu idi yani bu meseleyi yüzüme vurur mu diye...Nitekim yanılmadım bana guvenemedi bir türlü, ve bunu hep de hissetirdi. bu surecte bir ayrıldık bir barıştık ama artık son hamlesinde kesin bir karar ile nokta koydum. Olay şöyle ; ben instagram hesabımda kendi resmimi paylaşmıyorum genelde şiir sarkı vs resimlerim varsa da arkadan,yandan felan dolayısıyla tanımadığım insanların da takibine izin veriyorum. ilk kavgamız bundan doğdu tanımadığım erkekler nasıl beni beğenebiliyormuş,takip edebiliyormuş? ben de acıkladım umumi paylaşım yapıyorum kendi özel resimlerim yok ki şeklinde...Bu sefer başladı ben seni böyle bilmiyordum da falan da filan da . küslük oldu sonra geri geldi yine ikna etti beni. her seyime kulp buldu sabrettim. en son bir tlf konusmasında bir iki ismi sordu bana instagramdan. o isimlerden biri benim her gönderimi beğenen ama hiçbir yanlış hareketini görmediğim biri idi. bana sordu acıkladım sonra ben bu cocuga mesaj atıcam "bi daha bu kızı beğenirsen ağzını burnunu kırarım" diye. Üsluba bakar mısınız? Ben de sinirlendim neden insanlara potansiyel sapık muamelesi yapıyorsun diye. Ne derse beğenirsiniz: "niye korkuyorsun, ne var aranızda?" ben de sinirlenip sevgilim konuşuyoruz ! dedim. bu sözlerimi ciddiye alıp yüzüme kapattı bu sefer ben aradım ve kendisine imada bulunduğumu söyledim, sonra bana guvenmeyen biriyyle yapamam deyip kapattım. mesaj atmış ne diyor biliyor musunuz= demek cıkıyordun, yazıklar olsun..Ben tabi daha beter oldum ve ne ara ne mesaj at herkes yoluna baksın dedim. kapanış bu şekilde oldu. Seviyorum diyen güya bu kişiden iki haftadır ses yok. suclu olan o olduğu için ben de bişey yapmadım zaten kafamda yeterince soru işareti bıraktı. bazen sırf alışkanlıktan dolayı atsam mı diyorum sonra emin olmadığın bir yola niye gireceksin deyip frenliyorum kendimi. Bu olaylar bu kişinin paranoyak olduğunun bir belirtsi sayılabilir mi?
uzun oldu biraz okuyan ve yorum yapan herkese cok tesekkürler...Yorumlarınızı bekliyorum
uzun oldu biraz okuyan ve yorum yapan herkese cok tesekkürler...Yorumlarınızı bekliyorum